دوربین های جاده ای وظیفه ضبط تصاویر و رویدادهای رانندگی در جادهها را بر عهده دارد. این دوربین معمولاً به صورت سیار و یا مستقر نصب می شود. به کمک دوربین پلاک خوان کنترل ترافیک می توان تخلفات رانندگی را تشخیص داد و به علل تصادف جاده ای نیز پی برد. تصاویر ضبط شده توسط این دوربینها به عنوان شواهد و مدارکی مستحکم جهت ارائه به دادگاه محسوب می شوند. به طور کلی دوربینهای نظارتی که در جادهها وجود دارند، علاوه بر این که سبب کاهش تصادفات می شوند به عنوان یک ابزار کاربردی جهت ایجاد امنیت در جاده نیز به شمار می روند. این دوربین تمام تصاویر را به صورت ویدئو ضبط کرده و این امر سبب افزایش ایمنی رانندگان در جاده خواهد شد.
با توجه به این که رانندگان می توانند تصاویر ضبط شده در این دوربینها را مشاهده کنند، می توان گفت که دوربینها به عنوان یک ابزار آموزشی محسوب می شوند. در واقع رانندگان می توانند رفتارهای پرخطر را در جاده مشاهده کرده و از انجام آنها دست بکشند.با توجه به این تفاسیر نصب دوربین نظارتی در جاده در جهت کاهش حوادث و افزایش ایمنی افراد نقش بسیار مهمی دارد. با توجه به اهمیت وجود دوربین نظارتی در جاده مایل هستیم در این مقاله پیرامون این مطلب اطلاعات مهمی را شرح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر درباره دوربینهای نظارت جاده ای تا پایان با ما همراه باشید.

خرید انواع دوربین های جاده ای و ترافیکی
دوربین هوشمند جاده ای چیست؟
دوربین هوشمند جاده ای به دوربینی گفته می شود که در کنار جاده و یا بالای یک دکل نصب می شود تا به راحتی عبور و مرور اتومبیلها را کنترل کند. دوربین ثبت تخلفات جاده ای همان طور که از نام آن مشخص است، به طور کامل تمامی تخلفات رانندگان را ثبت و ضبط می کند. دوربین مداربسته جاده ها در جهت کاهش تصادفات نقش بسیار مهمی دارند. طبق تحقیقات انجام شده نصب دوربینهای هوشمند در جادهها توانسته است حدود ۱۱ الی ۴۴ درصد از حجم تصادفات بکاهد. وقتی از تخلف صحبت می شود، منظور تمام تخلفاتی است که توسط رانندگان در جادهها اتفاق می افتد. برخی از این تخلفات شامل سبقت غیر مجاز، عبور از چراغ قرمز، وارد شدن به مسیرهای ورود ممنوع و غیره است. دوربینهای هوشمند با استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی می توانند تمام تصاویر مربوط به جادهها را ثبت کنند. این دوربینها به حدی دقیق هستند که می توانند پلاک خودروها و حتی عملکرد سرنشینان درون خودروها را نیز ثبت نمایند. ممکن است این سوال برای بسیاری از افراد پیش بیاید که آیا دوربینهای هوشمند جاده قادر به ضبط تصاویر در شب نیز هستند؟ در پاسخ باید گفت بله این دوربینها با استفاده از فناوری جدیدی تولید می شوند و به کمک اشعههایی که از خود ساطع می کنند می توانند تصاویر تمام خودروها و پلاک آنها را به صورت دقیق ضبط نمایند.
بیشتر بخوانید: دوربین های امنیتی و نظارتی + خرید و قیمت انواع دوربین مدار بسته (cctv)
منظور از دوربین جادهای زنده چیست؟
همان طور که می دانید تامین امنیت در جاده ها و همچنین کنترل و نظارت بر رفت و آمد و تردد خودروها در بزرگراه ها و جاده ها، اهمیت زیادی دارد. به همین دلیل یکی از بهترین دوربین های کاربردی در این زمینه، دوربین جاده ای زنده یا دوربین آنلاین جاده است. چرا که با نصب دوربین زنده جاده، می توان از بروز بسیاری از حوادث جلوگیری کرد و شاهد کاهش تصادفات و تخلفات رانندگی بود. بنابراین در تعریف بهتر دوربین های جاده ای آنلاین یا زنده می توان گفت دوربین مکانیزه جاده ای زنده نوعی دوربین است که قابلیت ثبت و نمایش تصاویر و ویدئوهای مختلف از وضعیت خیابان ها، بزرگراه ها، جاده ها و … را به صورت آنلاین و زنده دارد. ویژگی منحصر به فرد دوربین جاده ای آنلاین این است که این دوربین صرفا توسط راهنمایی و رانندگی، پلیس راهور، سازمان های حمل و نقل و … مورد استفاده قرار می گیرد.
نحوه عملکرد دوربین های جاده ای
دوربینهای جاده ای از یک فرستنده و گیرنده رادیویی تشکیل شده اند. بخش فرستنده دوربین سبب ایجاد نوسان در جریان الکتریکی خواهد شد که این امر سبب کاهش و یا افزایش ولتاژ در یک فرکانس می شود. پس از نوسان جریان الکتریکی انرژی به صورت موج الکترومغناطیسی وارد هوا می شود. فرستنده دوربین های نظارتی ترافیکی جاده اي نیز دارای یک تقویت کننده است که امواج الکترومغناطیسی موجود در هوا را منتشر می کند. در واقع عملکرد فرستنده و گیرنده رادیویی دوربین جاده ای برعکس یکدیگر است. گیرنده دوربین امواج الکترومغناطیسی را دریافت کرده و به انرژی الکتریکی تبدیل می کند. این دوربینها از تکنولوژی ANRP و یا فناوری تشخیص پلاک برخوردار هستند و می توانند پلاک خودروهایی که در جاده تخلفات گوناگون انجام می دهند را ثبت نمایند. بسیاری از رانندگان به محض رسیدن به دوربین تردد جاده ای از سرعت خود می کاهند، اما این باوری کاملاً اشتباه است زیرا دوربینهای جاده ای قادر به ثبت تصاویر از فاصله ۲۵ الی ۷۵ کیلومتر هستند.

نحوه عملکرد دوربین های جاده ای چگونه است؟
انواع دوربین های جاده ای (دوربین های راهداری)
عملکرد منحصر به فرد دوربین های راهنمایی و رانندگی که با نام دوربین جاده ای زنده نیز محسوب می شود، به گونه ای است که می توان از آن در همه مسیرهای پر تردد و شلوغ آن را نصب کرد. چرا که کاربرد اصلی این دوربین ها شامل بررسی وضعیت ترافیک، پیشگیری از تصادفات جاده ای و همچنین در مسیرهای پر تردد، مطلع شدن از وضعیت و شرایط آب و هوا، و بهبود مدیریت حمل و نقل است. یکی دیگر از ویژگی های قابل توجه و بسیار مهم دوربین راهنمایی رانندگی این است که در انواع مختلف و به منظور استفاده در مکان های مختلف تولید و عرضه می شود. به طور کلی می توان گفت که انواع دوربین مدار بسته راهنمایی و رانندگی شامل موارد زیر است:
1. دوربین جاده ای (سامانه دوربین جاده ای)
دوربین جاده ای یا دوربین راهنمایی و رانندگی جاده ای به نوعی از دوربین های مدار بسته می گویند که با مجهز شدن به یک لنز بسیار پیشرفته و دقیق قابلیت تصویر برداری کردن از کلیه وقایع در جاده ها را دارد. دوربین های مدار بسته جاده ای به انواع مختلفی از جمله دوربین های کنترل سرعت ثابت، دوربین کنترل سرعت میانگین، دوربین نظارت بر وضعیت جاده، دوربین ثبت پلاک، دوربین های بررسی شرایط جاده ای و … تقسیم می شوند. دوربین کنترل سرعت ثابت در نقاط پر خطر و پر تردد در جاده ها نصب می شود. این دوربین قابلیت ثبت و شناسایی سرعت خودروها را دارد و در صورت بیشتر بودن سرعت حد مجاز، جریمه آن ها ثبت می شود. همچنین دوربین های کنترل سرعت میانگین در مسیر جاده ها و بین دو نقطه قرار می گیرد. بنابراین می تواند سامانه دوربین جاده ای، میانگین سرعت خودروها بین دو نقطه را ثبت کند.
2. دوربین چهار راه ها
دوربین چهار راه ها که با نام دوربین مدار بسته چهار راه نیز شناخته می شود، به دوربینی می گویند که در تقاطع های شهری و برای نظارت بر وضعیت ترافیک، ثبت تخلفات، و همچنین افزایش ایمنی رانندگان نصب می شود. یکی از ویژگی های منحصر به فرد دوربین چهار راه ها این است که قابلیت ارسال اطلاعات لحظه ای را به مراکز کنترل ترافیک را دارد. دوربین های مدار بسته چهار راه ها نیز به چند نوع مختلف تقسیم می شود که شامل دوربین ثبت تخلفات چراغ قرمز، دوربین نظارت بر ترافیک، و دوربین پلاک خوان است. کاربرد اصلی دوربین چهار راه ها این است که از آن می توان برای ثبت تخلفات رانندگی مانند عبور کردن از چراغ قرمز، بهینه سازی ترافیک شهری، اجرای طرح ترافیک، طرح کاهش آلودگی هوا، تامین امنیت شهری، شناسایی و پیگیری خودروهای مشکوک و سرقتی و … مورد استفاده قرار می گیرد.
3. دوربین های شهری (دوربین های ترافیکی شهری)
دوربین های شهری به دوربین های مدار بسته ای می گویند که در مکان های عمومی و پر تردد در شهر و به ویژه در شهرهای بزرگ نصب می شود. بنابراین می توان گفت که بیشترین کاربرد دوربین های شهری در میادین شهرها، چهار راه، پارک ها، پل های عابر پیاده، تقاطع های شهری، ایستگاه مترو، ایستگاه و ترمینال های برون شهری و درون شهری، و … است. یکی از ویژگی های دوربین مدار بسته شهری، مجهز شدن به لنزهای وریفوکال است که به کاربران امکان تغییر و تنظیم زاویه و همچنین تغییر فاصله کانونی را می دهد. بنابراین در شرایط ضروری می توانید هر زمان که می خواهید زاویه دوربین را تغییر داده و بسته به نیاز خود روی سوژه ها یا تصاویر مورد نظرتان زوم کنید.
4. دوربین راه ها
دوربین راه ها یا دوربین مدار بسته راه ها، نوعی سیستم نظارتی است که توسط راهنمایی و رانندگی مورد استفاده قرار می گیرد. دوربین مدار بسته راه ها، در بزرگراه ها، آزاد راه ها و حتی برخی از جاده های فرعی نصب می شود. عملکرد و کاربرد اصلی این دوربین برای جلوگیری و پیگیری کردن تخلفات رانندگی، بررسی و مشاهده شرایط جوی، بهبود ایمنی جاده ها، و همچنین افزایش امنیت آزاد راه ها و بزرگراه ها برای مسافرین و رانندگان است. علاوه بر این، از جمله کاربردهای دیگر دوربین راه ها می توان ثبت تخلفات رانندگی، مدیریت بهتر راه و جلوگیری از ترافیک های سنگین، اطلاع رسانی وضعیت راه و ترافیک های سنگین، بهینه سازی چراغ های راهنمایی و رانندگی و … را نام برد.
5. دوربین پلیس راهور
نوع دیگری از دوربین های مدار بسته راهنمایی رانندگی، دوربین های راهداری است که از آن برای نظارت روی ترافیک شهری، و ثبت تخلفات و … توسط پلیس راهنمایی و رانندگی استفاده می شود. دوربین های پلیس راهور دارای چند مدل و نوع مختلف هستند که شامل دوربینهای راهداری، دوربین لیزری، دوربین پلاک خوان، و… است. یکی از ویژگی های قابل توجه و بسیار مهم دوربین پلیس راهور این است که به منظور ثبت تخلفات، پیگیری جرم، کنترل و نظارت بر سرعت خودروها، ثبت پلاک خودروها و… مورد استفاده قرار می گیرد. دوربین های پلیس راهور به لنزهای بسیار با کیفیت و دقیق و معمولا از نوع لنزهای وریفوکال مجهز می شوند. همچنین یکی از قابلیت های ویژه دوربین پلیس راهور مجهز شدن به قابلیت دید در شب است. بنابراین بدون کاهش کیفیت و در شرایط نوری مختلف می تواند با جزئیات کامل تصاویر را ثبت و ذخیره کند. حتی بدون این که نیاز به متوقف کردن خودروها یا کاهش سرعت آن ها باشد.
6. دوربین اداره راه
دوربین های اداره راه یک نوع دوربین مدار بسته بسیار با کیفیت و با بدنه مقاوم است که در آزاد راه ها، ابتدای جاده ها، پلیس راه ها و … برای بررسی کردن شرایط جوی همان محل نصب می شود. یکی از ویژگی های منحصر به فرد دوربین اداره راه، داشتن بدنه ای بسیار مستحکم و با کیفیت و همچنین داشتن داشتن استاندارد IP66 و IP67 به منظور امکان نصب کردن در هوای باز و حتی شرایط جوی بد و آب و هوای بارانی و برفی و با وجود گرد و غبار است. یکی از مهم ترین مزایای ویژه دوربین اداره راه این است که می توان به کمک آن از وضعیت و شرایط آب و هوایی مطلع شد و به سایر رانندگان و در شبکه های اجتماعی و … اطلاع رسانی کرد. با این کار از بروز حوادث جاده ای می توان جلوگیری کرد.
نمونه دوربین جاده ای مناسب
دوربین جاده ای Smart EmbeddedCam 3000، یک دوربین پلاک خوان تجمیع شده شامل مجموعه ای از سخت افزار قدرتمند از جمله دوربین، پردازنده و تجهیزات جانبی در کنار نرم افزار پلاک خوان داخلی با قابلیت های متنوع است که جهت تشخیص پلاک، مدیریت تردد و نظارت بر ترافیک با سرعت و دقت بسیار بالا مورد استفاده قرار می گیرد. این دوربین به دلیل برخورداری از نرم افزار داخلی قدرتمند، پشتیبانی از پروتکل های ارتباط بیسیم، مصرف کم انرژی و همراه داشتن پروژکتور محدودیت های زیرساختی برای نظارت جاده ای را مرتفع کرده است. همچنین، به دلیل برخورداری از بدنه مقاوم، توانایی برای بالایی عملکرد طولانی مدت در شرایط آب و هوایی و نوری نامساعد دارد و میتواند علاوه بر پلاک خودروها، رنگ خودرو و جهت حرکت آن و همچنین سوابق تردد خودرو را ثبت کند. پشتیبانی از فعالیت 24 ساعته در تمام شرایط جغرافیایی، مصرف کم انرژی و قابلیت شناسایی انواع پلاک های استاندارد در شرایط نوری مختلف از ویژگی های برجسته این محصول هستند.
بهترین دوربین ثبت تخلف جاده ای
پیش از مقایسه بین دوربین های جاده ها باید ابتدا انواع دوربین راهداری (دوربین های نظارت جاده ای) را معرفی کنیم. انواع دوربینهایی که در جادهها جهت ثبت تخلفات مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از:
- دوربین هوشمند: دوربین هوشمند همان طور که از نام آن مشخص است برای ثبت تخلفات به اپراتور انسانی نیازی ندارد. این دوربین می تواند تخلفاتی همچون سرعت غیر مجاز، وارد شدن به طرح ترافیک و پرداخت نکردن عوارض را به طور کامل تشخیص بدهد. امکان تشخیص پلاک شما در شرایط جوی گوناگون توسط دوربین هوشمند وجود دارد. از آن جایی که دقت این دوربین بسیار بالا است می تواند کوچک ترین تخلفات را نیز ثبت کند. در حال حاضر دوربین هوشمند در نقاط مختلف جادههای کشور ما مشاهده می شود.
- دوربین اپراتوری: معمولاً محل نصب دوربینهای اپراتوری در آزادراهها و بزرگراه ها است تا بتوانند به طور کامل سرعت اتومبیلها را کنترل نمایند. همان گونه که از نام این دوربین مشخص است در پشت آن یک اپراتور انسان قرار می گیرد تا وضعیت جاده را رصد کرده و در صورت وجود تخلف اتومبیل مورد نظر را متوقف نماید. وجود اپراتور انسانی در پشت این دوربین سبب افزایش خطا شده و در صورتی که اعتراض داشته باشید می توانید مجدداً تصاویر را بازبینی کنید. تصاویر به طور کامل در حافظه این دوربین ثبت می شود.
- دوربین دستی: مطمئناً بسیاری از شما عزیزان هنگام رفت و آمد در جاده متوجه دوربینهایی که روی سه پایه قرار دارند شده اید. میزان دقت این دوربین نسبت به سایر دوربینها کمتر است، زیرا جریمه آن به صورت خودکار توسط راهنمایی و رانندگی ثبت نخواهد شد. پلیس برای نظارت روی سرعت ماشینها در جاده از این نوع دوربین استفاده می کند.
- دوربین استقراری: دوربین استقراری نسبت به دوربین هوشمند و اپراتوری عملکرد ساده تری دارد. این دوربین معمولاً در سطح شهر نصب می شود.
- دوربین خودرویی: این دوربین درون ماشین پلیس قرار می گیرد و به پلیس کمک خواهد کرد تا به راحتی سرعت اتومبیل مورد نظر را تشخیص بدهد.
قطعاً از بین دوربینهای بیان شده دوربین هوشمند جاده ای نسبت به سایر نمونهها سطح کیفیت بالاتری دارد. میزان دقت دوربینها به حدی بالا است که معمولاً در اکثر جادههای کشور شاهد وجود آنها هستید. سایر دوربینها نیز از ویژگیهای خاصی برخوردار هستند و سازمان راهنمایی و رانندگی با توجه به شرایط جاده ای آنها را به صورت دائمی و یا موقت در جادهها مستقر می کند.
بیشتر بخوانید: قیمت انواع راه بند ستونی، میله ای، ضدانتحاری
رصد دوربین های جاده ای با چه برنامه ای امکان پذیر است؟
در حال حاضر برنامههای مختلفی (اپلیکیشن دوربین های جاده ای) برای رصد دوربین های مداربسته جاده ها و تماشای دوربین های جاده ای وجود دارند. در این بخش قصد داریم چندین برنامه و نرم افزار دوربین های جاده ای را به شما معرفی کنیم. برخی از این برنامه ها عبارتند از:
- برنامه Radarbot: این برنامه کاملا قانونی و معتبر است. هنگامی که در جاده رانندگی می کنید، این برنامه درباره دوربین های بین جاده ای به شما هشدار خواهد داد. فاصله نزدیک ترین دوربین ها در این اپلیکیشن به شما اطلاع داده خواهد شد. هشدار نزدیک شدن به دوربینهای کنترل سرعت از خصوصیات این برنامه است. اگر از حد مجاز سرعت فراتر بروید، قطعا به شما هشدار داده می شود.
- برنامه 141: این نرمافزار علاوه بر این که دوربين هاي جاده اي را به شما نشان می دهد، شرایط جوی آب و هوا تصادفات جاده ای و غیره را نیز به شما نشان خواهد داد.

رصد دوربین های جاده ای با چه برنامه ای امکان پذیر است؟
تفاوت دوربین اتوبان یا دوربین بزرگراه با دوربین جاده ایی چیست؟
به طور کلی هدف از نصب دوربین مدار بسته در اتوبان و بزرگراه و همچنین در جاده ها، ایجاد و بهبود امنیت در مسیرهای تردد، و نظارت بر ترافیک است. با این وجود، هر کدام از دوربین های ذکر شده، با یک دیگر تفاوت های ویژه ای با یک دیگر دارند و مهم ترین تفاوت دوربین اتوبان با دوربین نظارتی جاده شامل موارد مختلف زیر است:
- مکان نصب دوربین: دوربین مدار بسته در بزرگراه ها و اتوبان های اصلی و در مکان های پر تردد و مهم که ترافیک بسیار زیادی دارد، نصب می شود. چون در این مکان ها برقراری امنیت و نظارت بر ترافیک اهمیت زیادی دارد. در صورتی که دوربین های جاده ای، حتی در جاده های فرعی، روستاها و حتی مکان های کم تردد هم نصب می شود. چون در این مکان ها تردد کم تری وجود دارد و در نتیجه به نظارت کم تری هم نیاز است.
- نوع ثبت تخلفات توسط دوربین: یکی دیگر از تفاوت های دوربین مدار بسته اتوبان با دوربین جاده ای، در نوع تخلفاتی است که نصب می کنند. دوربین هایی که در اتوبان ها نصب می شود، تخلفات مختلفی از جمله سرعت غیر مجاز خودروها، عبور از خط ممتد، وارد شدن و استفاده از خطوط ویژه را ثبت می کنند. در صورتی که کاربرد بیشتر دوربین های جاده ای این است که قابلیت ثبت کردن ورود خودروها در محدوده های غیر مجاز، انجام حرکات خطرناک توسط رانندگان، سبقت غیر مجاز، و … را دارند.
- میزان دقت و فناوری دوربین: تفاوت دیگر دوربین اتوبان با دوربین جاده، در میزان دقت و فناوری تعبیه شده در دوربین است. دوربین های که در اتوبان ها نصب می شوند، دارای فناوری های پیشرفته ای از جمله رادار، لیزر و حتی هوش مصنوعی هستند. به همین دلیل می توانند تخلفات مختلف در بزرگراه ها و اتوبان ها را ثبت کنند. در صورتی که طبق بررسی های انجام شده، میزان دقت دوربین های جاده ای کم تر است و برای مواردی نظیر شناسایی سرعت غیر مجاز، و همچنین انجام حرکات خطرناک توسط راننده ها، مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در برخی موارد و در صورتی که از دوربین پلاک خوان جاده ای استفاده شود، قابلیت ثبت و شناسایی پلاک خودروها را نیز دارد.
دوربین های طرح ترافیک چه تفاوتی با دوربین های جاده ای دارد؟
تفاوت دوربین های طرح ترافیک با دوربین های جاده ای کاملا قابل درک و تشخیص است. به طور کلی کاربرد هر دو دوربین برای ثبت کردن تردد خودروها، بهبود و افزایش امنیت و همچنین نظارت بر ترافیک است. اما این دو دوربین با یک دیگر تفاوت های ویژه ای هم دارند. مهم ترین تفاوت های این دو دوربین شامل موارد مختلف زیر است:
- تفاوت در محل نصب دوربین: مهم ترین تفاوت دوربین ترافیک (طرح ترافیک) با دوربین های جاده ای این است که دوربین طرح ترافیک در ابتدای محل ورودی و همچنین در ابتدای یک خیابان نصب می شود. با این کار از ورود خودروهایی با پلاک غیر مجاز در روز مشخص شده، جلوگیری می شود. همچنین در صورت ورود خودروهایی با پلاک غیر مجاز، پلاک آن ها ثبت خواهد شد. همچنین در صورتی که در محدوده ها و قسمت های پر تردد و شلوغ شهر و در محدوده های غیر مجاز پارک دوبل کنید، پلاک شناسایی شده و جریمه خواهید شد. هدف از نصب دوربین طرح ترافیک، جلوگیری و کاهش ترافیک در محدوده های شهری شلوغ و پر تردد و جلوگیری از آلودگی هوا و کنترل این مشکل است. در صورتی که دوربین های جاده با تشخیص پلیس راه و طبق استانداردهای مشخصی در برخی از محدوده های خاص جاده ها نصب می شود. هدف از نصب این دوربین ثبت تخلفات جاده ای توسط راننده های پر خطر است.
- نوع فناوری های به کار رفته در دوربین: تفاوت دیگر دوربین طرح ترافیک و دوربین جاده ها، نوع فناوری های به کار رفته و مورد استفاده در آن ها است. دوربین کنترل ترافیک معمولا دارای فناوری پلاک خوان هستند و در صورت وارد شدن خودروهای غیر مجاز، قابلیت شناسایی و ثبت پلاک آن ها را دارد. در صورتی که دوربین مدار بسته جاده ها برای تشخیص سرعت غیر مجاز، تخلفات جاده ای، سبقت غیر مجاز و …. از فناوری های پیشرفته، هوش مصنوعی استفاده می کنند. همچنین معمولا دارای مادون قرمز برای تشخیص پلاک خودروها در شرایط نوری کم و در شب هستند.
نمونه تصاویر دوربین های جاده ای
برای این که بتوانید با شناخت بیشتر و آگاهی بهتر، دوربین مدار بسته جاده ای یا سایر دوربین های دوربین مدار بسته راهنمایی و رانندگی را خریداری کنید، بهتر است لیست تصاویر دوربین های جاده ای، به ازای هر کدام از دوربین ها را مشاهده کنید. از جمله نمونه تصاویر دوربین های جاده ای زنده می توانید موارد زیر را مشاهده کنید.

نمونه تصاویر دوربین های جاده ای
برای دسترسی به دوربین زنده راههای کشور (سامانه دوربین های جاده ای)، بهتر است به سایت سامانه 141 مراجعه کنید. در این سایت شما می توانید به فیلم دوربین های جاده ای و وضعیت جاده های کشور، دسترسی داشته باشید.
قیمت دوربین های جاده ای (دوربین کنترل ترافیک)
همان گونه که دریافتید دوربینهای کنترل جاده ای مدلهای مختلفی دارند. قیمت دوربین کنترل جاده ای با توجه به عوامل گوناگونی مشخص می شود. از مهمترین عواملی که در تعیین قیمت دوربین های هوشمند جاده ای موثر هستند، می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- کیفیت دوربین: دوربینها از لحاظ سطح کیفیت با یکدیگر متفاوت هستند. معمولا کارشناسان راهنمایی و رانندگی بهترین دوربینها را جهت نصب در جاده ها انتخاب می کنند.
- قابلیت دید در شب: قطعا دوربین هایی که از قابلیت دید در شب برخوردار هستند، با قیمت بالاتری به فروش می رسند.
- قابلیت خواندن پلاک: دوربینهایی که در شرایط جوی مختلف قادر به خواندن پلاک اتومبیلها هستند قیمت بیشتری خواهند داشت.
- کشور تولیدکننده: امروزه تولید کنندگان زیادی در کشورهای مختلف در زمینه ساخت دوربینهای جاده ای فعالیت دارند. قطعا خرید دوربین از برندهای معتبر و با کیفیت هزینه بیشتری دارد.
- تغییرات نرخ ارز: قطعا افزایش و یا کاهش نرخ دلار تاثیر زیادی در قیمت نهایی دوربینهای جاده ای دارد.
بیشتر بخوانید: معرفی کامل تجهیزات دوربین مداربسته + کاربرد انواع تجهیزات دوربین مدار بسته
بهترین برندهای دوربین مدار بسته جاده ای کدام اند؟
یکی از مهم ترین و بهترین اتفاقاتی که امروزه شاهد آن هستیم، این است که برندها و شرکت های مختلفی در سراسر دنیا، انواع دوربین های مدار بسته جاده ای را با ویژگی های مختلف و متمایزی تولید و عرضه می کنند. بنابراین بسته به نیاز و کاربرد مورد نظرتان و همچنین بودجه ای که دارید، می توانید بهترین برند مورد نظر را انتخاب و خریداری کنید. از جمله بهترین برندهای دوربین مدار بسته جاده ای می توان برندهای زیر را مثال زد:
- دوربین مدار بسته جاده ای هایک ویژن
- دوربین داهوا
- دوربین یونی ویو
- دوربین بوش
- دوربین سونی
- دوربین اکسیس

بهترین برندهای دوربین مدار بسته جاده ای کدام اند؟
سوالات متداول درباره دوربین سرعت سنج جاده ای
ممکن است برخی از افراد پیرامون دوربین سرعت سنج جاده ای با سوالاتی مواجه شوند. برخی از این سوالات عبارتند از:
آیا دوربین آنلاین ترافیک جاده ها در تمام جاده ها نصب است؟
معمولاً دوربین آنلاین ترافیک در تمام جادههای اصلی وجود دارد. البته تعداد این دوربینها در جادههای فرعی کمتر است. اما در هر صورت نمی توان به طور دقیق گفت در کدام جاده نصب است و در کدام جاده نصب نشده است. به عبارتی دیگر آماری از دوربین های بین جاده ای در دست نیست، اما دوربین های آنلاین جاده ای به صورت مرتبط در حال رصد جاده هاست.
بهترین نوع دوربین برای ثبت تخلفات جاده ای کدام نمونه است؟
بهترین دوربینی که برای ثبت تخلفات جاده ای می توان از آن استفاده کرد دوربین هوشمند است. دوربین های نظارتی جاده ای هوشمند با قابلیت های پیشرفته بهترین نوع ثبت لحظات را انجام می دهد.
مشاهده دوربین های جاده ای چگونه انجام می شود؟
دوربین های جاده ای (دوربین های جاده ای کشور) به صورت آنلاین و در لحظه تصاویر ثبت شده را به اداره راهنمایی و رانندگی ارسال می کنند و قابلیت مشاهده آن ها به صورت آنلاین توسط اپراتور وجود دارد. همچنین در صورت بروز تخلف، به صورت خودکار جریمه نیز صادر می گردد.
آیا دوربین های راهور همان دوربین های جاده ایی هستند؟
بله. دوربین راهور همان دوربین جاده ای است و عملکرد مشابه و یکسانی با یک دیگر دارند. چون هدف اصلی هر دوی آن ها نظارت بر شرایط ترافیکی، و ثبت تخلفات رانندگی است. همچنین این دوربین توسط راهنمایی و رانندگی نظارت و پیگیری می شود.
آیا می توان به لیست دوربین های جاده ای دسترسی پیدا کرد؟
خیر. به دلیل مسائل امنیتی و تاثیرگذاری این موضوع بر روی سوء استفاده از آنها، دسترسی به این موضوع و تصاویر دوربین زنده راههای کشور امکان پذیر نیست. همین موضوع برای برنامه دوربین های جاده ای هم اجرا می شود.
4 دیدگاه در “دوربین های جاده ای | بررسی و خرید دوربین های نظارت جادهای”
این سایت دوربین زنده راههای کشور هم که کلا قطع
کم دوربین راهور جریمه مون میکنه
شما هم دل به دل شون بدید
از اینکه نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتید، ممنون هستیم
سلام و با عرض خسته نباشید ،من خواستم از شما عزیز سوالی بپرسم در مورد اینکه دوربینهای در سطح شهر یا به طور کلی دوربینهای نظارتی انتظامی یا أمنیتی تا چه مدت تصاویر ذخیره شده در سیستم را نگاه میدارند ، بنده در کالیفرنیای آمریکا زندگی میکنم و مدتی قبل در کرج سارقان خودرو پدر من را به قتل رساندهاند و با خودرو پدرم متواری شدهاند از شما عزیز گرامی راهنمایی میخواستم ،سپاس