نرم‌افزار سیفر SAFR + خرید لایسنس

نرم‌افزار سیفر SAFR
SAFR یک نرم‌افزار مبتنی بر هوش مصنوعی است که برای تشخیص چهره مورد استفاده قرار می‌گیرد. با کمک نرم‌افزار سیفر می‌توان به‌خوبی و بادقت بالا به تشخیص و شناسایی چهره در تصاویر و ویدئوهای به‌دست‌آمده از سیستم‌های نظارتی پرداخت. این نرم‌افزار برای سیستم‌های نظارتی مختلف نظیر دوربین مداربسته، قفل درب، سیستم‌های هشدار و... قابل‌استفاده است.

راهنمای مطالعه

باوجود افزایش نیاز به سیستم‌های امنیتی در جوامع بشری، استفاده از فناوری‌های هوشمند به یکی از ارکان اصلی مدیریتی و امنیتی تبدیل شده است. در عصر دیجیتالی حاضر از سیستم‌ها و فناوری‌های جدیدی برای کنترل، نظارت و مسائل امنیتی سازمان‌ها استفاده می‌شود که نرم‌افزار SAFR یکی از این موارد به‌حساب می‌آید. SAFR یا سیفر یکی از پیشرفته‌ترین نرم‌افزارهای امنیتی در سراسر جهان است که توسط شرکت REALNETWORKS طراحی و تولید شده است. شرکت REALNETWORKS در زمینه فناوری‌های رسانه‌ای و هوش مصنوعی فعالیت دارد. هدف از طراحی نرم‌افزار سیفر را می‌توان افزایش امنیت، تأیید هویت و ارائه راهکار سریع در نظر گرفت. در ادامه مفصلاً به بررسی نرم‌افزار SAFR شرکت آمریکایی REALNETWORKS خواهیم پرداخت.

معرفی نرم‌افزار سیفر SAFR

SAFR یک نرم‌افزار مبتنی بر هوش مصنوعی است که برای تشخیص چهره مورد استفاده قرار می‌گیرد. با کمک نرم‌افزار سیفر می‌توان به‌خوبی و بادقت بالا به تشخیص و شناسایی چهره در تصاویر و ویدئوهای به‌دست‌آمده از سیستم‌های نظارتی پرداخت. این نرم‌افزار برای سیستم‌های نظارتی مختلف نظیر دوربین مداربسته، قفل درب، سیستم‌های هشدار و… قابل‌استفاده است. سرعت تشخیص چهره توسط این نرم‌افزار بسیار بالا است و می‌توان هویت افراد را با سرعت تشخیص داد. لازم به ذکر است که با استفاده از نرم‌افزار مبتنی بر هوش مصنوعی سیفر می‌توان تجهیزات مختلف کنترل دسترسی را با یکدیگر ادغام کرد.

نرم‌افزار تشخیص چهره SAFR بر روی سیستم‌عامل‌های مختلف نظیر ویندوز، IOS، لینوکس، اندروید و MACOS قابل‌اجرا است. SAFR قادر است تا در شرایط نوری متغیر، در حرکت، چهره افراد را در زوایای مختلف بادقت بالا شناسایی کند. از ویژگی‌های برجسته SAFR باید به‌سرعت شناسایی کمتر از یک ثانیه، توانایی تشخیص چهره با ماسک، قابلیت کار در محیط‌های کم‌نور و حفظ حریم خصوصی کاربران اشاره کرد. علاوه بر موارد ذکر شده نرم‌افزار سیفر از طریق API و SDKهای متنوع، قابلیت یکپارچه‌سازی با سیستم‌های موجود را داراست. 

بیشتر بخوانید: نرم افزار تشخیص چهره دوربین مدار بسته + دوربین تشخیص چهره

معرفی نرم‌افزار سیفر SAFR

معرفی نرم‌افزار سیفر SAFR

تاریخچه نرم‌افزار تشخیص چهره SAFR

نرم‌افزار SAFR که در زمینه‌های مختلف از جمله تشخیص چهره، نظارت تصویری، کنترل دسترسی و حفظ امنیت مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای اولین‌بار در سال 2000 طراحی و تولید شد. پس از آن الگوریتم های شناسایی چهره به کار رفته در سیفر در سال 2010 الی 2015 به میزان زیادی پیشرفته تر شدند و توسعه یافتند. در این شرایط میزان دقت نرم افزار در تشخیص چهره بسیار افزایش یافت و قابلیت شناسایی چهره در شرایط کم نور یا از زاویه های مختلف نیز بهبود یافت. در سال 2017 الی 2019 شرکت امریکایی REAL NETWORKS نرم افزار SAFR را به صورت عمومی منتشر کرد؛ این عملکرد باعث شد که توجه مدیران صنایع به نرم افزار تشخیص چهره سیفر جلب شود. در نهایت اخرین به روز رسانی و تغییرات در نرم افزار SAFR به سال های 2020 الی 2025 مربوط می شود. در این سال ها، سیستم های ابری نرم افزار گسترش یافتند و فناوری های به کار رفته در ساخت آن نیز تکمیل شدند. به همین دلیل بااین به روز رسانی ها شرایط برای کاربران محیا شد تا بتوانند بدون نیاز به سخت افزار خاصی از نرم افزار سیفر استفاده کنند و به تشخیص چهره توسط آن بپردازند. علاوه بر آن، سرعت، دقت و دوربین هایی که توسط نرم افزار پشتیبانی می شوند نیز در این تغییرات شرایط بهتری پیدا کردند و نرم افزار SAFR امروزی را رقم زدند. 

اجزای ضروری و مورد نیاز نرم‌افزار تشخیص چهره SAFR

سرور نرم‌افزار سیفر | SAFR SERVER

سرور یکی از اجزای اصلی نرم‌افزار سیفر است که وظیفه پردازش داده‌ها، ذخیره اطلاعات و مدیریت ارتباطات میان سیستم‌های مختلف را به عهده دارد. سرور که حکم هسته مرکزی نرم‌افزار را دارد به کنترل عملکرد کلی سیستم تشخیص چهره می‌پردازد. علاوه‌برآن، انجام امور محاسباتی و پردازش‌های پیچیده که مربوط به شناسایی و تشخیص چهره هستند نیز توسط سرور انجام می‌شود. دررابطه‌با سرور نرم‌افزار سیفر باید به این موضوع نیز اشاره کنیم که برای تسریع پردازش و تشخیص چهره از پردازنده‌های قدرتمند CPU و GPU استفاده می‌شود.

DESKTOP CLIENT

DESKTOP CLIENT برای سیستم‌عامل‌های ویندوز و MACOS در دسترس است. به کمک DESKTOP CLIENT اپراتورها می‌توانند با نرم‌افزار سیفر در ارتباط و تعامل باشند. DESKTOP CLIENT برای مواردی نظیر: اتصال دوربین، نظارت بر پخش ویدئوی دوربین‌ها، ثبت کاربران، مشاهده رویدادهای شناسایی و… به کار برده می‌شود.

MOBILE CLIENT

یکی دیگر از اجزای سیفر تحت عنوان MOBILE CLIENT شناخته می‌شود که برای سیستم‌های اندروید و IOS در دسترس است. با استفاده از MOBILE CLIENT می‌توان یک تلفن همراه را به یک کیت ثبت‌نام و یا پنل شناسایی تبدیل کرد. با استفاده از کیت ثبت‌نام، کاربران می‌توانند به‌صورت خودکار به ثبت تصویر چهره خود در پایگاه‌داده هویت بپردازند و از این طریق برای دسترسی به سیستم مورد تأیید قرار گیرند. پنل شناسایی که توسط MOBILE CLIENT فعال می‌شود نیز شرایطی را ایجاد می‌کند تا چهره افرادی که از کنار  دستگاه عبور می‌کنند، اسکن شود؛ سپس این چهره‌ها با سایر چهره‌های موجود در سیستم مورد مقایسه قرار می‌گیرند. در نهایت کنترل و مدیریت یک محیط با نرم‌افزار سیستم و اجزای آن به شکل بسیار مناسبی انجام می‌شود.

WEB CONSOLE

کنسول وب یا WEB CONSOLE برای تمامی پلتفرم‌ها در دسترس است و برای مدیران شرایط دسترسی مبتنی بر وب سیستم SAFR را فراهم می‌کند. کنسول وب ابزاری برای مدیریت و نظارت است که گزارش‌های تحلیلی تولید می‌کند و امکان نظارت بر پخش ویدئوی دوربین‌ها، ثبت کاربران، مشاهده رویدادهای شناسایی و… فراهم می‌کند.

VIRGO دروازه شناسایی ویدئو

VIRGO بخشی از بسته دانلود نرم‌افزار سیفر است که برای سیستم‌عامل‌های لینوکس و MACOS در دسترس است. دروازه شناسایی ویدئو یا همان VIRGO ویدئوهای دریافت شده از یک الی چند دوربین را مورد بررسی قرار می‌دهد و سپس چهره‌ها را به شکل آنلاین بررسی و شناسایی می‌کند. VIRGO به‌عنوان یکی از اجزای نرم‌افزار SAFR از ویژگی‌هایی همچون: شناسایی و ردیابی چهره، ایجاد رویدادهای ردیابی و کنترل پخش ویدئویی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: معرفی برترین نرم افزار نظارت تصویری VMS

دانلود مستقل ARES

ARES به‌عنوان یک دانلود مستقل برای تمامی پلتفرم‌های نرم‌افزار سیفر در دسترس است. ARES را می‌توان یک برنامه جاوا چند سکویی در نظر گرفت که به‌عنوان شنونده رویداد عمل می‌کند. علاوه‌برآن، ARES اقدام‌های پیکربندی شده را در پاسخ به رویدادها ارسال می‌نماید. در حالت کلی می‌توان گفت که ARES به‌عنوان شنونده رویداد عمل می‌کند و وظیفه پاسخ‌دهی به رویدادها را نیز بر عهده دارد.

اجزای ضروری و مورد نیاز نرم‌افزار تشخیص چهره SAFR

اجزای ضروری و مورد نیاز نرم‌افزار تشخیص چهره SAFR

SAFR ACTION

سیفر ACTION یک نوع رابط کاربری گرافیکی GUI است که موجب آسان شدن شرایط پیکربندی SAFRActions.config می‌شود. علاوه‌برآن، اتصال به سرور سیفر توسط SAFR ACTION آسان‌تر می‌شود و کاربران می‌توانند اقدامات مختلف سیستم را مورد پیکربندی قرار دهند.

دوربین مداربسته IP

دوربین‌های مداربسته تحت شبکه IP را می‌توان یکی از اصلی‌ترین نیازهای نرم‌افزار سیفر مدنظر قرار داد. زیرا دوربین‌های IP وظیفه اصلی تأمین تصاویر و ویدئوها را به عهده دارند.

بیشتر بخوانید: خرید انواع دوربین مداربسته

دستگاه کنترل دسترسی فیزیکی | Physical access control devices

دستگاه‌های کنترل دسترسی فیزیکی انواع مختلفی دارند و از اجزای مورد نیاز نرم‌افزار سیفر محسوب می‌شوند. قفل درب و دروازه الکترونیکی 2 مورد از دستگاه‌های کنترل دسترسی هستند که برای ارائه مجوز دسترسی به افراد مورد استفاده قرار می‌گیرند.

Notification systems | سیستم‌های اطلاع‌رسانی

سیستم‌های اطلاع‌رسانی به‌منظور اطلاع دادن به افراد مشخص و هشدار به همه افراد در یک محیط به کار می‌روند. سیستم‌های اطلاع‌رسانی در نرم‌افزار سیفر به دو گروه تقسیم می‌شوند که عبارت‌اند از: ایمیل‌ها و آلارم‌های عمومی. ایمیل‌ها برای اطلاع‌رسانی به افراد خاص استفاده می‌شوند و برای ارسال اطلاعیه به افراد مجاز مفید هستند. از سوی دیگر، آلارم‌های عمومی که برای همه افراد هشدار صادر می‌کنند به‌صورت صوتی و بصری فعال می‌شوند و با جلب‌توجه حضار به‌خوبی اقدامات امنیتی را اجرا می‌کنند. 

2 ویژگی مهم نرم افزار سیفر SAFR

پشتیبانی از SDK در نرم‌افزار تشخیص چهره SAFR و تحلیل ویژگی‌های مختلف صورت

SDK را می‌توان مجموعه‌ای از ابزارها و منابع در نظر گرفت که به کمک آن توسعه‌دهندگان می‌توانند نرم‌افزار SAFR را با اپلیکیشن‌های خارجی هماهنگ‌سازی کنند. بهره بردن از SDK در سیفر موجب می‌شود که کاربران بتوانند از طریق برنامه‌نویسی به ویژگی‌هایی همچون: تشخیص چهره، تحلیل احساس، سن و جنسیت دسترسی پیدا کنند و نتایج را در برنامه رویت نمایند. به‌عبارت‌دیگر، نرم‌افزار تشخیص چهره SAFR باعث می‌شود که کاربران بتوانند به نوع احساس فرد مورد نظر پی ببرند، سن را تخمین بزنند و یا جنسیت را تشخیص دهند.

شناسایی دقیق چهره در شرایط مختلف محیطی و نوری

با استفاده از سیفر، کاربران می‌توانند تا در شرایط نوری مختلف یعنی مواقعی که نور در  محیط کم یا زیاد است، به‌خوبی عملیات تشخیص چهره را انجام دهند. در این شرایط می‌توان به اطلاعات دقیق از چهره دست‌یافت و جزئیات صورت را مورد بررسی قرار داد. علاوه‌برآن، در مواقعی که اشخاص در تصویر حالت نیم‌رخ داشته باشند و یا زاویه چهره آنها مناسب نباشد نیز نرم‌افزار سیفر به‌درستی و بادقت چهره را ثبت می‌کند و از آن اطلاعاتی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. لازم به ذکر است که حتی چهره پوشیده شده با ماسک نیز از طریق نرم‌افزار سیفر قابل‌شناسایی خواهد بود. 

بیشتر بخوانید: نمایندگی کیونپ + ذخیره‌ساز تحت شبکه کیونپ Qnap

2 ویژگی مهم نرم افزار سیفر SAFR

2 ویژگی مهم نرم افزار سیفر SAFR

کاربرد نرم‌افزار تشخیص چهره سیفر SAFR

از نرم‌افزار تشخیص چهره سیفر معمولاً برای شناسایی و تشخیص هویت افراد استفاده می‌شود. این نرم‌افزار برای تشخیص چهره در دوربین‌های مداربسته کاربرد دارد؛ از سوی دیگر نرم‌افزار سیفر را می‌توان برای کنترل ورود و خروج نیز مورداستفاده قرار داد. بااین‌وجود اصلی‌ترین کاربردهای نرم‌افزار SAFR مواردی از قبیل زیر هستند:

  •       کنترل ورود و خروج در مراکز تجاری و پاساژها
  •       کنترل ورود و خروج افراد به هر نوع فضای خاص
  •       توجه به مشتریان یک فروشگاه
  •       کنترل رفت‌وآمد در مکان‌های عمومی
  •       کنترل پرسنل یک شرکت یا سازمان دولتی یا خصوصی
  •       کنترل کارمندان بانک و مؤسسات مالی اعتباری
  •       زیر نظر گرفتن پرسنل محیط‌های صنعتی
  •       کنترل تردد در امکان سیاسی یا زیارتی
  •       کنترل رفت‌وآمد در مراکز خدماتی و تفریحی
  •       بررسی عبورومرور در خیابان‌ها
  •       بررسی و کنترل رفت‌وآمد در مراکز امنیتی
  •       مراکز آموزشی
  •       مراکز فعال در حوزه بهداشت و درمان
  •       بررسی و کنترل سیستم‌های حمل‌ونقل عمومی
  •       کنترل رفت‌وآمد در فرودگاه و گمرک
  •       کنترل تردد در مرزهای زمینی

بیشتر بخوانید: معرفی نرم‌افزار هوشمند نظارت تصویری جنتک Genetec

مراحل دانلود و نصب نرم‌افزار SAFR

برای دانلود و نصب SAFR Platform روی سیستم‌های Windows یا macOS باید مراحل زیر را طی کرد:

باز کردن مرورگر وب: بر روی کامپیوتری که می‌خواهید SAFR Server را نصب کنید، مرورگر وب را باز کرده و به SAFR Download Portal بروید.

ورود به‌حساب کاربری: با استفاده از اطلاعات حساب کاربری SAFR Local Account خود وارد شوید.

انتخاب سیستم‌عامل و دانلود: پس از ورود به سیستم، سیستم‌عامل خود را از منو انتخاب کرده و نصب‌کننده مناسب SAFR Platform را دانلود کنید.

شروع نصب: پس از تکمیل دانلود، فرایند نصب را آغاز کنید.

انتخاب اجزای مورد نصب: در هنگام نصب، پنجره‌ای به نام Choose Components نمایش داده می‌شود که در آن می‌توانید ویژگی‌هایی که می‌خواهید نصب شوند را انتخاب کنید.

لازم به توضیح است که شما می‌توانید برای هر ویژگی که نمی‌خواهید نصب شود، علامت جعبه مربوطه را حذف کنید. توصیه می‌شود در اولین نصب SAFR Platform  تمامی اجزا به‌جز  VMS extensions را نصب کنید.

مراحل نصب را دنبال کرده و دستورالعمل‌ها را برای باقی‌مانده فرایند نصب اجرا کنید. مرحله نهایی نصب ممکن است چند دقیقه طول بکشد تا وابستگی‌ها نصب شده و اسکریپت‌های پیکربندی اجرا شوند. در این حین باید اجازه دهید که نصب بدون وقفه ادامه یابد. در نهایت با پایان فرایند نصب نرم‌افزار، سه آیکون به صفحه دسکتاپ شما افزوده می‌شوند. پس از نصب،  Desktop Client را باز می‌شود و از شما می‌خواهد با استفاده از SAFR Local Account  خود وارد شوید. در این مرحله، لازم است که حتماً وارد  حساب محلی شوید؛ زیرا این کار برای دریافت مجوز SAFR ضروری است. 

مراحل دانلود و نصب نرم‌افزار SAFR

مراحل دانلود و نصب نرم‌افزار SAFR

مزایای استفاده از نرم‌افزار امنیتی SAFR چیست؟

استفاده از نرم‌افزار  SAFR مزایای زیادی دارد که آن را به یک ابزار قدرتمند برای تشخیص چهره و مدیریت امنیت تبدیل می‌کند. برخی از مهم‌ترین مزایای استفاده از SAFR عبارت‌اند از:

  •       دقت بالای شناسایی چهره
  •       پشتیبانی از انواع مختلف دوربین‌ها
  •       پشتیبانی از محیط‌های ابری و محلی
  •       امکان تشخیص ویژگی‌های چهره
  •       ارائه امنیت بالا و کنترل دسترسی
  •       امکان گزارش‌دهی و انجام تجزیه‌وتحلیل پیشرفته
  •       پشتیبانی از موبایل و دسکتاپ
  •       سازگاری با سیستم‌های خارجی
  •       ارائه راه‌حل‌های مقیاس‌پذیر
  •       پشتیبانی از تنظیمات سفارشی

انواع سرورهای فرعی نرم‌افزار سیفر

زمانی که اولین سرور نرم‌افزار تشخیص چهره سیفر را وصل می‌کنید به‌صورت خودکار تحت عنوان سرور اصلی شناخته می‌شود. پس از آن، تمامی سرورهایی که برای نرم‌افزار فعال می‌کنید، به‌عنوان سرور فرعی یا ثانویه شناخته می‌شوند. لازم به ذکر است که سرورهای فرعی دارای 2 نوع مختلف از قبیل زیر هستند:

  •       سرور فرعی ساده: این سرور داده‌های پایگاه‌داده را تکرار نمی‌کند و صرفاً یک نسخه کمکی از سرور اصلی است.
  •       سرور فرعی اضافی: این سرور داده‌های پایگاه‌داده را از سرور اصلی تکرار می‌کند و ممکن است عملکرد Failover (پشتیبانی از برقراری سرویس در صورت خرابی سرور اصلی) را فراهم کند.

گواهی‌نامه‌ SSL در نرم‌افزار SAFR

گواهی‌نامه‌ SSL به فایل‌های کوچک داده‌ای اختصاص می‌یابد که یک کلید رمزنگاری را به اطلاعات یک سازمان متصل می‌کند. این گواهی‌نامه‌ امکان برقراری اتصالات امن مانند اتصالات HTTPS بین سرورهای SAFR و سایر برنامه‌ها یا برنامه‌های شخص ثالث مانند مرورگرهای وب را فراهم می‌کنند. 

بیشتر بخوانید: دوربین مداربسته هوش مصنوعی

گواهی‌نامه‌ SSL در نرم‌افزار SAFR

گواهی‌نامه‌ SSL در نرم‌افزار SAFR

سؤالات متداول در مورد نرم‌افزار سیفر

سایر اجزای مورد نیاز نرم‌افزار SAFR چیست؟

علاوه بر اجزای ضروری و لازم نرم‌افزار سیفر که در بخش‌های فوق به آنها اشاره شد، سایر اجزای لازم برای این نرم‌افزار از قبیل زیر هستند:

  •       حسگرها
  •       سایر دستگاه‌های نظارتی
  •       دستگاه‌های اعلام وضعیت

انواع استقرار نرم‌افزار تشخیص چهره سیفر چیست؟

سیستم SAFR دو نوع استقرار دارد که تحت عنوان ابری و محلی هستند. هر نوع استقرار نوع خاصی از حساب کاربری را نیاز دارد که این موارد عبارت‌اند از:

  • استقرار ابری (Cloud Deployment): برای استفاده از استقرار ابری، نیاز به‌حساب کاربری SAFR Cloud دارید.
  • استقرار محلی (On-premises Deployment): برای استفاده از استقرار محلی، نیاز به‌حساب کاربری SAFR Local دارید.

انواع روش‌های اضافه کردن سرور فرعی برای نرم‌افزار سیفر چیست؟

برای نصب سرورهای فرعی و اضافه می‌توان یکی از دو روش زیر را به کار برد:

  •       نصب سرور فرعی از طریق اتصال به اینترنت
  •       نصب سرور فرعی به‌صورت آفلاین

انواع پیغام‌های خطا در زمان نصب سرورهای فرعی SAFR چیست؟

زمانی که به نصب سرورهای فرعی و اضافه نرم‌افزار تشخیص چهره سیفر می‌پردازید، ممکن است که با یکی از پیغام‌های خطا از قبیل زیر روبه‌رو شوید:

  •       مشکل اتصال سیستم
  •       سیستم آفلاین
  •       تلاش برای دسترسی به سیستم در زمانی دیگر
  •       سرور اصلی سیفر قابل دسترسی نیست
  •       SSL به‌درستی پیکربندی نشده است
  •       خطای اتصال امن
  •       اتصال سرور ناقص است

آیا باید از نرم‌افزار سیفر پشتیبان‌گیری کنیم؟

بله. پشتیبان‌گیری یا همان تهیه BACK UP از نرم‌افزار سیفر امری ضروری و واجب است. محافظت از داده‌ها، پیکربندی سیستم و پیشگیری ازدست‌رفتن اطلاعات را می‌توان موارد اصلی در نظر گرفت که به‌موجب آنها باید حتماً عملیات BACKUP گیری از نرم‌افزار سیفر انجام شود.

چرا SAFR رایگان نیست؟

ازآنجایی‌که نرم‌افزار تشخیص چهره سیفر بسیار پیچیده و پیشرفته است و قابلیت‌های مختلفی در طراحی آن به‌کاررفته است، این نرم‌افزار رایگان نیست. در نتیجه کاربران برای استفاده از این نرم‌افزار باید هزینه کنند و آن را از طریق شرکت‌های معتبر در ایران خریداری نمایند. لازم به توضیح است که قیمت نرم‌افزار تشخیص چهره سیفر به دلیل تورم، تحریم‌های اقتصادی و… ثابت نیست و برای کسب اطلاع از قیمت نرم‌افزار سیفر باید با شرکت‌های فعال در فروش تجهیزات امنیتی تماس بگیرید.

جمع‌بندی

باتوجه‌به ویژگی‌های نرم‌افزار تشخیص چهره SAFR و مزیت‌های استفاده از آن در خصوص افزایش امنیت، سعی کنید که حتماً از این نرم‌افزار استفاده کنید. در صورت تمایل برای خرید نرم‌افزار SAFR باقیمت مناسب از شرکت “مکسا” کمک بگیرید. شرکت MAXA که در زمینه تجهیزات امنیتی فعالیت دارد، بهترین عرضه‌کننده این نرم‌افزار در کشور است. از سوی دیگر، مجموعه معتبر “مکسا” امکان خرید نرم‌افزار سیفر را برای شما عزیزان در هر نقطه کشور فراهم کرده است. زیرا این مجموعه از شرایط فروش آنلاین برخوردار است و بدون محدودیت مکانی و جغرافیایی می‌توانید از آن خرید کنید. سایر تجهیزات امنیتی که توسط شرکت “مکسا” می‌توانید خریداری کنید، عبارت‌اند از: دوربین مداربسته، راه‌بند، اسکنر بازرسی چمدانی، دستگاه کنترل تردد و…

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
خانه
فروشگاه