معرفی انواع خانه هوشمند + امکانات و مزایای خانه‌های هوشمند 

معرفی انواع خانه هوشمند + امکانات و مزایای خانه‌های هوشمند 
برای این که وسایل و تجهیزات داخل خانه را بتوانید به راحتی با موبایل و تبلت خود کنترل و مدیریت کنید. باید اقدام به راه‌اندازی سیستم خانه هوشمند نمایید. سیستم برق هوشمند bms (سیستم مدیریت یکپارچه‌ی ساختمان) شامل کنترل سیستم روشنایی هوشمند، کنترل تهویه مطبوع و کنترل دوربین‌های مداربسته می‌شود. در این مقاله به بررسی انواع امکانات سیستم منزل هوشمند پرداخته‌ایم.

راهنمای مطالعه

پیشرفت تکنولوژی باعث شده ما امروزه شاهد اصطلاحات و کلمات جدیدی باشیم. خانه هوشمند یکی از اصطلاحات جدیدی است که شنیده می‌شود. ریموت‌ها، تایمر اجاق گاز، ساعت‌های زنگ‌خور و درب‌های اتوماتیک می‌توانند نمونه‌های از هوشمند کردن خانه باشند؛ ولی هنگامی که صبحت از خانه هوشمند یا اسمارت هوم smart home می‌شود، چیزی فراتر از موارد نامبرده است. ساختمان های هوشمند، ساختمان‌های هستند که توسط سیستم مرکزی همه وسایل و اجزاء آن‌ها یکپارچه شده‌اند. سیستم خانه هوشمند را از دو راه می‌توان کنترل نمود.  اگر می‌خواهید، اطلاعات بیشتری در مورد خانه‌های هوشمند کسب کنید با ما همراه باشید. 

تعریف خانه هوشمند یا اسمارت هوم 

خانه‌ی هوشمند یا ساختمان هوشمند یکی از مفاهیم روزی است که در دنیا مورد استقبال زیادی قرار گرفته است و طبق آمارهای که سایت Statista ارائه کرده نشان می‌دهد که در سراسر جهان سیستم خانه هوشمند رشد روز افزونی داشته است. هوشمند سازی ساختمان مزایای زیادی به همراه داشته است. در معرفی خانه هوشمند به زبان ساده می‌توان گفت، ساختمان مدرنی است که به وسیله یک سیستم مرکزی همه لوازم و وسایل برقی داخل خانه یکپارچه شده‌اند تا با هم به خوبی کار کنند. با هوشمند کردن خانه می‌توانید در هر جایی که هستید به راحتی بخش‌های مختلف خانه خود را کنترل کنید. سیستم هوشمند ساختمان علاوه بر این که موجب می‌شود، تمام اجزا و وسایل ساختمان را کنترل کرد؛ بلکه به راحتی با عادت‌های شما تطابق پیدا می‌کند. همه بخش‌های خانه‌های معمولی را با توجه به زیرساخت، بودجه و شرایط می‌توانید، هوشمندسازی کنید، مانند زیر‌زمین، سرویس بهداشتی، اتاق‌نشیمن و اتاق خواب.

اگر بخواهیم به طور خلاصه به شما بگوییم خانه هوشمند چیست؟ باید بگوییم خانه هوشمند، خانه‌ای است که با استفاده از دستگاه‌های کنترل از راه دور و تلفن همراه  می‌توان تمام دستگاه‌ها و وسایل داخل خانه را مدیریت و کنترل کرد. دستگاه‌های موجود در سیستم هوشمند سازی ساختمان به هم متصل می‌شوند تا کاربر بتواند از راه دور یا با استفاده از پانل‌های کنترل دیواری فعالیت‌هایی مانند سینمای خانگی، نور، تهویه، مدیریت دما را کنترل کند. راه اندازی منزل هوشمند بر بسترهای سیم‌دار و بی‌سیم انجام می‌شود که انتخاب آن‌ها بر اساس بودجه، تجهیزات هوشمند مورد نیاز خانه، مرحله‌ی ساخت منزل هوشمند و نوع خانه انجام می‌شود. جدا از مسائل فنی چالش‌های فراوانی باعث شده بسیاری از افراد خانه خود را هوشمند کنند. حفظ امنیت یکی از این چالش‌ها است. سیستم هوشمند خانه باعث شده بتوان به صورت یک رویه هوشمند بسیاری از کارهای خسته‌کننده و روتین را برنامه‌ریزی کرد تا از تداخل کارها جلوگیری شود و در روند فعالیت‌ها مشکلی ایجاد نشود. 

بیشتر بخوانید: انواع تجهیزات کنترل تردد و کاربرد آنها در مکان های مختلف

تعریف خانه هوشمند یا اسمارت هوم 

تعریف خانه هوشمند یا اسمارت هوم

خانه های هوشمند از چه تکنولوژی استفاده می‌کنند؟

هوشمند سازی ساختمان Building Intelligence اصطلاحی است که با استفاده از دستگاه هوشمند سازی ساختمان می‌توان همه تجهیزات ساختمان را کنترل و یکپارچه‌سازی کرد. دستگاه هوشمند سازی خانه سخت‌افزار و نرم‌افزاری (مانند iot و اینترنت اشیا) است که کلیه وسایل داخل منزل را با آن‌ها می‌توان کنترل و مدیریت کرد. از انواع تکنولوژی که درمحصولات خانه هوشمند استفاده می‌شوند؛ شامل گزینه‌های زیر خواهند شد:

ریموت کنترل یونیورسال 

یکی از تکنولوژی‌های جالب ساختمانهای هوشمند ریموت کنترل یونیورسال است. با استفاده از یک ریموت کنترل مشترک می‌توانید همه وسایل برقی ریموت‌دار خانه خود را کنترل و مدیریت کنید. همه وسایل ریموت‌دار خانه مانند سیستم‌های صوتی، سیستم‌های سرمایش و گرمایش، DVD، VCD، تلویزیون و هود را می‌توانید با ریموت کنترل یونیورسال مدیریت و کنترل کنید. قابلیت سناریو‌پذیری در نسخه‌های جدید این نوع ریموت کنترل وجود دارد. یعنی می‌توانید طبق برنامه‌ریزی تجهیزات مختلف خانه خود را روشن یا خاموش کنید.  

سنسور درب و پنجره 

سنسور درب و پنجره یکی دیگر از تکنولوژی خانه هوشمند است. این سنسور دو قطعه کوچک دارد که یکی از قطعه آن روی چهارچوب و یکی دیگر آن روی درب و پنجره نصب شده است. استفاده از سنسور درب و پنجره باعث شده امنیت خانه افزایش پیدا کند؛ چون هنگامی که یک فرد غریبه از طریق درب و پنجره خواست وارد خانه شما شود فورا از طریق پیامک به شما هشدار زده می‌شود. 

قفل درب هوشمند 

قفل درب هوشمند مانند دیگر وسایل هوشمند خانه از طریق WIFI و اینترنت کار می‌کند. برای باز کردن خانه به وسیله قفل درب هوشمند کافی است شما اثر انگشت اعضای خانواده خود را به آن وارد کنید یا با کیبورد برای آن یک پسورد برگزینید.

بیشتر بخوانید: معرفی انواع قفل الکترونیکی، قفل هوشمند، قفل دیجیتال + بررسی قیمت قفل الکترونیکی هوشمند

کلید و پریز هوشمند 

با بهترین کلید و پریز هوشمند می‌توانید، دستگاه‌های غیرهوشمند منزل خود را به راحتی هوشمند کنید. در واقع وسایل برقی خود را می‌توانید به پریز هوشمند متصل کنید و آن‌ها را هوشمند نمایید.  تکنولوژی خانه های هوشمند بسیار وسیع هستند که ممکن است؛ حتی نام آن‌ها هم نشنیده باشید‌. 

کنترل چراغ‌های خانه با موبایل (کنترل روشنایی با موبایل)

کنترل خانه هوشمند با موبایل یکی دیگر از تکنولوژی خانه‌های هوشمند است. سیستم برق هوشمند منزل یا روشنایی هوشمند به این معنی است که شما می‌توانید از راه دور به ویژه هنگامی که در خانه نیست چراغ‌های خانه خود را روشن و خاموش کنید و برق هوشمند منزل خود را با موبایل به راحتی خاموش و روشن نمایید.

معرفی انواع خانه‌های هوشمند smart home

با هوشمند کردن کلیه وسایل داخل (مانند کلید خانه هوشمند) خانه خود می‌توانید، آن‌ها را از طریق اینترنت با گوشی و لپ‌تاپ خود از راه دور کنترل و مدیریت کنید. از انواع خانه هوشمند می‌توان موارد زیر را نام برد. 

خانه ی هوشمند با استفاده از تکنولوژی صوتی 

سیستم مدیریت هوشمند ساختمان سیستمی است که با استفاده از نرم‌افزار و سخت‌افزار می‌توان همه وسایل خانه من جمله وسایل صوتی را مدیریت و کنترل نمود. دستگاه‌های صوتی داخل خانه خود را از راه دور می‌توانید، خاموش و روشن کنید. علاوه بر این بر حسب سلیقه حالت صدای گوینده را خواهید، توانست تغییر دهید یا این که صدا را کم و زیاد کنید. با هوشمند سازی خانه خود می‌توانید همه چیز را با موبایلی که در دست دارید به راحتی کنترل و مدیریت کنید. سیستم های هوشمند ساختمان غیر از مزایایی که دارند باعث می‌شوند، مصرف انرژی کاهش پیدا کند. 

خانه هوشمند وایرلس (خانه هوشمند بیسیم)

در خانه هوشمند بی‌ سیم با استفاده از فناوری‌های ارتباطی بی‌سیم مانند بلوتوث، زیگبی و وای‌فای می‌توانید وسایل مختلف داخل خانه خود را از راه دور به صورت بی سیم کنترل کنید. در هوشمند‌ سازی ساختمان بیسیم دستگاه‌های مختلف داخل ساختمان مانند دستگاه‌های امنیتی، درب‌ها و پنجره‌ها، تهویه مطبوع، سیستم روشنایی، دستگاه‌های خانگی هوشمند مانند ( یخچال‌های هوشمند و ماشین لباسشویی) را با استفاده از وای‌فای، زیگبی و بلوتوث می‌توانید کنترل کنید. 

خانه هوشمند با استفاده از اینترنت اشیاء (IOT)

اینترنت اشیا IoT  یک فناوری نوظهور است و یکی از انواع سیستم های هوشمند ساختمان به حساب می‌آید. در  سیستم هوشمند سازی خانه اینترنت اشیا فعال می‌شود که در آن‌ دوربین امنیتی، رایانه، لوازم خانگی و روشنایی  همه به اینترنت متصل تا از راه دور بدون محدودیت زمانی و مکانی کنترل و مدیریت شوند. یک خانه هوشمند بر پایه IoT به کاربر کمک می‌کند تا با موبایل خود بتواند میکروفون، دوربین، آب، برق، حرکت، رطوبت و دما را کنترل کند. 

هوشمند سازی منازل با استفاده از هوش مصنوعی (AI)

هوش مصنوعی یک فناوری جدید است و یکی از انواع هوشمند سازی ساختمان محسوب می‌شود. با استفاده از اتوماسیون خانگی بر پایه هوش مصنوعی  راحت‌تر می‌توانید کنترل هوشمند وسایل داخل خانه را به دست بگیرید.   

بیشتر بخوانید: خرید انواع دستگاه های کنترل تردد و حضور و غیاب

معرفی انواع خانه‌های هوشمند smart home

معرفی انواع خانه‌های هوشمند smart home

وسایل هوشمند سازی ساختمان (تجهیزات خانه هوشمند) چیست؟

همان طور که بارها بارها گفته شد با هوشمند کردن ساختمان غیر مسکونی و مسکونی خود می‌توانید هر آنچه داخل ساختمان است را هوشمند کنید. وسایل خانه هوشمند دارای تنوع بسیاری است و با پیشرفت تکنولوژی بر تعداد آنها همچنین کارایی انها تاثیر بسیار زیادی دارد. از اجزای خانه هوشمند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

سیستم برق هوشمند خانگی (سیستم هوشمند برق ساختمان)

با نصب کلیدهای هوشمند ساختمان می‌توانید برقکاری هوشمند ساختمان خود را از راه دور به راحتی کنترل کنید. کلید خانه هوشمند ضدخش و ضدآب است و به صورت تاچ عمل می‌کند. علاوه بر کلیدهای هوشمند ساختمان از پریز هوشمند هم (مانند پریز هوشمند توکار) برای کنترل سیستم روشنایی ساختمان به صورت هوشمند باید استفاده کنید. کلیدهای هوشمند با پروتکل‌های ارتباطی مختلف کار می‌کنند‌ و شما می‌توانید به توجه به بودجه، سلیقه و انتظارت خود این کلیدها را انتخاب کنید. بدون این که به تخریب یا تغییر نیازی باشد، شما می‌توانید آن‌ها را جایگزین کلیدهای سنتی برق کنید. کنترل چراغ‌های خانه با موبایل به راحتی انجام می‌شود. کلیدهای هوشمند به صورت یک پنل تا شش پنل وجود دارد و با نصب هوشمند ساز پشت کلیدی می‌توانید به راحتی کنترل روشنایی با موبایل را به دست بگیرید و به آسانی از راه دور چراغ‌های خانه خود را با موبایل روشن و خاموش کنید. بنابراین کنترل روشنایی در خانه هوشمند با نصب کلید و پریزهای برق هوشمند انجام می‌شود‌. برای سیم کشی هوشمند سازی ساختمان بین سیم برق هوشمند ساختمان (برق کشی هوشمند ساختمان) و سیم برق معمولی تفاوت وجود دارد.

پارکینگ هوشمند 

درب پارکینگ‌های که از فاصله دور با ریموت باز و بسته می‌شوند. نمونه‌ای از هوشمند سازی خانه است؛ ولی پارکینگ هوشمند چیزی فراتر از این است و شما می‌توانید هنگامی که در خانه نیست به راحتی با موبایل خود درب پارکینگ را باز و بسته کنید.

آسانسور هوشمند 

آسانسور هوشمند یکی از اجزای دیگر خانه هوشمند است که در هنگام پیاده سازی خانه هوشمند باید به آن توجه شود. آسانسورهوشمند بر پایه فناوری بدون تماس RFID ساخته شده تا افراد به آسانسور دسترسی محدودی داشته باشند. آسانسور هوشمند را با استفاده از موبایل، اپلیکیشن و دیگر اجزای داخل خانه می‌توانید از راه دور کنترل نمایید. امکانات مفیدی که آسانسور هوشمند ارائه می‌دهند، شامل پنل و لمسی بودن آسانسور می‌شوند.  آسانسور هوشمند کارت کاید دارد‌. به این صورت که هر فردی می‌خواهد از آسانسور استفاده کند باید کارت خود را در نزدیکی دستگاه هوشمند قرار دهد.

کنترل هوشمند ورود و خروج؛ قفل‌ های درب هوشمند 

برای کنترل ورود و خروج داخل ساختمان می‌توانید قفل درب را هوشمند کنید. برای هوشمند سازی قفل کافی است، اثر انگشت افرادی که اجازه ورود به داخل ساختمان دارند را روی قفل وارد کنید یا این که با استفاده از کیبورد برای قفل درب یک پسبورد برگزینید. 

دوربین‌های مداربسته امنیتی هوشمند 

یکی از تجهیزات امنیتی هوشمند در ساختمان‌ها دوربین مداربسته امنیتی است. این دوربین‌ها برای ضبط ویدیوها و تصاویر قابلیت سناریونویسی دارند. به سیم‌کشی و دی وی آر نیازی ندارند. به انواع سنسورهای حرکتی مجهز هستند. برای ذخیره تصاویر به هارد نیازی ندارند. امکاناتی مانند پخش صدا و ضبط دارند. این دوربین‌ها به شبکه جهانی اینترنت اشیا به راحتی متصل می‌شوند. به همین دلیل به راحتی می‌توانید در هر نقطه‌ای از جهان که هستید که به طور دائم این دوربین‌ها را کنترل و مدیریت کنید. 

بیشتر بخوانید: خرید انواع دوربین مداربسته + لیست قیمت مدرن ترین دوربین های مداربسته 

تلویزیون هوشمند 

تلویزیون هوشمند به اینترنت متصل می‌شود به همین دلیل از راه دور می‌توانید با موبایل خود آن را روشن و خاموش کنید. این تلویزیون‌ها قابلیت نرم‌افزاری دارند و از پردازنده‌های قدرتمند برخوردار هستند.

پرده‌های هوشمند

پرده‌های هوشمند به ریل پرده‌های مخصوص و موتور پرده مجهز هستند. پرده هوشمند در دو مدل بالارو و کنار رو وجود دارد. از نزدیکترین پریز به آسانی برق این موتورها را می‌توانید تامین کنید و با استفاده از ریموت از راه دور پرده‌ها را باز و بسته نمایید.

سرویس بهداشتی هوشمند

با باز شدن درب سرویس بهداشتی هوشمند، به طور خودکار سیستم فن روشن می‌شود و هنگامی که درب سرویس بهداشتی بسته می‌شود با تاخیر چند دقیقه‌ای سیستم فن خاموش و سیفون کشیده می‌شود. تمام چیزهای که در سرویس بهداشتی هستند را می‌توان هوشمند کرد مانند میزان سردی و گرمی آب که به صورت هوشمند کنترل خواهد شد. 

وان هوشمند 

به محض این که فردی وارد وان شود به طور خودکار آب، داخل وان ریخته می‌شود. سردی و گرمی آب داخل وان هوشمند به صورت خودکار تنظیم و کنترل می‌شود.

سیستم آبیاری هوشمند

برای اجرای سیستم کنترل هوشمند ساختمان می‌توان آبیاری گیاهانی که در حیاط یا داخل ساختمان هستند را طبق برنامه از پیش تعیین شده به طور خودکار کنترل کرد.

تهویه هوشمند 

با استفاده از تکنولوژی اینترنت اشیا فن کویل‌ها، پکیج گرمایش از کف، داکت اسپلیت‌ها و انواع کولر آبی و گازی را می‌توان هوشمند کرد و همه آن‌ها را از راه دور کنترل نمود. 

وسایل هوشمند سازی ساختمان (تجهیزات خانه هوشمند) چیست؟

وسایل هوشمند سازی ساختمان (تجهیزات خانه هوشمند) چیست؟

ویدیوی خانه‌ های هوشمند 

امروزه ویدیوهای زیادی را از سایت‌های مختلف می‌توانید، دانلود کنید که در این فیلم‌ها به راحتی آموزش داده‌اند که چگونه خانه خود را هوشمند کنید. آموزش خانه هوشمند knx در این ویدیو‌ها ارائه می‌شود‌. آموزش هوشمند سازی ساختمان knx در ویدیو‌های که توسط شرکت‌های که خدمات هوشمند سازی ساختمان ارائه می‌دهند، در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شده‌اند. هوشمند کردن خانه باعث می‌شود که شما همه وسایل و لوازم خانه خود را بتوانید با تبلت یا گوشی خود کنترل و مدیریت کنید. برای این منظور از نرم افزارهای هوشمند سازی ساختمان استفاده می‌شود‌. با استفاده از نرم افزار خانه هوشمند می‌توانید، هنگامی که در خانه نیستید، وسایل خانه خود را کنترل کنید. این سیستم شامل کنترل‌کننده‌های مرکزی است که از وسایل داخل خانه اطلاعات را دریافت و به نرم‌افزار ارائه می‌دهد. در نرم افزار هوشمند سازی ساختمان پروتکل‌های های خانه هوشمند به خوبی تعریف و تعبیه شده‌اند. 

بیشتر بخوانید: انواع دستگاه های اکسس کنترل و سیستم کنترل دسترسی

مزایای هوشمند سازی ساختمان چیست؟

کنترل هوشمند ساختمان مزایای زیادی دارد که از مزیت‌های کنترل خانه هوشمند به گزینه‌های زیر می‌توان اشاره نمود:

بهینه سازی مصرف انرژی 

یکی از مزایای خانه هوشمند این که است که باعث کاهش هزینه‌های مصرف انرژی می‌شود. به طور مثال اگه بیرون از منزل هستید و فراموش کرده‌اید تلویزیون خود را خاموش کنید به راحتی با استفاده از موبایل می‌توانید تلویزیون خود را خاموش نمایید. 

صرفه جویی در زمان 

یکی دیگر از ویژگی های خانه هوشمند یا ساختمان هوشمند این است که موجب شده در زمان صرفه جویی شود. به طور مثال هنگامی که ماشین خود را از پارکینگ بیرون می‌آورید اگر درب پارکینگ هوشمند نباشد باید از ماشین خود پیدا شوید و درب را ببندید که این می‌تواند زمان زیادی را از شما بگیرد؛ ولی اگر درب پارکینگ هوشمند باشد به راحتی از داخل ماشین با استفاده از ریموت می‌توانید درب پارکینگ را ببندید که این موجب صرفه جویی در زمان می‌شود.

امکان قطع خودکار برق/ آب و گاز 

اجرای سیستم مدیریت هوشمند ساختمان به شما کمک می‌کند تا به طور خودکار بتوانید برق، گاز و آب خود را از راه دور کنترل کنید.

امنیت بالا 

یکی دیگر از مزایا هوشمند سازی ساختمان این است که به امنیت ساختمان کمک می‌کند. به طور مثال با استفاده از قفل هوشمند مانع از ورود افراد غیرمتفرقه به داخل ساختمان می‌شوید که این نقش مهمی روی امنیت ساختمان دارد. 

بیشتر بخوانید: 50 برند معتبر دنیا در زمینه سیستم‌های امنیتی 

مهمترین معایب خانه‌های هوشمند چیست؟

ساختمان‌ های هوشمند علاوه بر مزایای فراوانی که دارند. برای شما می‌توانند، معایبی به همراه داشته باشند‌. از مهمترین معایب خانه‌های هوشمند می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

نیاز به سرمایه گذاری بالا جهت راه اندازی منازل هوشمند 

یکی از معایب اصلی هوشمند سازی ساختمان این است که هزینه زیادی را به دوش شما می‌اندازد. انواع هوشمند سازی ساختمان با تجهیزات بی‌سیم و تجهیزات سیمی انجام می‌شود. اگر برای هوشمند‌سازی ساختمان از تجهیزات سیمی استفاده کنید باید سیم‌های برق ساختمان هم تعویض کنید. بنابراین خانه هوشمند سیمی هزینه بالایی دارد. علاوه بر این راه‌اندازی خانه هوشمند بیسیم هم برای شما هزینه زیادی دارد و این به دلیل تکنولوژی است که در ساخت تجهیزات بی‌سیم استفاده شده است‌. در نتیجه راه‌اندازی خانه هوشمند بی سیم هم هزینه‌بر است. 

امکان ایجاد اختلال در سیستم هوشمند سازی ساختمان 

 انواع سیستم های هوشمند ساختمان چون با استفاده از نرم‌افزار و سخت‌افزار کنترل می‌شوند، امکان ایجاد اختلال در آن‌ها وجود دارد.

هک نرم ‌افزار هوشمند سازی منزل 

یکی از دغدغه‌های که برای انواع خانه هوشمند وجود دارد این است که هکرها می‌توانند نرم‌افزارهای کنترل سیستم هوشمند ساختمان را هک کنند و به اطلاعات و داده‌های که در این نرم‌افزارها وجود دارد، دسترسی پیدا کنند.

نیاز به دانش کار با سخت افزارهای و نرم افزارهای هوشمند سازی ساختمان 

یکی از معایب خانه هوشمند این است که افراد باید بتوانند با نرم‌افزارها و سخت‌افزارها کار کنند تا بتوانند سیستم هوشمند خانه خود را کنترل و مدیریت نمایند.

افزایش چاقی و کم تحرکی در افراد 

هوشمند کردن خانه باعث می‌شود افراد کمتر تحرک داشته باشند که این می‌تواند زمینه‌ساز چاقی و بسیاری از بیماری‌ها باشد.

مهمترین معایب خانه‌های هوشمند چیست؟

مهمترین معایب خانه‌های هوشمند چیست؟

بخش های مختلف خانه های هوشمند

بخش‌های مختلف یک خانه هوشمند کنار هم قرار می‌گیرند تا یک خانه هوشمند، بتواند به خوبی کار کند. یک خانه هوشمند ساختمان از بخش‌های زیر تشکیل شده است:

بخش اصلی یا بخش مرکزی

قلب سیستم هوشمند، بخش مرکزی یا اصلی دستگاه هوشمند سازی ساختمان است. از طریق کنترل‌کننده‌ی مرکزی همه اجزای خانه هوشمند با هم در ارتباط هستند و به واسطه کنترل‌کننده مرکزی همه فرمان‌ها برای اجزای مختلف خانه ارسال می‌شود‌. بخش اصلی یا مرکزی دستگاه هوشمند سازی خانه از تمام وسایلی هوشمندی که در خانه هستند، اطلاعات را دریافت و همه چیز را کنترل می‌کنند. 

بخش ارتباط دهی یا پروتکل‌های ارتباطی 

برای این که بخش‌های مختلف خانه هوشمند با کنترل‌کننده مرکزی بتوانند به راحتی ارتباط برقرار کنند باید بین آن‌ها ارتباط تعریف شده و مشخصی وجود داشته باشد. برای همه بخش‌های سیستم مسیری قابل قبول و استاندارد وجود دارد که به آن پروتکل ارتباطی می‌گویند. این مسیرهای ارتباطی به صورت باسیم یا بی سیم هستند. 

بخش ui یا رابط های کاربری 

رابط‌های کاربری خانه هوشمند، ابزارهای هستند که می‌کنند تا کاربران خانه هوشمند بتوانند وسایل داخل خانه کنترل کنند. این ابزارها  ریموت کنترل هوشمندی را در برمی‌گیرند که شامل تمام ریموت‌های خانه می‌شوند. با کمک رابط‌های کاربری می‌توانید خودتان برنامه‌ریزی‌های ساده‌تر را در خانه هوشمند اعمال کنید یا به خانه هوشمند فرمان بدهید.

بخش سنسورها و حسگرها 

سنسورها از وضعیت‌های مختلف خانه مانند وجود دود، رطوبت، دما و نور می‌توانند، گزارش تهیه کنند و برای کنترل‌کننده مرکزی این گزارش‌ها را ارسال کنند. امکان اعمال سناریوهای از پیش برنامه‌ریزی شده به کمک پروتکل‌های ارتباطی برای کنترل‌کننده مرکزی وجود دارد. به طور مثال با افزایش دما سیستم گرمایش هوشمند به طور خودکار روشن می‌شود. 

سیستم های عمل کننده (عملگرها)

یکی دیگر از بخش‌های خانه هوشمند، عملگرها است که وظایفی مانند روشن کردن پمپ موتورهای پرده برقی و باز کردن درب پارکینگ را بر عهده دارد. سیستم‌های عمل کننده اجرا کننده فرمان‌های صادر شده و یک حرکت دهنده هستند. عملگر به منبع انرژی و سیگنال کنترل نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: انواع درب اتوماتیک شیشه ای لولایی، کشویی، تلسکوپی 

اجرای سیستم مدیریت هوشمند ساختمان چگونه است؟

برای پیاده سازی خانه هوشمند باید به شرکت‌ خانه های هوشمند مراجعه کنید. شرکت های خانه هوشمند متخصصان و کارشناسان را به محل موردنظر اعزام می‌کنند و بعد از این که ساختمان را به طور کامل بررسی کرده‌اند، مشاوره‌های لازم را ارائه می‌دهند. بعد از بررسی‌ها طراحی خانه هوشمند انجام می‌شود و باید ابزارآلات و تجهیزات لازم را بخرید. در برنامه بعد مهندسان برنامه‌ریزی می‌کنند و در نهایت برنامه‌ها به اجرا در می‌آید. هوشمند کردن ساختمان باعث می‌شود شما از راه دور بتوانید تجهیزات ساختمان را کنترل کنید. اگر تمام تجهیزات به صورت یکپارچه هوشمند سازی شوند به آن سیستم هوشمند ساختمان bms گفته می‌شود. صفر تا صد هوشمند سازی ساختمان توسط شرکت های هوشمند سازی ساختمان انجام می‌شود.  شرکت‌های هوشمند سازی ساختمان برای این که مشتریان بتوانند تجهیزات هوشمند ساختمان را به راحتی و با قیمت مناسب بخرنند، اقدام به ارائه پکیج کامل خانه هوشمند کرده‌اند.

از امکانات پکیج خانه هوشمند می‌توان به کنترل کل سیستم هوشمند از طریق موبایل و اپلیکیشن، دریافت اخطارهای امنیتی و نوتیفیکیشن بر روی تلفن همراه، ایجاد سناریوهای امنیتی و آسایشی، امکان توسعه و ارتقاء در هر زمان بدون نیاز به تخریب و سیم‌کشی اشاره کرد. شرکت های معتبر هوشمند سازی ساختمان بهترین پکیج هوشمند سازی خانه را در اختیار مشتریان می‌گذارد. نمایندگی خانه هوشمند ( نمایندگی هوشمند سازی ساختمان) با قیمت مناسبی پکیج خانه هوشمند را ارائه می‌دهد. فروشگاه خانه هوشمند هم پکیج کامل خانه هوشمند را عرضه می‌کند که شامل روشنایی هوشمند ( دو کلید لمسی هوشمند دو پنل و سه کلید لمسی هوشمند چهار پنل)، کنترل سیستم صوتی، کنترل سیستم سرمایش و گرمایش، دوربین هوشمند، ماژول RGB  و کیت امنیتی می‌شود. خانه هوشمند پارمیس یکی از بهترین برندهای تجهیزات خانه هوشمند است. خانه هوشمند بولت و خانه هوشمند اسمارت مایر هم یکی از بهترین برندها در زمینه تجهیزات ساختمان هوشمند هستند. خانه هوشمند بهامد هم یکی از تولید‌کنندگان تجهیزات ساختمان هوشمند است. خانه هوشمند مستر اسمارت و دیگر برند‌های تجهیزات ساختمان هوشمند مانند خانه هوشمند آرتمن را می‌توانید از نمایندگی‌های آن‌ها با قیمت درب کارخانه بخرید. خانه هوشمند گریفن و نستگ هم یکی دیگر از برندهای تجهیزات هوشمند منزل هستند.

سیستم روشنایی هوشمند 

برق هوشمند bms  شامل لامپ هوشمند و کلید و پریز هوشمند می‌شود. هوشمند بودن سیستم روشنایی باعث شده به صورت اتوماتیک چراغ‌ها خاموش و روشن شوند. لامپ هوشمند LED است که مصرف پایینی دارد.

سیستم ترموستات هوشمند

ترموستات هوشمند قادر است عادت گرمایی و سرمایی ساکنین خانه را یاد بگیرد و مطابق با آن دمای منزل را تنظیم می‌کند.

سیستم امنیتی هوشمند 

مجموعه‌ای از ابزارها و روش‌های که با کمک آن‌ها می‌توان از اعضای ساختمان و اموال محافظت کرد را سیستم امنیتی هوشمند می‌گویند‌. مانند سنسور حرکتی، سنسور درب و پنجره و دوربین امنیتی

سیستم‌های اعلام حریق و آسانسورها

سیستم‌های اعلام حریق و آسانسور در هنگام آتش‌سوزی به صورت هوشمند می‌توانند، حریق و آتش‌سوزی را تشخیص دهند. در هنگام آتش‌سوزی پانل اعلام حریق می‌تواند سیستم تهویه را خاموش ‌کند تا از انتشار دود جلوگیری شود و به طبقه‌ی همکف، آسانسور فرستاده می‌شود و همان جا ثابت می‌ماند. 

بیشتر بخوانید: انواع درب اتوماتیک پارکینگ ریلی، لولایی، جکی، بازویی، زیرسطحی

اجرای سیستم مدیریت هوشمند ساختمان چگونه است؟

اجرای سیستم مدیریت هوشمند ساختمان چگونه است؟

سیستم مدیریت هوشمند ساختمان چیست؟

سیستم مدیریت هوشمند برای مدیریت و کنترل بخش‌های مختلف ساختمان مانند آسانسور، کنترل دسترسی فیزیکی، گرمایش، امنیت هوشمند، نورپردازی و سیستم تهویه اجرا می‌شود. در سیستم مدیریت هوشمند با استفاده از دستگاه‌های کنترلی هوشمند، نرم‌افزارها و حسگرها همه اجزای ساختمان را با هم هماهنگ و به هم متصل می‌کنند تا مصرف انرژی بهینه شود. سیستم هوشمند سازی ساختمان باعث کاهش هزینه‌های ساختمان می‌شود و راحتی ساکنین را افزایش می‌دهد. سیستم مدیریت ساختمان هوشمند از طریق شبکه کامپیوتری و وب عملکرد تک تک تجهیزات ساختمانی را به یکدیگر متصل می‌کند تا یک سیستم یکپارچه ایجاد شود. کنترل هوشمند ساختمان باعث می‌شود از راه دور تمام تجهیزات ساختمان را با موبایل و تبلت بتوان به راحتی کنترل کرد. کنترل خانه هوشمند از طریق اینترنت انجام می‌شود‌.

معرفی سیستم مدیریت هوشمند ساختمان bms

سیستم هوشمند ساختمان bms همان هوشمند کردن همه اجزا و قسمت مختلف ساختمان (پک کامل خانه هوشمند) مانند هوشمند سازی پکیج، هوشمند‌سازی آسانسور، اعلام حریق، تهویه مطبوع، سرمایش و گرمایش و سیستم است. در هوشمند سازی ساختمان bms بخش‌های مختلف ساختمان به طور مداوم پایش می‌شوند و نحوه فرامین به آن‌ها اعمال می‌شود به طوری که عملکرد اجزاء مختلف ساختمان با یکدیگر متعادل می‌شود و موجب خواهد شد فقط به فضاهای در حین بهره‌برداری منابع انرژی تخصیص داده شود و با هدف کاهش مصارف ناخواسته انجام می‌شود. ساختمان های هوشمند bms تمام سرویس‌های مکانیکی، الکتریکی و حفاظتی ساختمان را در بر می‌گیرند. ساختمان هوشمند bms شامل کنترل روشنایی، پله اضطرای، نیروگاه برق اضطراری، آسانسور، تهویه مطبوع، سرمایش، گرمایش، اعلام و اطفای حریق و دوربین مداربسته می‌شود. خانه هوشمند bms با هدف استفاده از تجهیزات و افزایش عمر آن‌ها انجام می‌شود. علاوه بر این سیستم هوشمند ساختمان bms  هزینه‌های مربوط به بهینه‌سازی و نگهداری را کاهش می‌دهد و باعث صرفه‌جویی در مصرف انرژی می‌شود. سیستم مدیریت هوشمند ساختمان bms سیستم کنترلی با قابلیت برنامه‌ریزی زمانی را ارائه می‌دهد.

سیستم هوشمند tis

تکنولوژی هوشمند tis برای ساکنین ساختمان آسایش ایجاد می‌کند به طوری که می‌توانید هر جای که هستید از راه دور تجهیزات داخل خانه خود را کنترل کنید. برای هوشمند سازی tis کافی است روی تلفن همراه یا روی آیپد اپلیکیشن tis را نصب کنید. سیستم امنیتی پیشرفته‌ای در یک خانه هوشمند tis وجود دارد به طوری که در هر جای از دنیا که هستید، می‌توانید با سنسورهای tis  و تلفن همراه خود همه بخش‌های خانه مانند نشتی آب، درب و پنجره‌ها و ورود و خروج به داخل ساختمان را کنترل و مدیریت کنید. 

زیر ساخت‌های اساسی برای اجرای منازل هوشمند چه چیزهایی هستند؟

شرکت خانه هوشمند برای هوشمند کردن ساختمان شما تمام زیرساخت‌های لازم را فراهم می‌کند. شرکت هوشمند سازی ساختمان (شرکت هوشمند سازی خانه) بعد از مشاهده ساختمان موردنظر، زیرساخت‌ها و تجهیزاتی که برای هوشمند کردن ساختمان نیاز است را برای شما فراهم می‌کند. از برخی زیرساخت‌های لازم برای هوشمند کردن خانه می‌توان به گزینه‌های زیر اشاره کرد:

منبع تغذیه 

برای تقسیم‌بندی انواع روش‌های هوشمند سازی ساختمان مهم‌ترین عامل منبع تغذیه است. پروتکل ارتباطی KNX به روزترین و کارآمدترین پروتکل است. خانه هوشمند KNX شامل تجهیزات تابلویی و دیواری می‌شود. تجهیزات تابلویی شامل منبع تغذیه، ارتباط دهنده‌ها، پرده‌ها، تهویه و انواع رله‌های روشنایی می‌شود. قیمت خانه هوشمند کی ان ایکس متفاوت است.

کنترل سیستم تهویه

سیستم تهویه برای ساکنین آسایش ساختمان را فراهم می‌کند. یکی از زیرساخت‌ها برای هوشمند کردن خانه ایجاد سیستم تهویه مناسب است. 

کلید ترموستاتیک 

کلید ترموستاتیک یکی از تجهیزات لازم برای هوشمند کردن خانه است. این کلیدها برای کنترل سیستم‌های تهویه، پرده و کنترل روشنایی و نور استفاده می‌شوند. 

تاچ پنل خانه هوشمند 

تاچ پنل یکی از اجزای مهم ساختمان هوشمند است که بین اجزای مختلف ساختمان ارتباط برقرار می‌کند و باعث می‌شود، شما بتوانید اجزای مختلف ساختمان را کنترل و نظارت کنید. تاچ پنل مغز متفکر یک ساختمان هوشمند است. 

بیشتر بخوانید: خرید انواع راهبند خودرویی ستونی، میله ای، ستونی و ضدتروریستی

زیر ساخت‌های اساسی برای اجرای منازل هوشمند چه چیزهایی هستند؟

زیر ساخت‌های اساسی برای اجرای منازل هوشمند چه چیزهایی هستند؟

برترین نرم افزارهای هوشمند سازی ساختمان 

برای هوشمندسازی منازل علاوه بر سخت افزارهای خاص به نرم افزارهای اختصاصی جهت به کارگیری تجهیزات هشمند منازل نیز هستید. نرم افزار خانه هوشمند به شما کمک می‌کند تا بتوانید تجهیزات داخل خانه را از راه دور کنترل کنید. به طور مثال چراغ‌ها را از راه دور می‌توانید خاموش و روشن کنید. از برترین نرم افزار هوشمند سازی ساختمان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

نرم افزار SmartThings

با این نرم‌افزار به راحتی از راه دور می‌توانید، تجهیزات داخل خانه خود را کنترل و مدیریت کنید. نرم‌افزار SmartThings  با پروتکل‌های Z-Wave و Zigbee  به خوبی ارتباط می‌گیرد.

اپلیکیشن خانه هوشمند Amazon Alexa

با این برنامه می‌توانید با استفاده از صدای خود، مدیریت و کنترل تجهیزات و دستگاه‌های داخل خانه هوشمند مانند ترموستات‌ هوشمند و چراغ هوشمند را مدیریت و کنترل نمایید. علاوه بر این دستگاه‌های که با پروتکل‌های Zigbee ،Z-Wave  کنترل می‌شوند را با این برنامه می‌توانید، مدیریت و کنترل کنید. این برنامه به Wi-Fi  امکان دسترسی دارد.

برنامه  Google Assistant

با این نرم‌افزار دستگاه‌های خانه هوشمند مانند دوربین‌های امنیتی و ترموستات‌های هوشمند  را با استفاده از صدای خود می‌توانید، کنترل کنید.  برنامه‌های که با پروتکل‌های Zigbee و Z-Wave  ارتباط می‌گیرند با این برنامه کنترل و مدیریت می‌شوند‌.

نرم‌افزار Philips Hue

این برنامه برای کنترل چراغ‌های خانه هوشمند استفاده می‌شود که طراحی آن بر اساس تکنولوژی LED  است.  

نرم‌افزار IFTTT

با استفاده از این برنامه می‌توانید چندین دستگاه خانه هوشمند خود را ترکیب کنید و به گونه‌ای تنظیم آن‌ها را انجام دهید که با یکدیگر به صورت خودکار تعامل داشته باشند.

نرم‌افزار Nest 

ترموستات هوشمند و دمای خانه خود را با این نرم‌افزار می‌توانید، کنترل و مدیریت کنید. ماژول‌های خانه هوشمند، دستگاه‌ها و تجهیزات الکترونیکی هستند که به سیستم خانه هوشمند متصل می‌شوند تا کاربران امکانات خانه هوشمند را بتوانند مدیریت و کنترل کنند. ماژول هوشمند سازی ساختمان در انواع اجزای خانه هوشمند وجود دارد‌  مانند ماژول خانه هوشمند سیستم صوتی، ماژول خانه هوشمند سیستم سرمایش و گرمایش، با استفاده از اینترنت اشیا iot  این ماژول‌ها به دستگاه‌های مختلف خانه هوشمند متصل می‌شوند. 

تاچ پنل خانه هوشمند یک پنل با صفحه نمایشی لمسی است که روی دیوار نصب می‌شود تا با استفاده از آن بتوانید همه دستگاه‌ها و تجهیزات خانه هوشمند خود را کنترل و مدیریت کنید. پنل هوشمند خانه یک پنل مرکزی کنترل هوشمند است. با  صفحه لمسی خانه هوشمند می‌توانید تجهیزات هوشمند داخل خانه و جنبه‌های مختلف منزل هوشمند خود را کنترل نمایید.  

انواع پروتکل های خانه هوشمند 

از انواع پروتکلهای های هوشمند سازی ساختمان می‌‌توان به موارد زیر اشاره کرد: 

پروتکل knx هوشمند 

این نوع تکنولوژی برای برقراری ارتباط تجهیزات هوشمند استفاده می‌شود. سیستم هوشمند knx هوشمند سازی خانه را در قالب یک شبکه، سیستم‌ های مجزای ساختمان را جمع‌آوری می‌کند و بدون نیاز به پردازشگر مرکزی مدیریت یکپارچه این سیستم‌ها را انجام می‌دهد‌‌. با استفاده از پروتکل knx خانه هوشمند می‌توانید، سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی، پرده و کرکره، سیستم‌های امنیتی و روشنایی را از راه دور به راحتی کنترل کنید. راه‌اندازی پروتکل و تجهیزات knx خانه هوشمند به هزینه قابل توجهی نیاز دارد. در نتیجه قیمت تجهیزات خانه هوشمند knx بسیار بالا است. قبل از اجرای ساختمان این نوع تکنولوژی به طراحی نیاز دارد و حین اجرای ساختمان به پیاده‌سازی بستر نیاز است و این‌ها از معایب پروتکل knx محسوب می‌شوند. 

پروتکل z wave

یکی از پروتکل های هوشمند سازی ساختمان، پروتکل  z wave است. این نوع پروتکل ارتباطی هوشمند بی‌سیم برای اتوماسیون خانگی مورد استفاده قرار گرفت. برای متصل کردن دستگاه‌های مختلف خانه هوشمند z wave مانند دستگاه‌های امنیتی، کنترل‌کننده‌ها و سنسورها استفاده می‌شود‌.

پروتکل Wi-Fi

این پروتکل به شبکه Wi-Fi متصل می‌شود و به دستگاه‌ها اجازه می‌دهد که به اینترنت متصل شوند و بتوان از راه دور آن‌ها را کنترل کرد.

پروتکل خانه هوشمند Zigbee

این پروتکل بی سیم برای هوشمند سازی ساختمان بیسیم استفاده می‌شود و برای کنترل و اتصال دستگاه‌های خانه هوشمند کاربرد دارد.

پروتکل  Bluetooth

یکی از انواع پروتکل های خانه هوشمند است که در دستگاه‌های مختلف از جمله دستگاه‌های خانه  هوشمند استفاده می‌شود.

پروتکل Thread

این نوع پروتکل از تکنولوژی مختلفی استفاده می‌کند و برای شبکه‌بندی دستگاه‌های خانه هوشمند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انواع پروتکل های خانه هوشمند 

انواع پروتکل های خانه هوشمند

بهترین برند هوشمند سازی ساختمان کدام‌اند؟

در سراسر جهان افراد زیادی هستند که قصد دارند ساختمان و خانه خود را هوشمند کنند‌‌ به همین دلیل برندهای مختلفی تولید کننده تجهیزات خانه هوشمند هستند. از برندهای هوشمند سازی ساختمان به گزینه‌های زیر می‌توان اشاره کرد:

خانه هوشمند سامسونگ 

برند سامسونگ در محصولات مختلفی مانند لوازم خانگی و موبایل‌های هوشمند وجود دارد. به همین دلیل همه با این نوع برند آشنا هستند. این برند علاوه بر لوازم خانگی و موبایل در تجهیزات خانه هوشمند هم فعالیت دارد. محصولات برند سامسونگ که برای هوشمند سازی ساختمان و خانه تمام هوشمند استفاده می‌شوند شامل هاب‌ها، کیت‌ها و سنسورهای حرارتی و حرکتی می‌شوند. 

خانه هوشمند abb

در سال 1988 شرکت abb در کشور سوئیس تاسیس شد. این شرکت بر ارائه راهکاری هوشمند تمرکز کرده است تا برای اتصال، کنترل و مدیریت تجهیزات خانه هوشمند بتواند محصولات باکیفیتی را تولید کند. 

خانه هوشمند زیمنس SIEMENS

برند زیمنس در جهان بزرگترین تولید‌کنندگان تجهیزات برقی و الکترونیکی است و بهترین برند هوشمند سازی ساختمان محسوب می‌شود و هم اکنون محصولات خانه هوشمند فراوانی هم تولید می‌کند.

خانه هوشمند contro14

این برند جزو سه برند برتر در زمینه تولید محصولات خانه هوشمند است که در ایالات متحده آمریکا تاسیس شده است و در 88 کشور دنیا 3300 نمایندگی دارد. 

خانه هوشمند اوروبیو Orvibo

شرکت اوروبیو برای ایجاد یک خانه مدرن و لوکس با مصرف حداقل انرژی از سال 2021 به تولید تجهیزات خانه هوشمند مشغول است. کنترل از راه دور هوشمند، آفتاب‌گیر هوشمند، موتور پرده، سیستم تهویه، سیستم امنیتی، سیستم روشنایی هوشمند و سیستم اتوماسیون خانگی تعدادی از محصولات تولیدی این شرکت هستند. 

بیشتر بخوانید: دستگاه دوربین مدار بسته چیست و چه انواعی دارد؟ معرفی کامل دستگاه ضبط دوربین مدار بسته

معرفی شرکت‌های معتبر هوشمند سازی ساختمان؛ نمایندگی هوشمند سازی ساختمان 

شرکت خانه‌ های هوشمند زیادی هستند که صفر تا صد هوشمند سازی ساختمان را انجام می‌دهند و برای تمام بخش‌های ساختمان مانند اتاق هوشمند به مشتریان خدمات ارائه می‌دهند. در این قسمت از مقاله به تعدادی از شرکت هوشمند سازی ساختمان اشاره کرده‌ایم.

شرکت خانه هوشمند کاسپین 

این شرکت در زمینه اجرای خانه هوشمند و پیک سایی در خانه‌ های هوشمند مشاوره های رایگان را در اختیار مشتریان می‌گذارد‌ و تمام مراحل اجزای خانه هوشمند را انجام می‌دهد. 

خانه هوشمند کوباکو 

شرکت خانه هوشمند کوباکو در هوشمند سازی خانه سابقه‌ای درخشانی دارد و تمام تجهیزاتی که برای راه‌اندازی یک خانه هوشمند نیاز است را در اختیار مشتریان قرار می‌دهد.

خانه هوشمند هانتا 

برند هانتا در ایران اولین شرکت ارائه دهنده BMS است و یک شرکت دانش‌ بنیان در زمینه سیستم مدیریت هوشمند‌سازی ساختمان است. 

خانه هوشمند abb

برند abb یک شرکت سوئیسی است که به تولید انواع تجهیزات خانه هوشمند مشغول است.

خانه هوشمند هیربر 

خانه هوشمند هیربر در زمینه هوشمند سازی ساختمان بیشتر از 10 سال سابقه دارد.

خانه هوشمند هایکار 

این شرکت توانسته تجهیزات خانه هوشمند باکیفیتی را در اختیار مشتریان بگذارد.

خانه هوشمند زاگرس 

خانه هوشمند زاگرس در زمینه تولید سیستم‌های  هوشمند سازی ساختمان از اولین تولید‌کنندگان بومی است که برای انواع ساختمان‌های مسکونی و غیرمسکونی به تولید تجهیزات خانه هوشمند پرداخته است.

خانه هوشمند hdl

برند hdl بهترین تجهیزات خانه هوشمند را تولید و در اختیار مشتریان می‌گذارد.

خانه هوشمند his

شرکت خانه هوشمند his در زمینه تولید تجهیزات خانه هوشمند محصولات خانه هوشمند باکیفیتی را تولید و روانه بازار می‌کند.

بهترین برند ایرانی خانه هوشمند کدام است؟

امروزه شرکت های نوین و پیشتاز در عرصه صنعت ایرانی نیز همپای محصولات خارجی و پیشرفته، انواع خانه های هوشمند را با قابلیت ها و ویژگی های مختلف و متنوعی طراحی و تولید می کنند. همین موضوع سبب شده که خریداران از خدمات پس از فروش و بسیاری از مزایای دیگر بهره مند شوند. این شرکت ها انواع تجهیزات خانه هوشمند از جمله رله باکس ، کلید و پریز هوشمند، پنل هوشمند، پرده برقی هوشمند و … را نیز با کیفیت بسیار مطلوبی تولید و عرضه می کنند. یکی دیگر از ویژگی های بسیار مطلوب خانه های هوشمند با برند ایرانی این است که از پروتکل Wi-Fi برای ارتباط بین تجهیزات استفاده می کنند که قیمت و هزینه های جانبی آن در مقایسه با سیم کشی های هوشمند سازی ساختمان کم تر و مقرون به صرفه تر است. از جمله بهترین برندهای ایرانی خانه هوشمند می توان موارد مختلف زیر را نام برد:

  • هیناوا
  • HIS
  • زلر ZELLER
  • HBB
  • آلفا
  • زوریل
  • هانتا
  • اینترا
  • اشنایدر
  • ای بی بی ABB

بیشتر بخوانید: سرور دوربین مداربسته چیست؟ خرید و قیمت انواع سرور دوربین مداربسته

معرفی شرکت‌های معتبر هوشمند سازی ساختمان؛ نمایندگی هوشمند سازی ساختمان 

معرفی شرکت‌های معتبر هوشمند سازی ساختمان؛ نمایندگی هوشمند سازی ساختمان

هزینه هوشمند سازی ساختمان 

هزینه خانه هوشمند به عوامل مختلفی بستگی دارد. قدمت ساختمان یکی از اولین مواردی است که روی قیمت هوشمند سازی ساختمان تاثیر دارد و هر چه ساختمان قدمت بیشتری داشته باشد و قدیمی باشد، قیمت هوشمند سازی خانه افزایش پیدا می‌کند. ساختمان‌های در حال ساخت هزینه هوشمند سازی پایین‌تری دارند. برای هوشمند سازی ساختمان سطوح مختلفی وجود دارد. مشتریان می‌توانند با توجه به سلیقه و نیاز خود یکی از سطوح که شامل سطح پایه، سطح لوکس، سطح پیشرفته، سطح سفارشی و سطح نرمال می‌شوند را انتخاب کنند. قیمت سیستم هوشمند سازی ساختمان با توجه به متراژ ساختمان متفاوت است. هنگامی که متراژ خانه بیشتر می‌شود برای هوشمند کردن خانه به تجهیزات بیشتری نیاز است و همین باعث هزینه خانه هوشمند افزایش پیدا کند‌. نوع برند هم روی هزینه هوشمند سازی منزل موثر است. به طور مثال قیمت تجهیزات خانه هوشمند hdl  با قیمت تجهیزات خانه هوشمند سامسونگ مانند قیمت پنل مرکزی کنترل هوشمند متفاوت است. 

سوالات متداول پیرامون خانه های هوشمند چیست

خانه‌های هوشمند آینده چگونه خواهند بود؟

هوشمند سازی برق ساختمان در آینده بهتر و پیشرفته‌تر می‌شود. سیستم برق هوشمند خانگی در آینده به طوری پیشرفت می‌کنند که هنگامی که در شب خانه را ترک می‌کنید، چراغ‌ها به طور خودکار خاموش می‌شوند‌. خانه‌ های هوشمند آینده به طور شگفت‌انگیزی پیشرفت می‌کنند.

آیا همه خانه‌ ها قابلیت هوشمندی سازی دارند؟

بله همه خانه‌ها را می‌توان هوشمند کرد و حتی خانه‌های قدیمی را با اینترنت اشیا می‌توان هوشمند‌سازی نمود. 

لیستی از امکانات مختلف خانه های هوشمند کدام است؟

خانه های هوشمند تولید شده توسط برندهای خارجی و ایرانی امکانات و مزیای مختلفی به کاربران و خریداران ارائه می کنند که مهم ترین آن ها شامل موارد مختلف زیر است:

  • سیستم PA
  • مانیتور هشدار
  • اتوماسیون امنیتی
  • پرده هوشمند
  • سیستم های صوتی و تصویری
  • آبیاری هوشمند
  • گرمایش، سرمایش و تهویه مطبوع هوا
  • امنیت و مشاهده
  • کنترل دسترسی
  • سیستم اعلان حریق
  • کنترل روشنایی
  • کنترل برق
  • لوله ‌کشی
  • تلویزیون مدار بسته (CCTV)
  • سایر سیستم ‌های مهندسی

آیا امکان هک کردن خانه های هوشمند وجود دارد؟

با توجه به این که کلیه فرایند کنترل و مدیریت خانه های هوشمند در بستر اینترنت انجام می شود، احتمال هک کردن خانه های هوشمند وجود دارد. با این وجود می توان اقدامات لازم برای جلوگیری از هک کردن این خانه ها را انجام داد.

جمع بندی 

برای این که وسایل و تجهیزات داخل خانه را بتوانید به راحتی با موبایل و تبلت خود کنترل و مدیریت کنید. باید اقدام به راه‌اندازی سیستم خانه هوشمند نمایید. سیستم برق هوشمند bms (سیستم مدیریت یکپارچه‌ی ساختمان) شامل کنترل سیستم روشنایی هوشمند، کنترل تهویه مطبوع و کنترل دوربین‌های مداربسته می‌شود. در این مقاله به بررسی انواع امکانات سیستم منزل هوشمند پرداخته‌ایم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
خانه
فروشگاه