تجربه همکاری مکسا با شرکت فولاد کاوه جنوب کیش

شرکت فولاد کاوه جنوب کیش یکی از بزرگترین تولید کنندگان بیلت در کشور بوده که در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در نزدیکی شهر بندرعباس و اسکله شهید رجایی واقع گردیده است. این شرکت در حال حاضر حدود ۲۵۰۰ نفر پرسنل داشته و چشم‌انداز آن قرار گرفتن در زمره سه شرکت برتر تولید فولاد کشور است. این شرکت به منظور ایجاد نظم و سازماندهی در امر تردد پرسنل و مراجعین به شرکت در سال ۱۴۰۰ اقدام به احداث یک ساختمان ورودی بزرگ در ابتدای مجموعه خود نموده و برای مدیریت تردد پرسنل برنامه‌ریزی برای استفاده از گیت‌های شیشه‌ای جهت ثبت تردد و بررسی مجوزهای ورود پرسنل، پیمانکاران و مراجعین نمود. در این راستا این شرکت نسبت به بررسی صلاحیت فنی پیمانکاران این حوزه طی یک فرآیند دقیق و نسبتا طولانی نمود و در نهایت بعد از بررسی‌های مدیریتی و کارشناسی فراوان این شرکت را به عنوان تامین کننده سامانه کنترل تردد شرکت فولاد کاوه جنوب کیش انتخاب نمود.

مواردی که در این مسیر انتخاب توسط کارفرما مورد بررسی قرار گرفت به شرح زیر است:

۱-بررسی شرایط محیطی کارفرما برای محیط داری رطوبت شدید و آلودگی ذرات فلزی که باعث خوردگی شدید و همچنین چسبیدن ذرات به بدنه تجهیزات می‌گردد که در این راستا پوشش اضافی روی بردهای الکترونیکی و استفاده از ورق استیل تایوانی به کارفرما پیشنهاد گردید که مورد موافقت قرار گرفت.

۲-اضافه نمودن تعداد زوج سنسورهای گیت که عملکرد دقیق‌تری در مورد عبور افراد در شرایط مختلفی داشته باشد که این موضوع با اضافه نمودن ۵ زوج سنسور به ۷ زوج سنسور موجود مرتفع گردید.

۳-امکان مدیریت جهت گیت و همچنین تنظیم پارامترهای گیت از طریق شبکه که این موضوع برای اولین بار در کشور با اضافه نمودن شبکه به گیت تردد و همچنین تولید یک نرم‌افزار ویژه برای این موضوع به انجام رسید.

۴-انتخاب دستگاه‌های ثبت تردد از طریق تشخیص چهره دغدغه مهم کارفرما بود.در این راستا این شرکت با ارسال و نصب دو نمونه از دستگاه‌های مطرح تشخیص چهره با تکنولوژی Visible light(نور مرئی) فرصت بررسی و مقایسه را برای کارفرما فراهم نمود. کارفرما با تهیه یک چک‌لیست مقایسه‌ای دستگاه‌های حضور و غیاب، توانست به صورت دقیق و با یک رویکرد علمی نسبت به انتخاب دستگاه مناسب برای خود اقدام نماید.

۵-دستیابی به گزینه صحت عبور از مواردی بود که کارفرما به آن اصرار زیادی داشت و در این راستا راهکاری ابتکاری به صورت ترکیبی از اتصال سنسورهای گیت به دستگاه و همچنین قابلیت‌های نرم‌افزاری مورد پذیرش قرار گرفت.

۶-ارائه خدمات پشتیبانی و تعمیرات گیت با توجه به فاصله زیاد محل نصب با تهران و حساسیت موضوع کنترل تردد دغدغه بسیار مهم کارفرما بود.برای پاسخ به این موضوع این شرکت با همکاری مشتری نسبت به پیشنهاد تامین ۲۵ درصد قطعات مازاد بر تجهیزات خریداری شده و همچنین آموزش سطح یک برای کارشناسان فنی مشتری جهت تعویض قطعات اقدام نمود که مورد موافقت کارفرما قرار گرفت.

۷-برای حمل بار و کالا و همچنین عبور ویلچر نیاز به گیت باله‌ای بود اما نگرانی مشتری این بود که تعداد گیت‌های تردد عادی وی با استفاده از گیت‌های حمل بار کاهش یابد و در شرایط پیک تردد با ما مشکل ازدحام پرسنل مواجه شود. در این راستا یک راهکار ابتکاری برای ارائه گیت شیشه‌ای با عرض ۹۰ پیشنهاد گردید که با استقبال زیاد کارفرما مواجه شد و در نهایت هم مورد استفاده قرار گرفت.

۸-کارفرما دغدغه ارسال اطلاعات ترددهای ثبت شده به سامانه نرم‌افزاری ایریسا را داشت که انجام این موضوع نیز با توجه به تجارب قبلی در این حوزه و همچنین تجارب مشابه به کارفرما اطمینان داده شد.

۹-با توجه به نقشه ساختمان و ابعاد آن، کارفرما نیاز به جانمایی و بررسی دقیق تعداد گیت‌ها و فضای مورد نیاز برای تردد و همچنین فضاهای مورد نیاز برای نشستن مراجعین و نیز قراردادن تجهیزات بازرسی داشت که این موضوع با یک نقشه گرافیکی شماتیک در قالب یک پیشنهاد جامع پیشنهاد گردید.

۱۰-کارفرما جهت نصب تجهیزات و عبور سیم‌های برق و شبکه از این شرکت تقاضای مشاوره داشت که تعبیه یک کانال با ابعاد مناسب به هنگام ساخت سالن پیشنهاد گردید.

با توجه به جمیع موارد فوق، قرارداد تامین ۱۷ راهرو گیت شیشه‌ای منعقد و در اواخر سال ۱۴۰۰ تجهیزات به کارفرما تحویل شد. به علت تاخیر پیمانکار ساخت ساختمان ورودی نصب گیت‌ها تا شهریورماه ۱۴۰۱ به تعویق افتاد و در این زمان به صورت فشرده و با بهره‌گیری از ۵ نیروی متخصص شرکت مکسا نسبت به نصب و تحویل پروژه اقدام گردید. اهم این اقدامات به شرح زیر انجام شده است:

۱-جانمایی دقیق تجهیزات با توجه به کانال تعبیه شده

اقدامات انجام شده در رابطه با نصب و راه‌اندازی سامانه:

۱-بررسی دقیق محل نصب و جانمایی گیت‌های کنترل تردد

۲-بررسی نحوه ارتباط با تابلو برق و رک تعبیه شده جهت دریافت پورت‌های شبکه

۳-پیشنهاد قطعات پسیو مورد نیاز

۴-تعبیه سینی سیم در کانال تعبیه شده در زیر گیت‌ها جهت عبور سیم

۵-سیم کشی دقیق به گیت‌ها و دستگاه‌های تشخیص چهره

۶-آرایش رک و سیم‌های متصل به آن و مستندسازی

۷-آرایش سیم‌های کشیده شده به گیت‌ها به صورت دقیق

۸-تست عملکرد تجهیزات و تحویل به مشتری

همچنین در این راستای تحویل مکانیزم صحت عیور و همچنین راه‌اندازی سامانه به مشتری، در چندین مقطع زمانی بعد از نصب، نسبت به اعزام کارشناس به محل مشتری جهت اقدام گردید تا در نهایت پروژه مورد تایید کارفرما قرار گرفت. این پروژه با توجه به رضایت مشتری با ۶ راهرو گیت دیگر ادامه پیدا کرده و همچنان در حال توسعه است.

گالری تصاویر

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
خانه
فروشگاه