دزدگیر اماکن چیست؟ | بررسی انواع دزدگیر اماکن هوشمند

دزدگیر اماکن چیست؟ | بررسی انواع دزدگیر اماکن هوشمند
در این مقاله از وب‌سایت مکسا، به بررسی انواع دزدگیر اماکن پرداختیم و متوجه شدیم که اصل اولیه برای انتخاب دزدگیر مناسب توجه به نیازها و اولویت اماکن است که در نتیجه سیستم دزدگیر به بهترین شکل با محیط و نیازهای شما هماهنگ باشد. همچنین می‌توان برای تصمیم‌گیری بهتر مواردی همچون انتخاب نوع دزدگیر از بین  سیمی و بی‌سیم، انتخاب سنسورهای مناسب بر اساس ویژگی‌های محیط مانند حرکت، دود، ورود و خروج؛ در نظر گرفتن امکانات اتصال به شبکه‌های هوشمند و کنترل از راه دور و امکانات گسترده سیستم دزدگیر مانند نظارت تصویری، اعلان‌ها، و اتصال به دیگر دستگاه‌های هوشمند را در نظر گرفت. 

راهنمای مطالعه

دزدگیر اماکن یک سیستم امنیتی است که برای حفاظت و ایمنی اماکن مختلف مانند خانه‌ها، مغازه‌ها، دفاتر، ادارات، کارخانه‌ها و سایر مکان‌های تجاری استفاده می‌شود. هدف اصلی دزدگیر اماکن، تشخیص و هشدار دادن در مورد هرگونه تلاش برای نفوذ یا دسترسی غیرمجاز به اماکن می‌باشد. سیستم دزدگیر اماکن موجب ایجاد احساس امنیت و آرامش بیشتری درباره اموال و امنیت شخصیتان می‌شود. امروزه نیز اغلب افراد برای افزایش امنیت حتی برای خانه‌ها نیز دزدگیر منزل نصب می‌کنند، که یکی از بهترین این سیستم‌ها دزدگیر اماکن هوشمند است. از این رو در این مقاله قصد داریم ضمن پاسخ به سوال دزدگیر اماکن چیست؟ به بررسی انواع سیستم‌های دزدگیر هوشمند اماکن، کاربردها و مزایا و معایب آن بپردازیم. 

دزدگیر هوشمند اماکن چیست؟

سیستم حفاظتی ساختمان به سیستمی اشاره دارد که از هرگونه سرقت یا دزدی در مکان‌های مختلف از جمله منزل و محل کار جلوگیری می‌کند. در معرفی دزدگیر اماکن می‌توان اینگونه بیان کرد که هر ابزاری که برای حفظ امنیت اموال و اماکن استفاده می‌شود به نوعی دزدگیری اماکن شناخته می‌شود. دزدگیر اماکن مهم‌ترین دستگاه امنیتی برای محافظت از اماکن و دارایی‌ها و پیشگیری از سرقت آنها بشمار می‌رود. در واقع افراد با استفاده از دزدگیری اماکن از ورود سارق به اماکن مختلف از جمله منزل، مغازه یا شرکت مطلع می‌شوند و از سرقت پیشگیری می‌کنند. با توجه به اینکه دزدگیر برای چه مکانی استفاده می‌شود آن را با نام‌های دزدگیر منزل،  دزدگیر مغازه و … معرفی می‌کنند و افراد برحسب نیاز خود برای مکان‌های مختلف دزدگیر تهیه و نصب می‌کنند. به طور کلی دزدگیر اماکن از ملزومات اصلی به عنوان سیستم حفاظتی ساختمان برای جلوگیری از سرقت در خانه یا محل کار محسوب می‌شود و با استفاده از سیستم الکترونیکی هوشمند با ورود افراد غیرمجاز به محل، سیستم هشدار آن فعال می‌شود.

بیشتر بخوانید: انواع تجهیزات کنترل تردد و کاربرد آنها در مکان های مختلف

دزدگیر هوشمند اماکن چیست؟

دزدگیر هوشمند اماکن چیست؟

مهم‌ترین کاربردهای دزدگیر اماکن چه هستند؟

همانطور‌که تا پیش از این بیان شد کاربرد اصلی دزدگیر اماکن برای اعلام سرقت و ارسال هشدار در زمان ورود افراد غیرمجاز به مکان و در زمان سرقت است اما می‌توان کاربردهای آن را به موارد زیر خلاصه کرد:

  • پیشگیری از سرقت: حسگرهای دزدگیر اماکن با دریافت هرگونه احساس، آژیر دزدگیر را به صدا در می‌آورند و می‌توان از این سیستم برای هر مکان مسکونی یا تجاری استفاده کرد.
  • ارسال پیام هشدار: دزدگیرهای جدید از تکنولوژی ارسال پیامک پشتیبانی می‌کنند و می‌توان با اتصال سیم‌کارت به آن در زمان سرقت به صاحب منزل یا مغازه پیامک هشدار ارسال کرد و از این طریق منازل مسکونی یا اماکن تجاری در مدت زمان کوتاهی از سرقت پیشگیری می‌کنند.
  • اتصال به سیستم حفاظت: دزدگیر اماکن با اتصال به سیستم‌های حفاظتی در سازمان با فعال شدن آلارم هشدار، ماموران ناظر را مطلع کرده به محل فرا می‌خوانند. به طور مثال از این قابلیت در بانک ها، صرافی ها استفاده می‌شود تا دزدگیر اماکن حرفه ای به مراکز پلیس متصل شده و در زمان سرقت ماموران به سرعت خود را به مکان می‌رسانند.

دزدگیر اماکن منزل

دزدگیر منزل یک سیستم امنیتی است که برای حفاظت از منازل در برابر سرقت و نفوذ غیرمجاز استفاده می‌شود. هدف اصلی سیستم دزدگیر هوشمند منزل، تشخیص هرگونه فعالیت مشکوک در ورودی‌ها، درب‌ها، پنجره‌ها و سایر نقاط قابل دسترسی به منزل است. سیستم دزدگیر منزل می‌تواند به شما احساس امنیت و آرامش بیشتری درباره منزل و خانواده‌تان بدهد.

دزدگیر اماکن باغ   

دزدگیر باغ یک سیستم امنیتی است که برای حفاظت از باغ‌ها، حیاط‌ها، محوطه‌های خارجی و مناطق باز در برابر سرقت و نفوذ غیرمجاز استفاده می‌شود. هدف اصلی دزدگیر اماکن باغ، تشخیص هرگونه فعالیت مشکوک در محیط باز و هشدار دادن در صورت وقوع حوادث ناخواسته است. سیستم دزدگیر اماکن باغ می‌تواند به شما اطمینان و امنیت بیشتری درباره باغ و محیط خارجی خانه‌تان بدهد. هنگام انتخاب و نصب یک سیستم دزدگیر اماکن باغ، بهتر است با یک تکنسین مجرب مشورت کنید تا بهترین راهکار را برای نیازهای خاص شما تعیین کنید. همچنین، در نظر داشته باشید که برای باغ‌ها و محیط‌های باز، سیستم‌های مقاوم در برابر عوامل آب و هوایی و محیطی مناسب هستند.

دزدگیر اماکن عمومی

دزدگیر اماکن عمومی یک سیستم امنیتی است که در مکان‌های عمومی مانند هتل‌ها، بانک‌ها، فروشگاه‌ها، دفاتر، مراکز تجاری، بیمارستان‌ها و سایر محیط‌های عمومی استفاده می‌شود. هدف اصلی دزدگیر اماکن عمومی، تشخیص هرگونه فعالیت مشکوک و هشدار دادن در صورت وقوع حوادث ناخواسته مانند سرقت، نفوذ یا حوادث اضطراری است. سیستم دزدگیر اماکن عمومی به مدیران و نیروهای امنیتی اطلاعاتی قابل اعتماد درباره وقوع حوادث ناخواسته و امنیت فضاهای عمومی می‌دهد.

دزدگیر اماکن دولتی

دزدگیر اماکن دولتی یک سیستم امنیتی است که در مکان‌های مربوط به دولت و نهادهای دولتی مانند ساختمان‌های دولتی، مراکز اداری، نیروهای انتظامی و سایر محیط‌هایی که به دولت تعلق دارد، استفاده می‌شود. هدف اصلی دزدگیر اماکن دولتی، حفاظت از اموال، اطلاعات حساس و امنیت افراد دولتی است. دزدگیر اماکن دولتی باید با استانداردها و ضوابط امنیتی مربوط به دولت هماهنگ شود و نیازهای خاص امنیتی مرتبط با حکومت را برآورده کند. این سیستم‌ها به طور معمول شامل امکانات پیشرفته‌تری نسبت به سیستم‌های دزدگیر معمولی است و معمولاً تحت نظارت و کنترل نهادها و سازمان‌های امنیتی دولتی قرار می‌گیرد. همچنین، در نظر گرفتن قوانین و مقررات امنیتی دولتی و تحت نظارت مراجع ذی‌صلاح برای این سیستم بسیار حائز اهمیت است.

دزدگیر اماکن یا دزدگیر منزل چگونه کار میکند؟

دزدگیر اماکن یا دزدگیر منزل یک سیستم امنیتی است که برای پیشگیری از نفوذ سارقان به منزل یا محل کار شما طراحی شده است و در صورت وقوع سرقت نسبت به آن هشدار می‌دهد. عملکرد دزدگیر اماکن عموماً به صورت زیر است:

سنسورها: سیستم دزدگیر اماکن شامل سنسورها یا حسگرها است که برای تشخیص تغییرات مشخصی در محیط منزل استفاده می‌شوند. انواع سنسورها شامل حسگرهای حرکت، حسگرهای درب و پنجره، حسگرهای شکستن شیشه و حسگرهای دود و آتش می‌شوند. این سنسورها تمام مناطق حساس مکان را پوشش می‌دهند.

کنترل‌کننده: یک واحد کنترلی در سیستم دزدگیر اماکن وجود دارد که مسئول مدیریت و کنترل سنسورها و اجزای دیگر سیستم است. این کنترل‌کننده قادر است به طور مستقل سنسورها را نظارت کند و در صورت فعال‌شدن یک سنسور، هشدار را فعال کند. همچنین، بسته به نوع سیستم، می‌توانید از راه دور از طریق یک نرم‌افزار موبایل، سیستم دزدگیر را کنترل و مدیریت کنید.

هشداردهنده‌ها: سیستم دزدگیر اماکن معمولاً دارای هشداردهنده‌های مختلفی است که در صورت فعال شدن سنسورها، هشدار را به شما اعلام می‌کند که شامل آژیرها (سیستم صدا)، نورهای هشدار، نمایشگرهای هشدار، ارسال پیام به تلفن‌همراه شما باشد. برخی سیستم‌ها همچنین امکان ارتباط با شرکت امنیتی را دارند تا در صورت وقوع حادثه، نیروهای امنیتی به محل فرستاده شوند.

کلیدها و رمزها: سیستم دزدگیر اماکن برخی از اجزا و ویژگی‌های خود را با استفاده از کلیدها و رمزها کنترل می‌کند. شما می‌توانید با استفاده از کلیدها یا رمزهای مشخص، سیستم را فعال و غیرفعال کنید و تغییراتی در تنظیمات سیستم انجام دهید.

اتصال به شبکه: برخی سیستم‌های دزدگیر اماکن قابلیت اتصال به شبکه‌های داخلی یا اینترنت را دارند. این به شما امکان می‌دهد تا از راه دور و از طریق اینترنت، وضعیت سیستم را مانیتور کنید، هشدارها را دریافت کنید و حتی کنترل‌هایی مانند فعال و غیرفعال کردن سیستم را انجام دهید.

دزدگیر اماکن یا دزدگیر منزل چگونه کار میکند؟

دزدگیر اماکن یا دزدگیر منزل چگونه کار میکند؟

قابلیت‌های دزدگیر اماکن چیست؟

دزدگیر اماکن یا دزدگیر منزل دارای قابلیت‌ها و مزایای زیادی است که به شما در افزایش امنیت محیط زندگی یا محل کار کمک می‌کند. برخی از امکانات دزدگیر اماکن و مزایای دزدگیر اماکن عبارتند از:

جلوگیری از سرقت: دزدگیر اماکن با تشخیص نفوذ سارقان به منزل، به شما امکان می‌دهد تا در صورت نیاز به تدابیر امنیتی واکنش دهید و سرقت را از پیش بگیرید. این امکانات دزدگیر اماکن باعث می‌شود سارقان احتمالاً از تلاش برای نفوذ به منزل شما منصرف شوند.

هشداردهی فوری: در صورت فعال شدن سنسورهای دزدگیر، سیستم هشدار می‌دهد. این هشدارها معمولاً شامل آژیرها، نورهای هشدار، نمایشگرها و یا ارسال پیام به تلفن همراه شما است. هشدارهای فوری به شما زمان کافی می‌دهد تا بررسی کنید که آیا وقوع حادثه واقعی است یا خیر.

ارسال هشدار به مراکز امنیتی: یکی از مزایای نصب دزدگیر اماکن قابلیت ارسال هشدار به مراکز امنیتی و شرکت‌های امنیتی است. در صورت فعال شدن سیستم، مرکز امنیتی محلی مطلع می‌شود و نیروهای امنیتی مربوطه می‌توانند در محل حاضر شده و در صورت لزوم اقدام کنند.

اطلاع رسانی از راه دور: یکی دیگر از مزایای دزدگیر اماکن قابلیت اتصال به شبکه‌های داخلی یا اینترنت است. این به شما امکان می‌دهد تا از راه دور و از طریق یک نرم‌افزار موبایل ، وضعیت سیستم را مانیتور کنید و در صورت نیاز تنظیمات را تغییر دهید. همچنین، می‌توانید هشدارها را دریافت کنید.

تشخیص حریق و خطرات دیگر: بسیاری از سیستم‌های دزدگیر اماکن همچنین قابلیت تشخیص حریق و خطرات دیگر مانند دود یا گاز را دارند. این به شما اجازه می‌دهد تا در صورت بروز حریق یا خطرات دیگر، هشدارهای لازم را دریافت کنید و به محل برسید.

افزایش امنیت روانشناختی: حضور سیستم دزدگیر اماکن می‌تواند افزایش امنیت روانشناختی را به افراد در محیط زندگی فراهم کند. آگاهی از وجود یک سیستم دزدگیر قوی و قابل اعتماد احساس اطمینان را در شما و سایر ساکنین محیط ایجاد می‌کند و می‌تواند احساس امنیت و آرامش را بهبود بخشد.

امکانات اضافی: بعضی از امکانات دزدگیر اماکن شامل کنترل دسترسی، دوربین‌های مداربسته و سیستم‌های هوشمند می شود که این امکانات اضافی به شما اجازه می‌دهند تا به صورت متمرکزتر بر روی امنیت و کارایی سیستم خود تمرکز کنید.

بررسی نقاط ضعف دزدگیر اماکن یا سیستم حفاظت ساختمان    

اگرچه دزدگیر اماکن دارای مزایا و قابلیت‌های متعددی است، اما همچنین ممکن است نقاط ضعفی نیز داشته باشد. برخی از بررسی معایب دزدگیر منزل
و اماکن عبارتند از:

خطاهای ناخواسته: دزدگیر اماکن ممکن است در برخی موارد به دلایل فنی یا عملکردی خطاهایی ایجاد کند. به طور مثال، سنسورهای حساس ممکن است به اشتباه فعال شوند و هشدارهای ناخواسته تولید کنند، یا در برخی مواقع سیستم ممکن است به درستی هشدار ندهد و از وقوع سرقت یا خطرات جدی به درستی خبر ندهد.

وابستگی به برق: بسیاری از سیستم‌های دزدگیر اماکن برای عملکرد خود به برق وابسته هستند. در صورت قطع برق یا خرابی در تامین برق، سیستم ممکن است قادر به کار نکردن و هشدار دادن نباشد. از این رو، در صورت قطع برق برای مدت طولانی، امکان نافذ شدن دزد به منزل بدون هشدار وجود دارد.

امکان حمله فیزیکی: به‌علاوه، سارقان ممکن است قصد غیرفعال کردن سیستم دزدگیر اماکن را کنند. مثلاً، غیرفعال کردن دستگاه کنترل مرکزی، قطع سیم‌های ارتباطی یا اختلال در عملکرد آژیرها و نمایشگرها می‌تواند به سارقان این امکان را بدهد تا بدون تشخیص و هشدار، وارد منزل شما شوند.

اعمال نادرست: ممکن است در عملکرد دزدگیر اماکن خطاهای انسانی رخ دهد. به عنوان مثال، فراموش کردن فعال‌سازی سیستم دزدگیر قبل از ترک منزل، استفاده نادرست از کد‌ها یا کارت‌های عبور، نصب و تنظیم نادرست سنسورها و سیستم‌های تشخیص و غیره. این خطاها می‌توانند باعث کاهش کارایی سیستم شده و در برخی موارد، منجر به ایجاد هشدارهای نادرست یا عدم هشدار در مواجهه با تهدیدات واقعی شوند.

محدودیت‌های تکنولوژیک: برخی از سیستم‌های دزدگیر اماکن محدودیت‌های تکنولوژیک و نقاط ضعف‌هایی دارند. به طور مثال، سیستم‌های قدیمی‌تر ممکن است قابلیت‌های پیشرفته‌تری نداشته باشند، مثل تشخیص حرکت با دقت بالا یا اتصال به شبکه اینترنت برای ارسال هشدارها. همچنین، تکنولوژی‌های دزدگیر ممکن است به راحتی توسط سارقان حرفه‌ای دور زده شوند، مانند استفاده از ابزارهای قطع سیم‌، مخدوش کردن سیگنال‌های رادیویی یا استفاده از روش‌های دیگری برای اجتناب از تشخیص سیستم.

دقیق نبودن سنسورهای دزدگیر: برخی از سیستم های دزدگیر به منظور این که عملکرد صحیح و دقیقی داشته باشند، به سنسورهایی مجهز می شوند تا در صورت بروز هر گونه مشکل یا ورود سارقین فعال شده و خطرات مختلف را اطلاع رسانی می کند. نکته مهمی که باید مد نظر داشته باشید انتخاب سنسور مناسب برای تشخیص حرکت و در زمان صحیح و با عملکرد سریع است.

خراب شدن باتری های دزدگیر: یکی دیگر از معایب مهم سیستم دزدگیر منازل این است که باتری آن ها عمر کمی داشته یا به سرعت فاسد و از کار افتاده می شوند. به صورتی که پس از مدت کوتاهی ممکن است عملکرد سریع و صحیح و مناسبی نداشته باشند. به همین دلیل برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی باید به صورت دوره ای باید عملکرد پنل مرکزی و سنسورها را مورد بررسی قرار داده و از عملکرد صحیح ان ها اطمینان حاصل کنید. همچنین بررسیکنید که اگر عملکرد آن ها دچار مشکل شده، سریعا آن را تعویض کنید.

متصل شدن به کابل های شل: برای برخی از نصب دستگاه های الکتریکی و همچنین دزدگیرها حتما به سیم کشی و کابل نیاز دارند. در برخی موارد که این سیم ها و کابل شل باشد، باعث بروز مشکلات مختلفی از جمله سرعت تشخیص بسیار پایین، استهلاک بالا، خطا در تشخیص خطر، و عدم توانایی شارژ صحیح باتری آن می شود.

ایجاد آلارم بعد از فعال شدن: برخی از سیستم های ناشناخته دزدگیرهای منازل بعد از فعال شدن، آژیرهای کاذب و اشتباهی ارسال می کنند. به همین دلیل برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی باید از محل نصب جامپرهای نصب شده اطمینان حاصل کنید.

وجود برنامه ریزی نامناسب: برنامه ریزی نامناسب دزدگیر اماکن و منازل یکی دیگر از معایب مهم آن ها است. در واقع زمان طراحی و تولید این دزدگیرها در برخی مواقع برنامه نویسان به درستی برنامه ریزی های لازم را سهوا انجام نمی دهند. همچنین برخی از نصابان به دلیل نصب اشتباه دزدگیر در محل نامناسب و غیر صحیح، باعث برنامه ریزی نادرست و نامناسب دزدگیر می شوند. همین کار باعث ایجاد اختلال در عملکرد دزدگیر شود.

خطا در تشخیص حرکت: یکی از شایع ترین مشکلات رایجی که معمولا برای سیستم های دزدگیر مختلف رخ می دهد، خطا در تشخیص حرکت است. بدین صورت که برخی از سیستم ها اشتباها حرکت پرده، حرکت پرنده، باز بودن پنجره و … را به اشتباه شناسایی کرده و باعث روشن و فعال شدن آژیر می شود. در برخی موارد نیز به راحتی نمی تواند حرکت و ورود سارق را تشخیص دهد و آژیر روشن نمی شود.

بررسی نقاط ضعف دزدگیر اماکن یا سیستم حفاظت ساختمان    

بررسی نقاط ضعف دزدگیر اماکن یا سیستم حفاظت ساختمان

انواع دزدگیر اماکن کدام اند؟ | مقایسه انواع دزدگیر منزل

انواع متنوعی از مدل دزدگیر اماکن وجود دارند که هرکدام ویژگی‌ها و عملکرد متفاوتی دارند. در ادامه، ضمن معرفی لیست دزدگیر اماکن و اسامی دزدگیر اماکن  به مقایسه انواع دزدگیر اماکن پرداخته‌ایم:

دزدگیر اماکن کلاسیک    

انواع دزدگیر اماکن کلاسیک عموماً به عنوان سیستم‌های دزدگیر سیمی معروف هستند. این نوع دزدگیرها معمولاً شامل مجموعه‌ای از سنسورها، کلیدها، آژیرها و یک سیستم کنترل مرکزی است که از طریق سیم‌کشی‌های فیزیکی به منبع برق متصل می‌شود. سنسورهای حرکتی برای تشخیص حرکت در محیط استفاده می‌شوند. آنها معمولاً در نقاط استراتژیکی از محیط قرار می‌گیرند و در صورت تشخیص حرکت غیرمعمول، سیستم دزدگیر هشدار می‌دهد. سنسورهای درب و پنجره برای تشخیص باز و بسته شدن درب‌ها و پنجره‌ها استفاده می‌شوند و صورت مغناطیسی عمل می‌کنند که در صورت تغییر در وضعیت درب یا پنجره، سیستم دزدگیر هشدار می‌دهد. آژیرها صدای هشداری تولید می‌کنند که در صورت فعال شدن دزدگیر، به محیط هشدار می‌دهد. صدای آژیرها عموماً بلند و تند است و هدف آن جلب توجه افراد در اطراف است و کلیدها برای فعال کردن و غیرفعال کردن دزدگیر استفاده می‌شوند. این کلیدها معمولاً در نقاط ورود و خروج مکان قرار می‌گیرند و کاربران مجاز می‌توانند با وارد کردن کد یا با استفاده از کلیدهای فیزیکی دسترسی به سیستم داشته باشند. سیستم کنترل مرکزی نیز در دزدگیر اماکن کلاسیک مسئول مدیریت سنسورها، کلیدها و آژیرها است.

دزدگیر اماکن سیم کارتی   

دزدگیر اماکن سیمکارتی یک نوع دزدگیر هوشمند است که از سیم کارت برای ارتباط و کنترل استفاده می‌کند. دزدگیر اماکن سیم کارت خور، قابلیت ارسال و دریافت اطلاعات از طریق شبکه GSM را دارد. دزدگیر سیم کارتی اماکن عملکردی شبیه به یک تلفن همراه دارد، به این صورت که می‌توانید با استفاده از شماره سیم کارت دزدگیر، به آن وصل شوید و از راه دور دستوراتی را برای کنترل سیستم ارسال کنید. برخی از امکانات دزدگیر سیمکارتی اماکن عبارتند از:

۱. هشدارهای ارسالی: دزدگیر سیمکارتی اماکن می‌تواند در صورت شناسایی حرکت غیر معمول یا دستکاری در اماکن، پیامک‌های هشدار را به شماره‌های تعیین شده ارسال کند.

۲. کنترل از راه دور: با استفاده از شماره سیم کارت دزدگیر اماکن سیمکارتی، می‌توانید از راه دور دستوراتی را ارسال کنید تا سیستم دزدگیر را فعال یا غیرفعال کنید، حالت‌های مختلف را تنظیم و وضعیت سیستم را بررسی کنید.

۳. ضبط صدا: برخی از دزدگیر اماکن سیم کارت خور قابلیت ضبط صدا دارند که در صورت فعال شدن دزدگیر، می‌توانند صداهای محیطی را ضبط کرده و برای شما ارسال کنند.

۴. اطلاعات وضعیت باتری: دزدگیر اماکن سیم کارت خور معمولاً دارای باتری داخلی است. با استفاده از شماره سیم‌کارت، می‌توانید وضعیت باتری را بررسی کنید و در صورت نیاز، به شارژر وصل کنید.

به طور کلی، دزدگیر اماکن سیم کارت خوراز طریق شبکه GSM قابلیت ارتباط و کنترل از راه دور را فراهم می‌کند و از مزایای امنیتی و راحتی برخوردار است. اما برای استفاده از این نوع دزدگیر، نیازمند سیم کارت فعال هستید.

دزدگیر بیسیم اماکن    

دزدگیر اماکن بیسیم برای اماکن یک نوع سیستم دزدگیر بی‌سیم است که بدون نیاز به سیم‌کشی فیزیکی عمل می‌کند. این سیستم‌ها از فناوری‌های مختلفی مانند فرستنده و گیرنده‌های رادیویی، امواج رادیویی، Wi-Fi یا بلوتوث برای انتقال اطلاعات و کنترل استفاده می‌کنند. دزدگیر اماکن بی سیم مزایایی از جمله نصب آسان، انعطاف‌پذیری بیشتر در قرار دادن سنسورها و دستگاه‌ها، قابلیت توسعه و افزایش اضافی، و عدم نیاز به تخریب ساختمان برای سیم‌کشی دارند. علاوه بر این، سیستم‌های دزدگیر اماکن وایرلس معمولاً قابلیت هماهنگی با سیستم‌های هوشمند و کنترل از راه دور را نیز دارند. عناصر اصلی یک سیستم دزدگیر اماکن وایرلس عموماً عبارتند از:

سنسورها: سنسورهای بی‌سیم شامل سنسورهای حرکت، سنسورهای درب و پنجره، سنسورهای دود، سنسورهای آب، و سایر سنسورهای مرتبط با امنیت محیطی هستند. آنها تغییرات مشخصی را در محیط تشخیص می‌دهند و اطلاعات را به مرکز کنترل ارسال می‌کنند.

مرکز کنترل: مرکز کنترل دزدگیر اماکن بی سیم اطلاعات را از سنسورها دریافت و عملیات کنترلی را انجام می‌دهد. این مرکز معمولاً دارای صفحه نمایش و دکمه‌های کنترلی است که می‌تواند اطلاعات را نمایش داده و هشدارها را فعال کند.

آژیرها: آژیرها در صورت فعال شدن دزدگیر صداهای هشداری تولید می‌کنند. آنها معمولاً به صورت بی‌سیم با مرکز کنترل یا سنسورها ارتباط برقرار می‌کنند.

کنترل از راه دور: برخی از سیستم‌های دزدگیر اماکن بی سیم قابلیت کنترل از راه دور را دارند. می‌توانید از طریق تلفن همراه، تبلت یا دستگاه‌های دیگر دستورات کنترلی را به سیستم ارسال کنید.

دزدگیر اماکن اینترنتی 

 دزدگیرهای اماکن اینترنتی یا همان دزدگیر اماکن وای فای، سیستم‌هایی هستند که با استفاده از اتصال به اینترنت و شبکه‌های بی‌سیم، قابلیت کنترل و نظارت را از راه دور بر روی سیستم دزدگیر ارائه می‌دهند. این سیستم‌ها معمولاً توسط یک برنامه موبایل یا نرم‌افزار کامپیوتری قابل کنترل هستند. با استفاده از دزدگیر اماکن وای فای می‌توانید به صورت زنده و در هر زمانی از راه دور به وضعیت سیستم دزدگیر دسترسی داشته باشید. برخی از ویژگی‌های این دزدگیرها عبارتند از:

هشدارهای فوری: هنگامی که سنسورها به تغییراتی مانند حرکت در اماکن، باز شدن درها و پنجره‌ها، دود یا حتی دسترسی غیرمجاز واکنش نشان دهند، دزدگیر اینترنتی به شما هشدار می‌دهد. این هشدارها می‌توانند به صورت پیامک، اعلان تلفنی، ایمیل یا اعلانات نرم‌افزاری در تلفن همراه هوشمند شما ارسال شوند.

نظارت زنده: با استفاده از دزدگیر اماکن اینترنتی، می‌توانید به طور زنده ویدئویی از مناطق مختلف اماکن را مشاهده کرده و به صورت آنلاین نظارت داشته باشید. این ویژگی به شما امکان می‌دهد تا در صورت بروز اتفاق مشکوک، بلافاصله واکنش نشان دهید.

کنترل از راه دور: با استفاده از برنامه موبایل ، می‌توانید دزدگیر اماکن را از راه دور کنترل کنید. این شامل فعال و غیرفعال کردن سیستم دزدگیری، تنظیمات آن، مدیریت سنسورها و دریافت گزارشات وضعیت سیستم است.

اطلاعات و گزارشات: دزدگیر اماکن وای فای اطلاعات جامعی از وضعیت سیستم دزدگیری، فعالیت‌های ثبت شده و گزارشات ارائه می‌دهند. این گزارشات می‌توانند شامل لیست هشدارها، وقایع ثبت شده، وضعیت سنسورها و مصرف انرژی باشما می‌توانید از دزدگیر اماکن اینترنتی برای اماکن مسکونی، تجاری و صنعتی استفاده کنید.

به همین ترتیب، می‌توانید از امکانات دیگر دزدگیر اماکن وای فای نیز بهره ببرید. برخی از این امکانات عبارتند از:

کنترل تجهیزات خانگی: با استفاده از دزدگیر اماکن اینترنتی، می‌توانید تجهیزات خانگی مانند روشنایی، سیستم‌های گرمایشی و تهویه مطبوع و سایر دستگاه‌های هوشمند را از راه دور کنترل کنید.

هوشمندسازی خانه: با ترکیب دزدگیر اماکن اینترنتی با سایر دستگاه‌های هوشمند خانه می‌توانید یک سیستم هوشمند برای خانه خود ایجاد کنید. این شامل کنترل روشنایی، سیستم‌های صوتی، درب‌ها، پنجره‌ها و سایر وسایل خانه است.

اعلانات و هشدارها: دزدگیر اماکن وای فای می‌توانند هشدارها و اعلاناتی را در صورت وقوع رویدادهای مشخصی ارسال کنند. مثلاً هشدار در صورت بروز حریق، نشت گاز، سرقت و …

اتصال به سیستم‌های امنیتی دیگر: برخی از دزدگیر اماکن وای فای امکان اتصال به سایر سیستم‌های امنیتی مانند دوربین‌های مداربسته، قفل‌های هوشمند و سیستم‌های کنترل دسترسی را نیز دارند.

بیشتر بخوانید: دستگاه ایکس ری (x-ray) چیست؟

دزدگیر اماکن اینترنتی 

دزدگیر اماکن اینترنتی

دزدگیر اماکن تحت شبکه

دزدگیرهای اماکن تحت شبکه، سیستم‌های دزدگیر هوشمندی هستند که از طریق اتصال به یک شبکه محلی (مثل شبکه اینترنتی داخلی یا LAN) یا شبکه وایرلس (Wi-Fi) قابلیت کنترل و نظارت بر سیستم دزدگیر را فراهم می‌کنند. این سیستم‌ها معمولاً شامل دستگاه‌های سنسور (مانند سنسورهای حرکت، مغناطیسی، دود و …)، دستگاه کنترل مرکزی و واحد اعلان (مثلاً صدا، نور، پیامک و …) است. با دزدگیرهای اماکن تحت شبکه، می‌توانید به صورت مرکزی و از راه دور وضعیت سیستم دزدگیر را کنترل کنید و به هشدارها و رویدادهای مشکوک پاسخ دهید. برخی از ویژگی‌های دزدگیر اماکن تحت شبکه عبارتند از:

اتصالات شبکه: دزدگیر اماکن تحت شبکه قابلیت اتصال به شبکه‌های محلی مانند LAN یا شبکه‌های وایرلس (Wi-Fi) را دارند. این به شما امکان می‌دهد تا سیستم دزدگیری را به راحتی به شبکه خانگی یا شبکه دفتری متصل کنید و از هر جا به آن دسترسی داشته باشید.

اتصال به سیستم‌های امنیتی دیگر: دزدگیر اماکن تحت شبکه معمولاً امکان اتصال به سیستم‌های امنیتی دیگر مانند دوربین‌های مداربسته، سیستم‌های کنترل دسترسی و سیستم‌های اعلان حریق را دارند که به شما این امکان را می‌دهد تا سیستم‌های مختلف امنیتی را با هم یکپارچه کرده و به صورت هماهنگ عمل کنند.

دزدگیر لیزری اماکن

دزدگیر لیزری اماکن یک نوع سیستم دزدگیری است که از لیزر برای تشخیص و اعلان ورود غیرمجاز به اماکن استفاده می‌کند. این سیستم‌ها معمولاً در اماکنی مانند بانک‌ها، موزه‌ها، جواهرفروشی‌ها استفاده می‌شوند. عملکرد دزدگیر لیزری اماکن بر اساس تابش یک پرتو لیزری است که در طول یک محدوده خاص قرار دارد. وقتی کسی در طول این محدوده حرکت می‌کند و پرتو لیزری بین دو سنسور قطع می‌شود، دزدگیر لیزری به صورت فوری هشدار می‌دهد. سنسورهای لیزری معمولاً به صورت پرتوهای نامرئی عمل می‌کنند که توسط یک چشم الکترونیکی دریافت می‌شوند. دزدگیر لیزری اماکن دارای ویژگی‌های زیر هستند:

دقت بالا: دزدگیر لیزری اماکن دارای دقت بالایی هستند و قادر به تشخیص حرکت‌های کوچک و نامنظم در محدوده لیزری پاسخ دهند.

ضدتداخل: این سیستم‌ها اغلب دارای قابلیت ضدتداخل هستند و تنها به تغییرات در پرتو لیزری واکنش نشان می‌دهند.

پوشش گسترده: دزدگیر لیزری اماکن قابلیت پوشش گسترده‌ای را فراهم می‌کنند و می‌توانند یک منطقه بزرگ را پوشش دهند. این امکان را می‌دهد تا اماکن بزرگ مانند سالن‌های نمایشگاهی یا ساختمان‌های تجاری بزرگ تحت پوشش دزدگیر قرار گیرند.

نصب و استفاده آسان: دزدگیر لیزری اماکن نصب و استفاده آسانی دارند. بعضی از سیستم‌ها به صورت بی‌سیم عمل می‌کنند که فرآیند نصب را ساده‌تر می‌کند و نیاز به کابل‌کشی را از بین می‌برد.

دزدگیر اماکن سخنگو

دزدگیر اماکن سخنگو یک نوع سیستم دزدگیری هوشمند است که علاوه بر تشخیص و اعلان ورود غیرمجاز به اماکن، قابلیت ارتباط صوتی با افراد حاضر در محل را نیز دارند. این سیستم‌ها معمولاً در اماکنی مانند خانه‌ها، دفاتر، فروشگاه‌ها، واحدهای تجاری استفاده می‌شوند. عملکرد دزدگیر اماکن سخنگو بر اساس تشخیص حرکت و صدا است. زمانی که حسگرها در دستگاه دزدگیر حرکتی غیرمعمول یا صدا دریافت می‌کنند، آژیر دزدگیر سخنگو به صورت فوری هشدار می‌دهد و قابلیت برقراری تماس صوتی با یک تماس‌گیرنده پیش تنظیم شده را فراهم می‌کند.

برخی از ویژگی‌های دزدگیر اماکن سخنگو عبارتند از:

  1. تشخیص حرکت: این سیستم‌ها با استفاده از حسگرهای حرکتی، قادر به تشخیص حرکت غیرمجاز در داخل اماکن هستند. زمانی که حرکتی تشخیص داده می‌شود، دزدگیر فعال شده و هشدار می‌دهد.
  2. تشخیص صدا: علاوه بر حرکت، دزدگیر اماکن سخنگو قادر به تشخیص صداهای غیرعادی است. این می‌تواند شامل صدای شیشه شکسته، ضربه‌های قوی یا صدای سرقتی باشد. در صورت تشخیص صدای نامتعارف، سیستم فعال می‌شود و هشدار می‌دهد.
  3. اعلان صوتی: یکی از قابلیت‌های برجسته دزدگیر اماکن سخنگو، امکان برقراری تماس صوتی است. زمانی که هشدار فعال می‌شود، دزدگیر اماکن سخنگو به صورت خودکار با تماس‌گیرنده پیش تنظیم شده تماس می‌گیرد و امکان برقراری گفتگو صوتی را فراهم می‌کند.
  4. قابلیت همکاری با سیستم‌های امنیتی دیگر: دزدگیر اماکن سخنگو می‌تواند به دوربین‌های مداربسته و سیستم‌های امنیتی دیگر متصل شوند.
  5. کنترل از راه دور: دزدگیر اماکن سخنگو به عنوان یک سیستم هوشمند عمل می‌کند که با استفاده از فناوری‌های مبتنی بر اینترنت اشیا (IoT)، قابلیت کنترل و مدیریت از راه دور را فراهم می‌کند.

دزدگیر اماکن با دوربین

دزدگیر اماکن دوربین دار خود به تنهایی یک سیستم امنیتی است که از ترکیب دوربین و دزدگیر تشکیل یک سیستم امنیتی را می‌دهد. این سیستم مجهز به دوربین مداربسته کوچکی است که امکان فیلمبرداری را نیز فراهم می‌کند و با استفاده از سنسور حرکتی و ارسال پیامک، فعال کردن آژیر وجود موقعیت‌ های حساس و ورود سارقین را اعلام می کند. دزدگیر تصویری اماکن معمولاً در اماکنی مانند خانه، دفاتر، فروشگاه‌ها، بانک‌ها و ادارات استفاده می‌شوند. زمانی‌ که حسگرهای حرکتی در دستگاه دزدگیر تشخیص حرکت غیرمعمولی دریافت می‌کنند، دزدگیر منزل با دوربین به صورت فوری هشدار می‌دهد و همزمان شروع به ضبط تصاویر ویدئویی می‌کند. تصاویر ضبط شده می‌توانند بر روی دستگاه ذخیره‌سازی داخلی یا در یک سرور ابری ذخیره شوند.

دزدگیر اماکن با دوربین

دزدگیر اماکن با دوربین

دزدگیر اماکن خورشیدی

دزدگیر اماکن خورشیدی شامل پنل‌های خورشیدی هستند که نور خورشید را به انرژی الکتریکی تبدیل می‌کنند و برای تغذیه دزدگیر و سایر وسایل الکترونیکی مورد استفاده قرار می‌گیرند. نصب دزدگیر اماکن خورشیدی طی مراحل زیر صورت می‌گیرد:

  1. بررسی نیازها: ابتدا نیازهای خود را بررسی کنید و تعیین کنید که چه نوع دزدگیر اماکنی برای شما مناسب است. این شامل تعداد و مکان نصب حسگرها، کنترل پنل، زنگ، دوربین‌ها و سایر اجزاء است.
  2. انتخاب تجهیزات: با توجه به نیازهای خود، دزدگیر اماکن خورشیدی با پنل‌های خورشیدی مناسب را انتخاب کنید. همچنین از سایر اجزاء مانند حسگرها، کنترل پنل، زنگ، دوربین‌ها و سایر تجهیزات مورد نیاز استفاده کنید.
  3. مکان‌یابی پنل خورشیدی: پنل خورشیدی را در مکانی نصب کنید که بهترین نور خورشید را دریافت کند.
  4. اتصال پنل به دزدگیر: پس از نصب پنل خورشیدی، آن را به دزدگیر و سایر اجزاء سیستم متصل کنید. اتصالات را با دقت و استفاده از کانکتورها و کابل‌های مناسب انجام دهید.
  5. تنظیمات و پیکربندی: روی کنترل پنل دزدگیر، تنظیمات و پیکربندی مورد نیاز برای تعیین حساسیت حسگرها، زمان‌بندی وضعیت دزدگیر، تنظیمات هشدار را انجام دهید.
  6. آزمایش و راه‌اندازی: پس از نصب و پیکربندی، سیستم دزدگیر اماکن خورشیدی را آزمایش کنید. اطمینان حاصل کنید که همه اجزا به درستی کار می‌کنند و هر گونه خطا یا مشکل فنی را برطرف کنید.
  7. نگهداری: برای عملکرد بهتر و طولانی‌تر دزدگیر اماکن خورشیدی، نیاز به نگهداری منظم دارند. این شامل تمیز کردن پنل‌های خورشیدی از گرد و غبار، بررسی و عوض کردن باتری‌ها ، و بررسی و تست کردن عملکرد سیستم است.

دزدگیر اماکن تلفن کننده

دزدگیر اماکن تلفن کننده سیستمی است که در صورت وقوع اتفاق مشکوک در یک مکان، با شماره‌های تعیین شده تماس می‌گیرد و شما را در جریان قرار می‌دهد. این سیستم‌ها معمولاً شامل حسگرهای حرکتی، حسگرهای درب و پنجره، دوربین‌ها و یک واحد کنترل متصل به تلفن یا شبکه اینترنت هستند. نصب دزدگیر اماکن تلفن‌کننده شامل مراحل زیر می‌شود:

  1. انتخاب تجهیزات: با توجه به نیازهای خود، دزدگیر اماکن تلفن کننده مناسب را انتخاب کنید که شامل حسگرها، دوربین‌ها، واحد کنترل و سایر تجهیزات مورد نیاز است.
  2. مکان‌یابی حسگرها و دوربین‌ها: مکان‌یابی مناسب برای حسگرها و دوربین‌ها را تعیین کنید. مکان‌هایی که در صورت وقوع حرکت مشکوک یا ورود غیرمجاز، به خوبی قادر به تشخیص آنها باشند و تصاویر را ضبط کنند.
  3. نصب حسگرها و دوربین‌ها: حسگرها و دوربین‌ها را در مکان‌های تعیین شده نصب کنید. برای نصب حسگرها، از اتصالات مناسب استفاده کنید و اطمینان حاصل کنید که آنها به درستی نصب شده‌اند. برای نصب دوربین‌ها، اطمینان حاصل کنید که زاویه دید مناسبی را پوشش می‌دهند و تنظیمات دوربین را به درستی انجام دهید.
  4. نصب واحد کنترل: واحد کنترل را در مکان مناسبی نصب کنید که به حسگرها، دوربین‌ها و سیستم تلفن یا شبکه اینترنت متصل شود..

دزدگیر اماکن صنعتی

دزدگیر اماکن صنعتی سیستمی است که برای حفاظت از اماکن صنعتی، کارخانه‌ها، ساختمان‌های صنعتی و سایر تسهیلات صنعتی استفاده می‌شود. این سیستم‌ها معمولاً شامل حسگرهای حرکتی، حسگرهای درب و پنجره، دوربین‌ها، سیستم‌های اعلام حریق و سایر اجزاء امنیتی هستند. دزدگیر اماکن صنعتی به عنوان یک سیستم هوشمند عمل می‌کند و در صورت وقوع حرکت مشکوک یا تخلف در مکان، اقدامات امنیتی را در پیش می‌گیرد. این اقدامات می‌توانند شامل ارسال هشدار به مرکز کنترل امنیتی، فعال‌سازی زنگ هشدار، ارسال پیامک یا تماس تلفنی به شماره‌های تعیین شده، و یا ارسال تصاویر ضبط شده توسط دوربین‌ها به مراکز امنیتی باشد.

دزدگیر اماکن بدون برق

دزدگیر اماکن بدون برق به عنوان سیستم‌هایی طراحی می‌شوند که بتوانند بدون نیاز به برق شهری عمل کنند. این نوع دزدگیرها از منابع تغذیه جانبی مانند باتری‌ها یا سلول‌های خورشیدی استفاده می‌کنند تا برق مورد نیاز خود را تأمین کنند. دزدگیر اماکن بدون برق معمولاً شامل حسگرهای حرکتی، حسگرهای درب و پنجره و دستگاه کنترل هستند. حسگرها به طور مستقیم به دستگاه کنترل متصل می‌شوند و هنگامی که حرکت یا تخلف تشخیص داده می‌شود، سیستم هشدار را فعال می‌کند. این هشدار ممکن است به صورت صوتی (با زنگ)، نوری (با فعال شدن چراغ‌ها) یا ارسال پیامک به شماره‌های تعیین شده صورت بگیرد.

دزدگیر اماکن بدون برق برای تامین برق مورد نیاز نیاز به پشتیبانی و برخورداری از تجهیزات زیر را دارند:

  1. استفاده از باتری: برخی از دزدگیرها از باتری‌ها به عنوان منبع تغذیه استفاده می‌کنند. باتری‌های قابل تعویض یا شارژ پذیر را می‌توان برای تأمین برق سیستم دزدگیر استفاده کرد.
  2. سلول‌های خورشیدی: در برخی از دزدگیرها، سلول‌های خورشیدی به عنوان منبع تغذیه استفاده می‌شوند. این سلول‌ها نور خورشید را به برق تبدیل می‌کنند و برای شارژ باتری‌ها استفاده می‌شوند. این روش برای مکان‌هایی با دسترسی به نور خورشید مناسب است.
  3. سیستم‌های خودکار شارژ: برخی از دزدگیرها دارای سیستم‌های خودکار شارژ هستند که به‌طور مداوم باتری‌ها را شارژ می‌کنند. این سیستم‌ها معمولاً با منابع تغذیه خارجی مانند باتری‌های اضافی یا سلول‌های خورشیدی ترکیب می‌شوند تا بتوانند برق مورد نیاز را تأمین کنند.

دزدگیر خطی اماکن

دزدگیر خطی اماکن یک نوع سیستم امنیتی است که برای حفاظت از اماکن مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سیستم‌ها شامل حسگرهای خطی هستند که به طول دیوارها یا مرزهای محوطه نصب می‌شوند و حرکت و نفوذ در این محدوده را تشخیص می‌دهند. عملکرد دزدگیر خطی بر اساس اصل تغییر میدان الکتریکی یا مغناطیسی در اطراف خط است. دزدگیر خطی اماکن معمولاً برای اماکنی با محیط‌های بزرگ و مرزهای طولانی مانند محوطه‌های صنعتی، پارکینگ‌ها، ورودی‌های بزرگ استفاده می‌شوند. این سیستم‌ها به دلیل پوشش گسترده‌تر و قابلیت تشخیص نفوذ در امتداد خط، امکان ارائه حفاظت بیشتری را دارند. حسگرهای موجود در دزدگیر خطی اماکن معمولاً به صورت زیر عمل می‌کنند:

  1. حسگرهای خطی الکتریکی: این نوع حسگرها بر اساس تغییر ظرفیت الکتریکی در امتداد خط کار می‌کنند. وقتی که شخصی یا جسمی به خط نزدیک می‌شود، ظرفیت الکتریکی تغییر می‌کند و حسگر این تغییر را تشخیص می‌دهد.
  2. حسگرهای خطی مغناطیسی: این نوع حسگرها بر اساس تغییر در میدان مغناطیسی در امتداد خط عمل می‌کنند. وقتی که شخصی یا جسمی نزدیک به خط می‌شود، میدان مغناطیسی تغییر می‌کند و حسگر این تغییر را تشخیص می‌دهد.

دزدگیر مگنتی پیشرفته

یکی از کاربردی ترین انواع تجهیزات کمک امنیتی، دزدگیر مگنتی پیشرفته است. از دزدگیر مگنتی ریموت دار برای افزایش امنیت درب و پنجره ها استفاده می شود. بدین صورت که این مگنت ها در ابتدای درب ورودی و خروجی ساختمان های مختلف نصب می شود. سپس در صورت وارد شدن سارقین به منزل یا محل کار یا هر ساختمان دیگری آژیرها به صدا درآمده و دزدگیر آن فعال می شود. یکی از مهم ترین ویژگی و قابلیت های دزدگیر مگنتی ریموت دار این است که جز دزدگیرهای مخفی محسوب می شود و به هیچ وجه در دیدرس سارقین نیست و به راحتی هم شناسایی نمی شود. به همین دلیل است که این نوع دزدگیر در مقایسه با سایر تجهیزات و دزدگیرهای دیگر محبوبیت بیشتری داشته و از آن برای مکان های مهم و حساس استفاده می شود.

دزدگیر خطی اماکن

دزدگیر خطی اماکن

تجهیزات دزدگیر اماکن یا لوازم جانبی دزدگیر اماکن چه هستند؟

اجزای دزدگیر اماکن و لوازم یدکی دزدگیر اماکن با توجه به نوع سیستم دزدگیر و نیازهای خاص شما می‌توانند متفاوت باشند. اما در ادامه، برخی از تجهیزات و لوازم دزدگیر اماکن و قطعات دزدگیر اماکن معرفی شده‌اند:

سنسور دزدگیر اماکن   

حسگر دزدگیر اماکن نقش کلیدی در تشخیص و اعلام نفوذ در سیستم دزدگیر ایفا می‌کنند. این سنسورها برای تشخیص حرکت، تغییرات در میدان الکتریکی یا مغناطیسی، صداهای غیرمعمول و موارد دیگر استفاده می‌شوند.

چشمی دزدگیر اماکن 

  که چشمی دزدگیر اماکن چیست؟ باید بگوییم که دزدگیر اماکن چشمی به عنوان یکی از تجهیزات اصلی سیستم‌های دزدگیر استفاده می‌شود و به شکل چشم انسان طراحی شده‌اند که در تشخیص حرکت در اماکن نظارتی و داخل ساختمان‌ها بسیار مؤثر هستند. عملکرد سنسور حرکتی (چشمی) به این صورت است که در صورت تشخیص حرکت در محدوده تحت نظر، سیگنال یا سیگنال‌های الکتریکی را به سیستم دزدگیر ارسال می‌کند.

مهمترین ویژگی‌های دزدگیر اماکن چشمی عبارتند از:

– قابلیت تنظیم حساسیت حرکت در صورتی که نیاز به تشخیص حرکت باشد.

– قابلیت تنظیم زمان تاخیر بین تشخیص حرکت و فعال شدن هشدار.

– قابلیت تنظیم محدوده دید سنسور برای جلوگیری از تشخیص حرکت در مناطق غیرضروری.

– قابلیت اتصال به سیستم‌های دزدگیر و اعلام هشدار.

– قابلیت تطبیق با شرایط محیطی مختلف مانند نور محیط و دمای محیط.

– قابلیت استفاده در سیستم‌های امنیتی هوشمند و اتصال به سایر تجهیزات مانند دوربین‌های مداربسته و سیستم‌های کنترل دسترسی.

ترانس دزدگیر اماکن

ترانس دزدگیر اماکن یکی از اجزای اصلی سیستم دزدگیر اماکن است که به عنوان دستگاه الکترونیکی وظیفه ارسال سیگنال هشدار دزدگیر را بر عهده دارد. سیستم دزدگیر اماکن شامل یک یا چند (ترانسیور و رسیور) است که سیگنال هشدار را بین دستگاه‌های مختلف سیستم ارسال و دریافت می‌کنند. ترانس دزدگیر اماکن معمولاً از فناوری بی‌سیم استفاده می‌کند و از طریق امواج رادیویی یا فراصوت سیگنال هشدار را ارسال می‌کنند.

باتری دزدگیر اماکن   

باطری دزدگیر اماکن در سیستم دزدگیر به عنوان منبع تغذیه پشتیبانی کننده استفاده می‌شوند تا در صورت قطع برق اصلی، سیستم دزدگیر همچنان فعال باقی بماند. باطری دزدگیر اماکن در دستگاه کنترل مرکزی دزدگیر قرار می‌گیرد و در صورت قطع برق، انرژی لازم برای ادامه کارکرد دستگاه را فراهم می‌کند. باتری های استفاده شده در سیستم دزدگیر اماکن معمولاً باتری های قابل شارژ و قابل تعویض هستند.

پدال دزدگیر اماکن

معمولاً در سیستم‌های دزدگیر اماکن، پدال دزدگیر به استفاده از پدال یا دکمه‌ای اشاره دارد که به عنوان یک پنل کنترل فعالیت‌های دزدگیر در نقاط ورودی و خروجی استفاده می‌شود. پدال دزدگیر اماکن معمولاً در نزدیکی درب ورودی یا خروجی قرار داده می‌شود و برای فعال کردن یا غیرفعال کردن سیستم دزدگیر استفاده می‌شود. وظیفه پدال دزدگیر اماکن این است که به کاربران یا کارکنان امکان کنترل سیستم دزدگیر را در نقاط ورودی و خروجی بدهد. با فشار دادن پدال یا دکمه، کاربران می‌توانند سیستم را فعال یا غیرفعال کنند. همچنین، در صورت وقوع حادثه یا تخلف، می‌توانند هشدار را فعال کنند که وقوع یک وضعیت غیرمعمول را به سیستم دزدگیر اطلاع داده است.

بلندگوی دزدگیر اماکن

بلندگوی دزدگیر اماکن یک قسمت از سیستم دزدگیر است که برای اعلام هشدارها و اطلاع رسانی به محیط اطراف استفاده می‌شود. این بلندگوها معمولاً در نقاط استراتژیکی از اماکن مانند درب ورودی، نقاط خروجی، سالن‌ها و فضاهای عمومی نصب می‌شوند. وظیفه بلندگوی دزدگیر اماکن این است که در صورت وقوع حادثه یا فعال شدن سیستم دزدگیر، هشدارها و اعلان‌های لازم را به صورت صوتی در محیط اماکن پخش کند. بلندگوهای دزدگیر اماکن معمولاً به سیستم دزدگیر متصل می‌شوند و از طریق سیم‌کشی یا فناوری بی‌سیم، ارتباط بین بلندگو و سیستم برقرار می‌شود.

مگنت دزدگیر اماکن   

مگنت دزدگیر اماکن یکی از اجزای مهم در سیستم دزدگیر است که برای حفاظت از نقاط ورودی و خروجی استفاده می‌شود. این مگنت‌ها به صورت جفت‌شده قرار می‌گیرند، یعنی یک مگنت در قسمت ثابت نصب شده و دیگری در قسمت متحرک که درب یا پنجره است، قرار می‌گیرد. وظیفه مگنت دزدگیر اماکن این است که وضعیت باز و بسته بودن درب یا پنجره را به سیستم دزدگیر اعلام کند. وقتی درب یا پنجره بسته شده و مگنت‌ها به یکدیگر نزدیک هستند، مدار بسته شده و سیستم دزدگیر در وضعیت آرامش قرار می‌گیرد. اما وقتی درب یا پنجره باز شده و مگنت‌ها از هم دور شده یا قطع شده باشند، مدار باز شده و سیستم دزدگیر هشدار را فعال می‌کند.

برد دزدگیر اماکن

برد دزدگیر اماکن به فاصله‌ای اشاره دارد که سیستم دزدگیر قادر است از آن فاصله، اطلاعات و هشدارها را به درستی ارسال کند. برد دزدگیر اماکن تعیین می‌کند که سیستم دزدگیر به چه فاصله‌ای از قسمت‌های مختلف امکان تشخیص واقعیت حادثه را دارد و آیا می‌تواند هشدارها را به درستی ارسال کند.

دتکتور دود دزدگیر اماکن

دتکتور دود دزدگیر اماکن یکی از اجزای مهم سیستم دزدگیر است که برای تشخیص و هشداردهی در مورد حضور دود در محیط استفاده می‌شود. این دتکتورها به صورت حسگرهای الکترونیکی عمل می‌کنند و قادرند دود تولید شده به دلیل احتراق مواد قابل سوخت در اطراف خود را تشخیص دهند. وظیفه دتکتور دود دزدگیر اماکن این است که در صورت تشخیص دود، سیستم دزدگیر را فعال و هشدار دهد. دتکتورهای دود دزدگیر اماکن معمولاً در نقاط حساسی از جمله اتاق‌ خواب، سالن‌ها، طبقات، هال‌ها و نقاط عبور و مرور افراد نصب می‌شوند. دتکتورهای دود دزدگیر اماکن معمولاً دارای ویژگی‌هایی هستند که می‌تواند عملکرد آنها را بهبود بخشد. برخی از ویژگی‌های معمول شامل موارد زیر است:

  1. حساسیت قابل تنظیم: برخی دتکتورهای دود قابلیت تنظیم سطح حساسیت را دارند تا بتوانند به درستی بر روی محیط مورد نظر واکنش نشان دهند و از تشخیصات نادرست جلوگیری کنند.
  2. آلارم هشدار باطل: برخی دتکتورها دارای ویژگی هشدار باطل هستند که در صورتی که دتکتور تشخیص دود نادرستی را صادر کند (مانند تشخیص بخار آب)، هشدار را بطور خودکار لغو می‌کند.
  3. باتری پشتیبان: برخی از دتکتورهای دود دزدگیر اماکن دارای باتری پشتیبان هستند که در صورت قطع برق، هنوز قادر به تشخیص دود و هشداردهی می‌باشند.

ریموت دزدگیر اماکن   

انواع ریموت دزدگیر اماکن به عنوان دستگاه کوچک و بی‌سیم است که برای کنترل سیستم دزدگیر اماکن استفاده می‌شود. این ریموت معمولاً یک دکمه یا چند دکمه دارد که با فشار دادن آن‌ها، دستورالعمل‌های مشخصی را به سیستم دزدگیر اماکن منتقل می‌کند. با استفاده از انواع ریموت دزدگیر اماکن، کاربران قادرند به طور راحت و سریع اقداماتی را همچون فعال‌سازی و غیرفعال‌سازی سیستم دزدگیر، فعال‌سازی آژیر، ارسال سیگنال هشدار به مراکز امنیتی یا اجرای دستورات خاص دیگر را انجام دهند.

ریموت دزدگیر اماکن   

ریموت دزدگیر اماکن

آلارم دزدگیر اماکن

آلارم دزدگیر اماکن یک سیستم امنیتی است که برای تشخیص و هشدار دادن در مورد نفوذها و حوادث ناخواسته در اماکن مختلف مانند ساختمان‌ها، خانه‌ها، ادارات، فروشگاه‌ها و اماکن تجاری استفاده می‌شود. این سیستم شامل اجزای مختلفی مثل سنسورها، کنترل‌کننده، آژیر، دستگاه‌های اعلام حریق و سایر اجزا است. وظیفه اصلی آلارم دزدگیر اماکن، تشخیص و اعلان در مورد وقوع حوادث ناخواسته مانند نفوذ سارقان، حریق، تراکم دود، ورود آب یا گاز خطرناک و سایر حوادث قابل تشخیص است. سنسورهای مختلفی مانند حرکت، درب و پنجره، دود، حرارت و رطوبت وجود دارند که تغییرات در محیط را تشخیص می‌دهند. در صورتی که سنسورها ورودی‌های نامطلوب را تشخیص دهند، سیستم آلارم فعال می‌شود و اقدامات هشداردهی را آغاز می‌کند. آلارم دزدگیر اماکن عموماً شامل آژیر است که در صورت وقوع حادثه، صدای بلندی را ایجاد می‌کند تا افراد حاضر در محیط به وقوع حادثه هشدار داده شوند.

رله دزدگیر اماکن   

برد رله دزدگیر اماکن یکی از اجزای مهم سیستم دزدگیر است که نقش مهمی در کنترل و مدیریت سایر اجزای سیستم دارد. رله‌ها از قطعات الکترومکانیکی تشکیل شده‌اند که قادر به کنترل جریان الکتریکی در مدارهای مختلف هستند. در سیستم دزدگیر اماکن، رله‌ها معمولاً برای انجام عملیاتی مانند فعال یا غیرفعال کردن اجزای دیگر سیستم استفاده می‌شوند. عملکرد رله دزدگیر معمولاً بر اساس سیگنال ورودی‌هایی که از سایر اجزای سیستم دریافت می‌شود، تعیین می‌شود. رله‌های دزدگیر اماکن معمولاً بر اساس نیازهای سیستم و نوع سیگنال‌های ورودی و خروجی مورد استفاده قرار می‌گیرند. آنها می‌توانند به صورت جداگانه مورد استفاده قرار گیرند یا در قالب یک واحد رله متمرکز در سیستم دزدگیر مدیریت شوند. با استفاده از رله دزدگیر اماکن، می‌توان اجزای مختلف سیستم را به هم متصل کرده و کنترل سیستم را بهبود بخشید. رله‌ها به عنوان یک واسط بین سنسورها، آژیرها، دوربین‌ها و سایر اجزای سیستم عمل می‌کنند و کنترل سیگنال‌ها و جریان‌های الکتریکی را مدیریت می‌کنند.

جعبه دزدگیر اماکن

جعبه دزدگیر اماکن یک واحد فلزی یا پلاستیکی با ابعاد و طراحی خاص است که در آن اجزای مختلف سیستم دزدگیر نصب می‌شوند. وظیفه اصلی جعبه دزدگیر اماکن، محافظت از اجزای داخلی سیستم دزدگیر است. این جعبه به واسطه پوشش و محافظتی که به اجزا می‌دهد، از آسیب‌های محتمل مانند ضربه‌ها، خراش‌ها، گرد و غبار و عوامل محیطی دیگر محافظت می‌کند. جعبه دزدگیر اماکن معمولاً دارای درب یا درب‌های قابل باز و بسته است که به راحتی قابل دسترسی و تعویض اجزا در داخل جعبه می‌باشد. همچنین، برخی از جعبه‌های دزدگیر اماکن دارای قفل‌های امنیتی هستند تا از دسترسی غیرمجاز به داخل جعبه جلوگیری کنند.

تقویت آنتن دزدگیر اماکن

تقویت آنتن در دزدگیر اماکن به معنای جزئی از سیستم دزدگیر است که قدرت و دامنه دریافت و ارسال سیگنال‌های بی‌سیم را تقویت می کند. تقویت آنتن در دزدگیر اماکن برای ارتباط بی‌سیم بین اجزای مختلف سیستم، مانند سنسورها، پنل کنترل و دستگاه‌های اعلام، استفاده می‌شود که موجب افزایش محدوده ارتباط بین اجزای سیستم و کاهش احتمال از دست رفتن سیگنال یا اختلال در انتقال آن می‌شود.

زون دزدگیر اماکن چیست؟

زون دزدگیر اماکن به یک بخش یا منطقه خاص از یک سیستم دزدگیر اماکن اشاره دارد. هر زون، مجموعه‌ای از سنسورها و اجزای دیگر دزدگیر را در بر می‌گیرد که به طور جمعی در یک منطقه خاص نصب شده‌اند و وظیفه تشخیص هرگونه نفوذ و حادثه در این منطقه را بر عهده دارند. زون دزدگیر معمولاً با استفاده از سیم‌کشی مناسب و نصب سنسورها در مکان‌های استراتژیک در یک منطقه تعریف می‌شود. زون‌های دزدگیر به طور معمول به یک پنل کنترل متصل می‌شوند که وظیفه نظارت و کنترل بر زون‌ها را دارد. این پنل کنترل با دریافت سیگنال‌هایی که از سنسورها دریافت می‌شود، می‌تواند نقض امنیتی را تشخیص داده و اقدامات هشداردهی، مانند فعال‌سازی آژیر یا ارسال اطلاعات به مراکز مربوطه، را به عمل بیاورد. استفاده از زون‌ دزدگیر اماکن، امکان تعیین نقاط ضعف و نفوذ در یک منطقه را فراهم می‌کند و در صورت وقوع حادثه، مکان تقریبی آن را مشخص می‌کند. این امر به افراد مسئول امنیت کمک می‌کند تا با سرعت به نقطه مورد نیاز حرکت کنند و اقدامات لازم را برای مقابله با حادثه انجام دهند.

فیوز شیشه ای دزدگیر اماکن

فیوز شیشه‌ای در دزدگیر اماکن به عنوان یک قسمت از سیستم حفاظتی استفاده می‌شود. استفاده از فیوز شیشه‌ای در دزدگیر اماکن، بخصوص در نقاطی مانند پنجره‌ها و درب‌های شیشه‌ای، به افزایش امنیت و حفاظت از محیط کمک می‌کند و فوراً به وقوع حادثه واکنش نشان می‌دهد تا اقدامات لازم برای جلوگیری از نفوذ و گزارش حادثه را با سرعت لازم انجام ‌دهد.

قاب دزدگیر اماکن

قاب دزدگیر اماکن یک قسمت مهم در نصب سیستم دزدگیر اماکن است و  به دور سنسورها و اجزای دیگر دزدگیر نصب می‌شود. وظیفه اصلی قاب دزدگیر اماکن، محافظت از سنسورها و اجزای دیگر در برابر ضربه‌ها، خراش‌ها، گرد و غبار و عوامل محیطی دیگر است. قاب دزدگیر اماکن معمولاً از مواد مقاومی مانند پلاستیک مقاوم در برابر ضربه یا فلزات مانند فولاد ساخته می‌شود. این قاب قابلیت محافظت از سنسورها و اجزای الکترونیکی در برابر آسیب‌های محتمل را دارد. همچنین، قاب دزدگیر اماکن می‌تواند دارای ویژگی‌هایی مانند مقاومت در برابر آب، گرد و غبار، نفوذ و امکان نصب آن در محیط‌های داخلی و خارجی باشد.

نوع سیم دزدگیر اماکن   

سیم دزدگیر اماکن به سیم‌هایی اشاره دارد که در سیستم دزدگیر اماکن برای انتقال سیگنال‌ها و اطلاعات بین اجزای مختلف استفاده می‌شوند. این سیم‌ها برای ارتباط بین اجزای مرکز کنترل دزدگیر، سنسورها، دکل‌ها، آژیرها و دیگر اجزا مورد استفاده قرار می‌گیرند. سیم دزدگیر اماکن شامل انواع سیم‌های الکتریکی مانند سیم‌های راه‌اندازی، سیم‌های ارتباطی، سیم‌های تغذیه و سیم‌های اتصال زمین می‌شود. این سیم‌ها در نصب و اتصال اجزای دزدگیر از جمله سنسورها، دکل‌ها، آژیرها و مرکز کنترل به کار می‌روند. استفاده صحیح و نصب مناسب سیم دزدگیر اماکن کمک می‌کند تا اطلاعات و سیگنال‌ها به درستی منتقل شوند.

آژیر دزدگیر اماکن  

آژیر داخلی دزدگیر اماکن یکی از اجزای مهم سیستم دزدگیر است که در صورت فعال شدن دزدگیر و تشخیص حادثه مربوطه، هشدار و اعلان صوتی را فراهم می‌کند. آژیر دزدگیر اماکن عموماً یک دستگاه صوتی است که با صدای بلند هشدار می‌دهد تا توجه افراد حاضر در محیط را جلب کند و آن‌ها را با وقوع حادثه مطلع سازد. آژیر داخلی دزدگیر اماکن معمولاً در نقاط استراتژیکی از ساختمان مثل سقف‌ها، دیوارها و نقاط قابل مشاهده نصب می‌شوند. هنگام فعال شدن سیستم دزدگیر و تشخیص نفوذ یا حادثه دیگر، آژیر فعال می‌شود و صدایی بلند و قابل توجه را تولید می‌کند تا ساکنان یا حضار را به وقوع حادثه هشدار دهد.

آژیر دزدگیر اماکن  

آژیر دزدگیر اماکن

انواع سنسور دزدگیر اماکن کدامند؟

یکی از تجهیزات ضروری در دزدگیر اماکن برای فعال شدن آژیر سیستم دزدگیر وجود سنسور است. حسگر دزدگیر اماکن با ارسال سیگنال به دزدگیر اماکن آن را فعال و بلندگو شروع به آژیر کشیدن می‌کند. حسگر دزدگیر اماکن در انواع مختلفی وجود دارد و به طور کلی در براساس نوع اتصال به دو دسته بی‌سیم و با سیم تقسیم می‌شود. در ادامه برای آشنایی بیشتر با انواع حسگر دزدگیر اماکن به معرفی هر یک از آنها می‌پردازیم.

سنسور خطی دزدگیر اماکن

یکی از انواع حسگر دزدگیر اماکن، سنسور خطی دزدگیر اماکن است که اغلب برای نصب در فضاهای باز مانند باغ‌ها، کارخانجات صنعتی، دامداری‌ها و … استفاده می‌شود و با نصب سنسور خطی دزدگیر اماکن، امنیت محیط را تضمین می‌کنید. سنسور خطی از دستگاه فرستنده و گیرنده تشکیل شده است که به صورت یک خط فرضی عمل می‌کند و زمانی‌که فردی این خط را قطع می کند، حسگر دزدگیر اماکن به سیستم دزدگیر سیگنال را ارسال و آژیر اخطار می‌‌دهد. از سنسور خطی دزدگیر اماکن می توان به جای حفاظ‌های میله‌ای و سرنیزه‌ای و یا حفاظ‌های بوته ای شکل استفاده کرد.

سنسور حرکتی دزدگیر اماکن

سنسور حرکتی یکی دیگر از انواع حسگر دزدگیر اماکن است که با استفاده از مادون قرمز کار می‌کند و با تشخیص حرارت بدن فرد، در زمان احساس حرکت شخص در مقابل آن سیگنال را به سیستم دزدگیر ارسال می‌کند. این سنسور نیز در دو نوع با سیم و بی‌سیم وجود دارد.

سنسور مگنتی دزدگیر اماکن

سنسور مگنتی حالت آهنربایی دارد و از دو قسمت برد الکتریکی و فرستنده تشکیل شده است. برد الکتریکی سیگنال فعال‌سازی آژیر را به سیستم دزدگیر ارسال می‌کند و فرستنده روی چارچوب درب نصب می‌شود. با فعال بودن دزدگیر، در صورت باز شدن درب، دو تیغه سنسور مگنتی از هم فاصله می‌گیرند و سیگنال فعال‌سازی آژیر به دزدگیر ارسال می‌شود. این سنسور نیز در دو نوع بی‌سیم و با سیم وجود دارد که در نوع بی‌سیم دارای باتری داخلی قابل تعویض است.

سنسور وزنی دزدگیر اماکن

سنسور وزنی دزدگیر اماکن مشابه سنسور حرکتی با قابلیت تشخیص وزن است که در وزن‌های 15 ، 25 و 40 کیلویی وجود دارند و اغلب برای محیط‌هایی که حیوانات در آن تردد دارند با هدف تشخیص حرکت حیواناتی مانند سگ و گربه استفاده می‌شود. این نوع سنسور به صورت بی‌‌سیم موجود است.

سنسور شوک دزدگیر اماکن   

شوک سنسور دزدگیر اماکن یکی از انواع حسگرهای دزدگیر اماکن است که اغلب روی درب نصب می‌شود و با وارد شدن ضربه به قفل درب به قصد تخریب و باز کردن آن، سیگنال فعال‌سازی آژیر را به سیستم دزدگیر ارسال می‌کند و از باز شدن با تخریب درب جلوگیری می کند. شوک سنسور دزدگیر اماکن نیز در دو نوع بی‌سیم و با سیم با باتری با قابل تعویض وجود دارد.

سنسور لرزشی دزدگیر اماکن   

سنسور لرزش دزدگیر اماکن با سنجش میزان و فرکانس سیستم آن را اندازه گیری می‌کند و می توان آن را به طور مستقیم روی وسیله مورد نظر نصب کرد یا به صورت بی‌سیم ارتعاشات آن را اندازه‌گیری کرد. سنسور لرزشی پس از نصب در محل، با روش های مختلف ارتعاشات را اندازه‌گیری می‌کند و دو فاکتور فرکانس و شدت را ثبت می‌کند.

فرکانس: فرکانس تعداد دفعات وقوع ارتعاش را نشان می‌دهد و زمانیکه ارتعاش از حدآستانه بالاتر باشد می‌تواند نشانه خرابی دستگاه باشد.

شدت: دومین فاکتور قابل اندازه‌گیری با سنسور لرزشی است که هر چه ارتعاشات شدت بیشتری داشته باشد، شدت بیشتری توسط سنسور ثبت می‌شود.

سنسور ضربه ای دزدگیر اماکن  

سنسور ضربه دزدگیر اماکن یکی دیگر از انواع سنسورهای سیستم دزدگیر به شمار می‌رود و روی شیشه‌های میرال و قدی یا ویترین نصب می شود تا در صورت وارد شدن ضربه به آن، دزدگیر فعال شود. سنسور ضربه دزدگیر اماکن تا 7 متر مربع برد دارد و با برخورداری از سنسور قوی قابلیت تنظیم حساسیت عملکرد را نیز فراهم کرده است. از این نوع سنسور اغلب برای نصب روی درب‌های ضد سرقت مانند ویترین مغازه ها از جمله طلافروشی استفاده می‌شود تا زمانی که سارق قصد وارد کردن ضربه یا ورود از ویترین را داشته باشد به راحتی سیستم دزدگیر فعال شود.

سنسور چشمی دزدگیر اماکن

سنسور چشمی دزدگیر اماکن یکی از متداول‌ترین نوع حسگرهای سیستم دزدگیر است که از نظر اتصال در نوع با سیم و بی‌سیم وجود دارد. سنسور چشمی دزدگیر اماکن از نوع با سیم به سیستم دزدگیر مرکزی متصل شده و دقت بالایی نیز دارد. نوع حسگر چشمی بی‌سیم نیز با توجه به نیاز کاربر با فرکانس 433 مگاهرتزی قابل نصب روی سیستم دزدگیر است و در مقایسه با نوع با سیم آن دقت کمتری دارد. 

سنسور دود دزدگیر اماکن

سنسور دود دزدگیر اماکن به منظور مطلع شدن از خطر آتش سوزی در منزل یا محل کار نصب می‌شود و این نوع سنسور به عنوان سیستم اعلام حریق کاربرد دارد. سنسور دود از نوع بی‌سیم با فرکانس 315 مگاهرتزی در انواع مدل‌های دزدگیر اماکن متصل شده و خطر آتش سوزی را از طریق سیستم اعلام سرقت اطلاع می‌دهد. سنسور دود از نوع بی‌سیم را می‌توان بدون اتصال به سیستم دزدگیر نصب و استفاده کرد. از این مدل اغلب برای مکان‌های داخلی و محیط‌های کوچک که نیاز به آژیر بلند نیست استفاده می‌شود که خطر آتش‌سوزی های داخل خانه را با صدای سوت اعلام می‌کند.

بیشتر بخوانید: بررسی تخصصی برترین دستگاه حضور و غیاب سوپریما + معرفی شرکت suprema

انواع سنسور دزدگیر اماکن کدامند؟

انواع سنسور دزدگیر اماکن کدامند؟

مه ساز دزدگیر اماکن چیست؟

یکی دیگر از تجهیزات کاربردی و بسیار ویژه برای جلوگیری از ورود سارقین به مکان های مختلف، مه ساز دزدگیر اماکن است. عملکرد این دستگاه بدین صورت است که از طریق تولید مه و دود زیاد و غلیظ باعث کاهش دید سارقین شده و دیگر این افراد امکان انجام هیج کاری و عکس العملی را نخواهند داشت. یکی از ویژگی های بسیار مهم مه ساز دزدگیر اماکن این است که دود غلیظ آن قابل تنفس بوده و باعث آسیب رسیدن به مجاری تنفسی و قلب افراد نمی شود. یکی از ویژگی هایی که باعث متمایز شدن این دستگاه شده متصل شدن آن به پنل مرکزی و قابلیت هوشمند آن است. بدین صورت که پس از دریافت دستور از طریق پنل مرکزی یک دود غلیظ و سفید تولید می کند. به صورتی که در عرض چند ثانیه کل فضای تحت پوشش پر شده و سارقین دید کافی و لازم برای وارد شدن به محیط مورد نظر را ندارند. در مخزن این دستگاه کپسول های دود زا وجود دارد که بعد از هر بار استفاده و پس از تمام شدن باید مجددا شارژ شود تا بتوان از آن مجددا و در صورت لزوم استفاده کرد. از این سیستم امنیتی برای طلا فروشی ها، صرافی ها، وزارت خانه ها و … استفاده می شود.

راه اندازی دزدگیر اماکن چگونه است؟ | بررسی مراحل نصب دزدگیر اماکن

طریقه نصب دزدگیر اماکن نیازمند بررسی دقیق و طراحی مناسب است. در ادامه مراحل کلی برای چگونگی نصب دزدگیر اماکن بیان شده است. توجه داشته باشید که برخی از مراحل نحوه نصب دزدگیر اماکن ممکن است با توجه به نوع دزدگیر و امکانات مورد استفاده متفاوت باشند.

  • برنامه‌ریزی:

   قبل از هر چیز، نیاز است که اماکنی که قصد نصب دزدگیر اماکن در آن را دارید، بررسی شود. تعیین کنید که کدام نقاط برای نصب سنسورها مناسب هستند و چگونه دستگاه کنترل مرکزی را در نزدیکی قرار دهید.

  • انتخاب دزدگیر مناسب:

   بر اساس نیازها و راهنمای نصب دزدگیر اماکن، یک سیستم دزدگیر مناسب انتخاب کنید و به سنسورهای حرکت، سنسورهای درب و پنجره، دستگاه کنترل مرکزی و سایر تجهیزات آن دقت کنید.

  • نصب سنسورها:

 ‌روش نصب دزدگیر اماکن و سنسورها در نقاط حساس مانند درها، پنجره‌ها و نقاط ورودی اصلی انجام شود. سنسورها باید در مکانی قرار گیرند که حرکت یا نفوذ را به خوبی تشخیص دهند.

  • نصب دستگاه کنترل مرکزی:

‌دستگاه کنترل مرکزی باید در یک مکان مخفی و دور از دسترس افراد قرار گیرد. این دستگاه مسئول دریافت سیگنال‌های از سنسورها و اعلان‌های لازم به کاربر است.

  • اتصال به شبکه برق و اتصالات:

   دزدگیر نیاز به اتصال به شبکه برق دارد. همچنین، اتصالات الکتریکی و کابل‌های مورد نیاز برای اتصال سنسورها به دستگاه کنترل را انجام دهید.

  • برنامه‌ریزی و تنظیمات:

‌پس از نصب اولیه، به تنظیمات و برنامه‌ریزی نرم‌افزار دزدگیر بپردازید. این شامل تنظیم زمان‌های فعالیت دزدگیر، اعلان‌ها و سایر ویژگی‌های مرتبط است.

  • آموزش استفاده:

‌آموزش به کاربران امکان استفاده صحیح از سیستم را فراهم می‌کند. اطمینان حاصل کنید که افراد مورد نظر دسترسی به دستگاه کنترل دارند و در خصوص فعال‌سازی، غیرفعال‌سازی، واکنش به هشدارها و سایر قابلیت‌ها آموزش دیده اند.

  • تست سیستم:

‌پس از نصب، سیستم را به صورت کامل تست کنید تا اطمینان حاصل شود که تمامی اجزای دزدگیر مطابق با راهنمای نصب دزدگیر اماکن به درستی کار می‌کنند و آلارم به درستی ارسال می‌شود.

فیلم اموزش دزدگیر اماکن

با خرید دزدگیر و دستگاه‌های مرتبط با دزدگیر، دفترچه راهنمای نصب و راه‌اندازی آن در اختیار شما قرار داده می‌شود که به شما در نصب و تنظیم صحیح دزدگیر کمک خواهد کرد. توجه داشته باشید که نصب دقیق دزدگیر نیاز به مهارت‌ها و دانش فنی دارد، بنابراین در صورتی که احساس می‌کنید توانمندی لازم را ندارید، بهتر است از کمک تکنسین‌های متخصص استفاده کنید. در کنار آن می‌توانید برای آموزش نصب دزدگیر اماکن از طریق لینک فیلم نصب دزدگیر اماکن با نحوه نصب سیستم دزدگیر آشنا شده و با کمک گرفتن از مهارت افراد متخصص سیستم دزدگیر خود را راه‌اندازی کنید.  

ترتیب مراحل پیام هشدارهای اولیه دزدگیر اماکن به چه صورت است؟

یکی از مهم ترین ویژگی و قابلیت هایی که پس از خرید دزدگیر به آن دسترسی خواهید داشت، امکان تنظیم کردن و دریافت پیام های هشدار است. با این روش هر زمان که سیستم دزدگیر را روشن و فعال کنید، یک پیام هشدار فعال شده و به صاحب منازل ارسال می گردد. مراحل پیام هشدارهای اولیه شامل موارد مختلف زیر است:

روشن شدن آژیر

پس از این که سیستم دزدگیر را روشن کرده و از منزل خارج شدید، دزدگیر در صورت ورود هر فردی، فرد را شناسایی کرده و حرکت او را تشخیص می دهد. بدین صورت که بلافاصله پس از شناسایی فرد، آژیر دزدگیر فعال شده و در صورتی که سیستم بلندگوی آن را در محل مناسبی نصب کرده باشید، همسایه های مجاور به راحتی این صدا را می شنوند.

فعال شدن سیستم سخنگو

در صورتی که دزدگیر هوشمند شما مجهز به سیستم سخنگو باشد، پس از فعال شدن دزدِگیر، با شماره های ذخیره شده در حافظه دستگاه دزدگیر تماس گرفته شده و یک پیغام که حاوی پیام اخطار دزدی و ورود سارقین است، برای شما پخش خواهد شد.

ارسال پیامک

در مرحله آخر نیز به کلیه شماره موبایل هایی که شماره آن ها را روی سیستم ذخیره کرده اید، یک پیام ارسال می گردد تا از ورود سارقین مطلع شده و سپس به محل مراجعه نمایید.     

تفاوت دزدگیر اماکن و دوربین مدار بسته در حفظ امنیت ساختمان چیست؟

دوربین مداربسته و دزدگیر اماکن هر دو ابزار مهمی در حفظ امنیت ساختمان هستند، اما هرکدام ویژگی‌ها و کاربردهای متفاوتی دارند. در ادامه تفاوت‌های اصلی بین دوربین مداربسته دزدگیر اماکن را بررسی می‌کنیم:

  • هدف اصلی از استفاده:

در مقایسه دزدگیر اماکن دوربین مداربسته هدف اصلی دزدگیر اماکن، تشخیص حرکت یا نفوذ در ساختمان و ارسال سیگنال هشدار در صورت شناسایی فعالیت غیرمجاز به کاربران است. هدف اصلی دوربین‌های مدار بسته ضبط تصاویر و نظارت بر مناطق مختلف است. دوربین مداربسته معمولاً برای نظارت و ثبت تصاویر برای مشاهده پس از وقوع حوادث مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  • نحوه عملکرد:

‌بر اساس سنسورهای حرکت، سنسورهای درب و پنجره و دیگر تجهیزات،دزدگیر اماکن به تشخیص فعالیت‌های غیرمجاز در داخل یا خارج ساختمان می‌پردازد. دوربین مداربسته به صورت مستقل یا در ترکیب با سایر سیستم‌های نظارتی، تصاویر و ویدئوهایی از محیط را ضبط می‌کند و این امکان را فراهم می‌کند که به طور زنده یا پس از وقوع حادثه تصاویر را مشاهده کنید.

  • استفاده از داده:

اغلب اطلاعاتی که توسط دزدگیر فرستاده می‌شود، از نوع سیگنال هشدار یا اعلان است و از آن برای هشداردهی به مدیران برای واکنش سریع به وقوع حادثه استفاده می‌شود. در مقابل داده‌های جمع‌آوری شده توسط دوربین مداربسته به صورت تصویری (تصاویر و ویدئو) هستند و برای ثبت رویدادها، شناسایی افراد و نیز به عنوان دلیلی برای تحقیقات پس از حوادث مورد استفاده قرار می‌گیرند.

  • قابلیت‌های اضافی:

‌بعضی از سیستم‌های دزدگیردارای ویژگی‌های اعلام حریق و حتی کنترل تجهیزات خانگی (هوشمندی) هستند. دوربین‌های مدار بسته دارای قابلیت‌های تشخیص هوشمندانه از جمله تشخیص حرکت و شناسایی چهره هستند. در مجموع، دوربین مداربسته و دزدگیر اماکن نقش مهمی در افزایش امنیت ساختمان‌ها دارند و معمولاً به صورت ترکیبی برای ایجاد یک سیستم امنیتی جامع و کامل استفاده می‌شوند.

تفاوت دزدگیر اماکن و دوربین مدار بسته در حفظ امنیت ساختمان چیست؟

تفاوت دزدگیر اماکن و دوربین مدار بسته در حفظ امنیت ساختمان چیست؟

بهترین دزدگیر اماکن کدام است؟ | معرفی بهترین برندهای دزدگیر اماکن

بهترین مارک دزدگیر اماکن معمولاً از لحاظ کیفیت، امنیت، و قابلیت‌ها شناخته می‌شوند. اما لازم به ذکر است که انتخاب بهترین دزدگیر برای اماکن  بستگی به نیازها و شرایط خاص هر کاربر دارد. در ادامه به معرفی بهترین برند دزدگیر اماکن که در بازار‌های داخلی و خارجی شناخته شده تر هستند پرداخته‌ایم.    

بهترین دزدگیرهای اماکن خارجی

در این بخش از مقاله به معرفی بهترین برند دزدگیر اماکن خارجی پرداخته‌ایم:

  • دزدگیر اماکن بتا:دزدگیر اماکن بتا با ارائه انواع دزدگیر ساده و کاربردی یکی از بهترین سیستم‌های دزدگیر ساختمانی محسوب می‌شود که می‌توان از آن برای نصب در راهروها، بالکن ، پارکینگ و … استفاده کرد و به سرعت با تشخیص حرکت یا ضربه فعال می‌شود و از طریق آژیر یا پیامک کاربر را مطلع می‌کند.
  • دزدگیر اماکن فایر وال: دزدگیر اماکن فایروال یکی از بهترین شرکت‌های تولید کننده انواع دزدگیر است که با سنسورهای حرکتی، ضرب و مگنت بهترین دزدگیر فایروال اماکن را به فروش می‌رساند.
  • دزدگیر اماکن پارادوکس: پارادکس یک شرکت کانادایی است که در زمینه سیستم‌های امنیتی مختلف فعالیت دارد. محصولات آنها شامل دزدگیرها، سنسورها، و دستگاه‌های کنترل هوشمند می‌شوند.
  • دزدگیر اماکن تسو: شرکت تسو در زمینه تولید انواع دزدگیرهای سیم‌کارتی و بی سیم فعالیت می‌کند و با ارائه انواع محصولات حفاظتی از جمله دزدگیر اماکن سیم‌کارتی، دزدگیر اماکن تلفن‌کننده خط ثابت و … خدمات مختلفی را به مشتریان ارائه می‌دهد.
  • دزدگیر اماکن داهوا: کمپانی داهوا نیز با تولید محصولات نظارتی و امنیتی با تکنولوژی‌های روز دنیا در زمینه انواع دزدگیر اماکن نیز فعالیت دارد که موفق به ارائه بهترین تجربیات به مشتریان شده است.
  • دزدگیر اماکن اکسترا: شرکت اکسترا فعالیت خود را با تولید و عرضه سیستم‌های اعلام سرقت آغاز کرده است و سپس اقدام به تولید دزدگیر اماکن، تلفن کننده خط ثابت، دزدگیر سیم کارتی نموده است.
  • دزدگیر اماکن هگزا: دزدگیر هگزا نیز از جمله سیستم‌های دزدگیر با کیفیت موجود در بازار است که با استفاده از دوربین روی دزدگیر تصاویر را به گوشی تلفن‌همراه ارسال می‌کند و همچنین از حاظه رم برای نگهداری تصاویر نیز پشتیبانی می‌کند.
  • دزدگیر اماکن sonbat : دزدگیر اماکن سنبات یکی دیگر از انواع دزدگیرهای ساده و در عین حال کاربردی است که به صورت بی‌سیم تولید می‌شود و کاربران با در اختیار داشتن ریموت در صورت بروز مشکل می‌توانند آژیر را به صدا در بیاورند.
  • دزدگیر اماکن warden: این دزدگیری یکی از اولین دستگاه های دزدگیردارای صفحه نمایش رنگی است که امکان اتصال به تلفن همراه را دارد و قابلیت کار در مدت زمان طولانی و شرایط مختلف را دارد. همچنین امکان ارسال پیام‌های صوتی از طریق تماس یا پیامک را دارد. همچنین در صورت قطعی برق یا تلفن و ایجاد خرابی هشدار لازم را می‌دهد.
  • دزدگیر اماکن شیائومی: دزدگیر اماکن شیائومی از جمله محصولات کمپانی چینی شیائومی است که با بهترین کیفیت به بازار ارائه می شود و قابلیت اعمال تنطیمات بر روی کنترل‌کننده اصلی سیستم نیز وجود دارد.
  • دزدگیر اماکن یوشیتا: دزدگیر اماکن یوشیتا نیز به عنوان برند مطرح در زمینه سیستم‌های نظارتی و امنیتی از جمله دوربین مداربسته در حال حاضر به تولید انواع دزدگیر اماکن فعالیت می‌کند.
  • دزدگیر اماکن آنزو: دزدگیرهای برند آنزو نسل جدیدی از سیستم های دزدگیر با امکانات و ویژگی‌های به روز است که با برخورداری از مودم سیم‌کارتی قابلیت اتصال و کنترل از راه دور را نیز فراهم کرده است.
  • دزدگیر اماکن avs : شرکت AVS ایتالیا یکی از مراکز تولید‌کننده سیستم‌های نظارتی و امنیتی در دنیا است که با تولید دزدگیرهای  با کیفیت از ورود افراد غیرمجاز جلوگیری کرده و امنیت محیط را تامین می‌کند.
  • دزدگیر اماکن ajax: ajax یک شرکت اوکراینی است که با تولید دزدگیرها و تجهیزات امنیتی بی‌سیم شناخته شده است و طراحی زیبا و فناوری‌های پیشرفته از ویژگی‌های برجسته محصولات این شرکت هستند.

بهترین دزدگیرهای اماکن ایرانی: دزدگیر اماکن ساخت ایران

در این بخش از مقاله به معرفی بهترین نوع دزدگیر اماکن ساخت ایران پرداخته‌ایم:

  • دزدگیر اماکن سیماران:شرکت سیماران از سال 1350 فعالیت خود را در زمینه تولید سیستم‌های اعلام حریق، دوربین مداربسته، انواع دزدگیر و … شروع کرده است و با استفاده از تجهیزات پیشرفته محصولات به‌روزی را به بازار عرضه می‌کند.
  • دزدگیر اماکن آی تی آر : شرکت دکا محصولات خود را با نام آی تی آرITR همراه با ویژگی‌ها و قابلیت‌های مختلف به بازار عرضه کرده است که این شرکت به عنوان یک شرکت پیشرو در زمینه طراحی سیستم‌های امنیتی شناخته می‌شود.
  • دزدگیر اماکن پایرونیکس: دزدگیر پایرونیکس یکی دیگر از محصولات ایرانی با ویژگی‌های زیاد است که از جمله آنها عرضه دزدگیر سیم کارتی دارای گارانتی تعویض است.  
  • دزدگیر اماکن آنیک: شرکت آنیک در زمینه تولید سیستم‌های امنیتی و حفاظتی از سال 1386 فعالیت دارد و از سال 1387 برای اولین بار در کشور سیستم دزدگیر تلفن‌کننده سیم‌کارتی را به بازار عرضه کرده است.
  • دزدگیر اماکن مستر :گروه مهندسی پادالکترونیک از سال 1394 فعالیت خود را در زمینه تولید سیستم‌های امنیتی آغاز کرده است و در ادامه با تولید تلفن‌کننده سیم کارتی اولین محصول دزدگیر خود را نیز روانه بازار کرد و با نام دزدگیر اماکن مستر تجهیزات با کیفیتی را به مشتریان ارائه می‌دهد.
  • دزدگیر اماکن گپ: برند گپ یکی از قدیمی‌ترین برندهای تولید سیستم‌های حفاظتی است که در زمینه دزدگیر اماکن، سنسور دزدگیر و سیستم‌های نظارتی فعالیت می کند. به دلیل کیفیت بالای محصولات گپ، قیمت گران‌تری نسبت به محصولات مشابه دارد. از جمله بهترین محصولات این برند می‌توان G13 را نام برد.
  • دزدگیر اماکن فایو استار: برند فایواستار نیز شرکت تولید کننده انواع سیستم‌های امنیتی و حفاظتی است که با معرفی مدل‌های متنوع از سیستم‌های دزدگیر اماکن سعی در ارائه خدمات به مشتریان خود دارد. شرکت فایو استار محصولات خود را با تنوع بالا و ویژگی‌های مختلف به بازار عرضه می‌کند.
  • کلاسیک دزدگیر اماکن: دزدگیر کلاسیک اماکن یکی دیگر از برندهای پرفروش سیستم‌های حفاظتی در ایران به شمار می‌رود که از سال 1362 فعالیت خود را در این زمینه شروع کرده است.
  • دزدگیر اماکن gmk:  دزدگیر اماکن جی ام کا برند مطرح تولید دزدگیر اماکن است که بیش از 500 نمایندگی در سراسر کشور دارد و یکی از محبوب‌ترین برندها به شمار می‌رود که به دلیل امکانات بالای محصولات آن، فروش بالایی نیز دارد.
  • دزدگیر اماکن مارک سایلکس: دزدگیر اماکن سایلکس یکی دیگر از تولید‌کننده‌های انواع سیستم‌های امنیتی و حفاظتی از جمله دزدگیر ماشین، دزدگیر اماکن؛ ریموت و… است. مدل SG8 این برند از جمله دزدگیرهای اماکن سیم‌کارتی به شمار می‌رود که قابلیت تماس تلفنی و ارسال پیامک در زمان بروز حادثه را نیز دارد.
بهترین دزدگیرهای اماکن ایرانی: دزدگیر اماکن ساخت ایران

بهترین دزدگیرهای اماکن ایرانی: دزدگیر اماکن ساخت ایران

نکات مهم نگهداری و تعمیر دزدگیر اماکن     

تعمیرات دزدگیر اماکن برای اطمینان از عملکرد صحیح و حفظ امنیت محیط مهم است. در ادامه، برخی از نکات مهم تعمیرات دزدگیر اماکن بیان شده است.

  • تست دوره‌ای و منظم دزدگیر: به صورت دوره‌ای دزدگیر را تست کنید تا از کارکرد صحیح سنسورها و دستگاه‌های دزدگیر مطمئن شوید.
  • بررسی باتری: باتری‌های دستگاه کنترل مرکزی و سنسورها را به صورت دوره‌ای چک کنید و اطمینان حاصل کنید که باتری‌ها به مدت زمان طولانی‌تری کار می‌کنند.
  • تمیز کردن لنز دوربین‌ها:اگر سیستم دزدگیر شامل دوربین مدار بسته است، لنزهای آنها را با دقت تمیز کنید.
  • بررسی اتصالات: اتصالات کابل‌ها، سنسورها، و دستگاه کنترل مرکزی را بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که هیچ کابلی قطع نشده و هیچ قسمتی از تجهیزات خراب نیست.
  • بررسی نرم‌افزار: نرم‌افزار سیستم دزدگیر را به‌روز نگه دارید.
  • تست آلارم: آلارم سیستم را به صورت دوره‌ای تست کنید تا اطمینان حاصل کنید که در وضعیت هشدار، به درستی عمل می‌کند.
  • بررسی دستگاه‌های خراب: دستگاه‌ها شامل سنسورها، کنترل مرکزی، دوربین‌ها و هر دستگاه دیگری که به سیستم دزدگیر متصل است را بررسی و در صورت مشاهده خرابی آن را تعمیر کنید.
  • رمز و کنترل دسترسی: با بررسی رمزها و سطح دسترسی ها در سیستم، اطمینان حاصل کنید که تنظیمات امنیتی صحیح و به‌روز است.
  • آموزش به کاربران: اگر افراد دیگری نیز از سیستم استفاده می‌کنند، آنها را در مورد نحوه استفاده صحیح و عملکرد سیستم آموزش دهید.

نکاتی که باید قبل از خرید دزدگیر اماکن به آن توجه کنیم، راهنمای خرید دزدگیر اماکن

برای اینکه بدانیم دزدگیر اماکن چی بخرم؟ ابتدا باید با مرکز فروش دزدگیر اماکن و فروشگاه دزدگیر اماکن آشنا شده و اطلاعات دقیقی در مورد نیازها و امکانات مورد نظر خود جمع‌آوری کنید. در ادامه برای دزدگیر اماکن خرید راهنمایی‌های کلی بیان شده است.

  • تعیین نیازها:در اولین گام برای خرید دزدگیر اماکن ارزان  مشخص کنید که سیستم دزدگیر برای چه نوع مکانی نیاز دارید (خانه، دفتر، فروشگاه، انبار و …). تعداد و نوع امکانات مورد نیاز خود را مشخص کنید (سنسورها، دوربین‌ها، کنترل‌های هوشمند و …).
  • انتخاب نوع دزدگیر: برای خرید پک دزدگیر اماکن نوع دزدگیر را هم در نظر بگیرید. دزدگیر بی‌سیم نصب آسان‌تری دارد، اما برخی از افراد به دلیل پشتیبانی از باتری و ارتباط بی‌سیم، امنیت این نوع سیستم را پایین می‌برند. در مقابل دزدگیر با سیم احتمال تداخل اطلاعاتی کمتری دارد.
  • نوع سنسورها: نوع سنسورها را بر اساس نیازها و محیط از جمله (سنسورهای حرکت، درب و پنجره، شیشه شکسته، دود، گاز و …) را انتخاب کنید.
  •  برند و اعتبار: با جستجو در مراکز فروش دزدگیر اماکن از برندهای معتبر و معروف در حوزه دزدگیر مطلع شده و اطلاعات به‌روز در مورد اعتبار و کیفیت آن‌ها کسب کنید.
  • قابلیت‌ها و امکانات: دقت کنید که دزدگیر انتخابی، قابلیت‌ها و امکاناتی که شما نیاز دارید را فراهم می‌کند. به طور مثال امکان اتصال به سیستم‌های هوشمند، ضبط تصاویر دوربین، هشدار از طریق پیامک یا تماس تلفنی و … را پشتیبانی کند. حتی می‌توانید سیستم دزدگیر با قابلیت‌های بالا را به صورت خرید دزدگیر اماکن دست دوم تهیه کنید.
  • قیمت: با بررسی مقایسه قیمت‌ها بین برندها و مرکز فروش دزدگیر اماکن مختلف را انجام دهید. به‌یاد داشته باشید که ارزان‌ترین گزینه همیشه بهترین گزینه نیست و از فاکتور فروش عمده دزدگیر اماکن بهره‌مند شوید.
  • پشتیبانی و خدمات پس از فروش: بررسی کنید که فروشگاه دزدگیر اماکن تولید‌کننده یا فروشنده، خدمات پس از فروش و پشتیبانی قوی دارد یا خیر.

قیمت انواع دزدگیر اماکن به چه عواملی بستگی دارد؟

قیمت دزدگیر های اماکن به عوامل مختلفی بستگی دارد و ممکن است بین انواع مختلف دزدگیرها متفاوت باشد. در ادامه برخی از متداول‌ترین عواملی که بر قیمت دزدگیر تأثیر می‌گذارند را بررسی کرده‌ایم.

  • نوع دزدگیر: دزدگیرها به دو نوع باسیم و بی‌سیم تقسیم می‌شوند. دزدگیرهای بی‌سیم معمولاً گزینه های گران‌تری هستند اما نصب آنها سریع‌تر و آسان‌تر است.
  • تعداد و نوع سنسورها: تعداد و نوع سنسورهای استفاده شده در سیستم نیز تأثیر دارد. برخی از دزدگیرها ممکن است شامل سنسورهای حرکت، سنسورهای درب و پنجره، دوربین‌های مداربسته و سایر امکانات باشند که افزودن آنها به سیستم قیمت دزدگیر را بالا می‌برد.
  • برند: برند تاثیر مستقیمی بر قیمت دزدگیر های اماکن دارد. برندهای معروف و معتبر اغلب گران‌تر هستند. اما انتخاب یک برند با کیفیت شما را از عملکرد بهتر و دوام بیشتر آن مطمئن می‌کند.
  • امکانات و قابلیت‌ها: ویژگی‌ها و امکانات اضافی مثل اتصال به سیستم‌های هوشمند، ضبط تصاویر با دوربین‌ها، هشدار از طریق پیامک یا تماس تلفنی و … بر قیمت دزدگیر موثر است.
  • گواهینامه‌ها و استانداردها: برخورداری از گواهینامه‌ها و مطابقت با استانداردهای امنیتی نیز بر قیمت دزدگیر تأثیر می‌گذارد. سیستم‌هایی که استانداردهای امنیتی را رعایت می‌کنند، معمولاً گزینه‌های امن‌تر و مطمئن‌تری هستند.
  • محل نصب: محل نصب نیز تأثیر زیادی در قیمت دزدگیر های اماکن دارد. برای مثال، نصب دزدگیر در یک خانه کوچک ممکن است نسبت به اماکن تجاری یا صنعتی ارزان‌تر باشد.
  • تکنولوژی استفاده شده: استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته‌تر مثل تشخیص هوشمند حرکت، اتصال به اینترنت و امکانات هوش مصنوعی نیز قیمت دزدگیر را افزایش می‌دهد.
قیمت انواع دزدگیر اماکن به چه عواملی بستگی دارد؟

قیمت انواع دزدگیر اماکن به چه عواملی بستگی دارد؟

سوالات متداول  

تفاوت دزدگیر اماکن دولتی با سایر دزدگیرهای اماکن چیست؟       

نصب دزدگیر اماکن دولتی در مقایسه با دزدگیرهای سایر اماکن به طور معمول نیاز به سطح امنیت بالاتری دارد و باید از فناوری‌ها و قابلیت‌های پیشرفته‌تری برخوردار باشند تا به اهداف امنیتی خاص دولتی پاسخ دهند و با مقررات و استانداردهای امنیتی خاص سازمان سازگار باشد. همچنین دزدگیرهای اماکن دولتی اغلب نیاز به فناوری‌های پیشرفته‌تری مثل تشخیص حرکت هوشمند، تصویربرداری با رزولوشن بالا، ارتباطات امن، امکانات اتصال به سیستم‌های دیگر مثل سیستم‌های مدیریت مرکزی (CMS) و نظارت از راه دور دارند.

میزان خطا در دزدگیرهای اماکن کم است یا زیاد؟  

میزان خطا در دزدگیرهای اماکن بستگی به عوامل مختلفی دارد که برخی از آنها شامل استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته و استانداردهای امنیتی برای کاهش خطا، استفاده از سنسورهای دقیق و قابل اعتماد در سیستم دزدگیر، نصب صحیح سیستم دزدگیر، شرایط محیطی مثل تغییرات دما، رطوبت، نور و سایر عوامل محیطی موثر بر دقت سیستم دزدگیر و تداخلات الکترونیکی از منابع مختلف که می‌تواند بر دقت سیستم دزدگیر تأثیرگذار باشند می‌شود.

آیا امکان هک دزدگیر اماکن وجود دارد؟    

در پاسخ به سوال آیا دزدگیرهای اماکن قابل هک هستند دزدگیر اماکن به عنوان یک دستگاه الکترونیکی قابل هک و حمله است. اما برندهای معتبر دزدگیر و تولیدکنندگان آن، تلاش می‌کنند تا امنیت سیستم‌های خود را بالا ببرند و به حد امکان از هک دزدگیر اماکن جلوگیری کنند. این اقدامات شامل به‌روزرسانی نرم‌افزارها و استفاده از رمزنگاری قوی، محدود کردن دسترسی‌ها، استفاده از تجهیزات امنیتی معتبر و عیب یابی دزدگیر اماکن می‌شوند. همچنین، اطمینان از انتخاب تاسیسات و نصب از طریق تکنسین‌های ماهر و مطمئن نیز اهمیت دارد.

دزدگیر خانه چگونه کار می کند؟

به طور کلی نحوه عملکرد دزدگیر منزل بدین صورت است که سیستم هشدار آن توسط سنسورها عمل کرده و حرکت و ورود سارقین را تشخیص می دهد. سنسورهای به کار رفته در سیستم دزدگیر معمولا از نوع سنسور مادون قرمز یا همان چشمی ‌های حرکتی است که عملکرد سریع و دقیقی دارند.

سنسور مهم و اصلی دزدگیر اماکن کدام است؟

امروزه انواع سنسور برای نصب دزدگیر اماکن مورد استفاده قرار می گیرد که بهترین آن ها سنسور مادون قرمز، سنسور وزنی (سنسور چشمی وزنی)، سنسور مگنت، دتکتور دود، سنسور ضربه، سنسور حرکتی ماکرویوو، پدال اعلام سرقت، سنسور بیم خطی و … است.

علت عدم ارسال پیامک دزدگیر منزل چیست؟

عدم ارسال پیامک دزدگیر منزل دلایل مختلفی دارد که شامل نوع سیم کارت مورد استفاده، تمام شدن اعتبار سیم کارت، درست قرار ندادن سیم کارت در دستگاه، وجود ایراد در تنظیمات دستگاه، بروز ایراد در وضعیت شبکه موبایل، محدودیت در اندازه و طول کاراکترها است.

جمع‌بندی

در این مقاله از وب‌سایت مکسا، به بررسی انواع دزدگیر اماکن پرداختیم و متوجه شدیم که اصل اولیه برای انتخاب دزدگیر مناسب توجه به نیازها و اولویت اماکن است که در نتیجه سیستم دزدگیر به بهترین شکل با محیط و نیازهای شما هماهنگ باشد. همچنین می‌توان برای تصمیم‌گیری بهتر مواردی همچون انتخاب نوع دزدگیر از بین  سیمی و بی‌سیم، انتخاب سنسورهای مناسب بر اساس ویژگی‌های محیط مانند حرکت، دود، ورود و خروج؛ در نظر گرفتن امکانات اتصال به شبکه‌های هوشمند و کنترل از راه دور و امکانات گسترده سیستم دزدگیر مانند نظارت تصویری، اعلان‌ها، و اتصال به دیگر دستگاه‌های هوشمند را در نظر گرفت. 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
خانه
فروشگاه