حضور شرکت مکسا در رویداد فناوری های هوش مصنوعی مسئله محور (AITEC-PRO)

حضور شرکت مکسا در رویداد فناوری های هوش مصنوعی مسئله محور (AITEC-PRO)

راهنمای مطالعه

حضور شرکت مکسا در رویداد فناوری های هوش مصنوعی مسئله محور ای تک-پرو

شرکت مهندس مکسا افتخار حضور در رویداد فناوری های هوش مصنوعی مسئله محور (AITEC-PRO) را داشته است. این رویداد خلاقانه که با محوریت پردازش داده، الگوریتم‌های بنیادین، رباتیک، اینترنت اشیاء، مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی، سلامت، ورزش و علوم شناختی، محیط زیست، منابع طبیعی و … در تاریخ ۴ الی ۶ خرداد ۱۴۰۴ و در دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات برگزار گردید.

در این نمایشگاه دستاوردهای مهم شرکت مکسا در حوزه سیستم های نظارت تصویری (VMS) و دوربین های هوش مصنوعی به معرض نمایش درآمده؛ و مهمترین پیشرفت های این تکنولوژی در حوزه هوش مصنوعی در اختیار بازدیدکنندگان شامل اساتید محترم، دانشجویان عزیز و کلیه شرکت کنندگان این رویداد قرار گرفت. علاوه بر این این مراسم با سخنرانی های زیر همراه بود:

دکتر مصطفی مافی رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات با بیان اینکه در این رویداد اتفاقات بسیار خوب و جذابی رقم خورد، افزود: یکی از بزرگترین ویژگی‌های این رویداد، آشنایی جامعه فرهیخته با کاربردهای هوش مصنوعی است. وی به جنبه‌های مختلف اقتصادی، نظامی، اجتماعی، سیاسی و جریان‌های فکری مربوط به حوزه هوش مصنوعی پرداخت و گفت: وجود و حضور فناوری‌های هوش مصنوعی زندگی بشر را به شدت تحت تاثیر قرار داده است. هوش مصنوعی ابزاری کارا و مفید است و هوشمندسازی بخش‌های شخصی زندگی افراد را به عهده دارد. در حقیقت هوش مصنوعی، بهینه‌سازی منابع است. رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات ادامه داد: هوش مصنوعی باید مسئله محور باشد و مباحث و مسائل جوامع بشری را رفع کند. دکتر مافی به تشریح فعالیت‌های پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات پرداخت و اظهار امیدواری کرد که دانشجویان از خدمات و توانمندسازی‌های این پارک بهره ببرند. وی همچنین به سامانه کهکشان “فاوا” اشاره و به دانشجویان توصیه کرد؛ طرح‌های فناورانه خود را در این سامانه ثبت و از تسهیلات این سامانه برخوردار شوند.

دکتر ثریا نوید مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور جوانان و نخبگان در این مراسم به رسالت این وزارتخانه در تولیدات کشاورزی و امنیت غذایی کشور اشاره کرد و گفت: روش‌های سنتی کشاورزی دیگر پاسخگوی نیاز کشور نیست. یکی از مسائل کلان کشور بحث امنیت غذایی است که نیازمند نگاه تحول‌گرایانه دارد و دیدگاه مسئله محور دانشجویان و محققان می‌تواند بهترین راهگشا در این حوزه باشد. وی گفت: باید به فکر ایجاد جذابیت در همه حوزه‌ها و مشاغل به خصوص در کشاورزی باشیم و استفاده از هوش مصنوعی مسئله محور می‌تواند کمک بزرگی در این خصوص ایفاء کند.

دکتر حمیدرضا توسلی عضو هیئت مدیره بانک قرض الحسنه مهر ایران در این مراسم در حوزه هوش مصنوعی مسئله محور؛ ابتکارات در صنعت بانکداری، هوش مصنوعی در دیتا و خلق ارزش دیتا، سخنرانی تخصصی ارائه کرد.

دکتر مهدی محمدی رئیس انجمن مدیریت نوآوری و فناوری ایران در این مراسم گفت: در عصر بسیار مهمی از تاریخ بشر زندگی می‌کنیم. در یک دهه آینده دچار تغییرات اساسی در حوزه آموزش، سلامت، بانکداری و غیره خواهیم بود و اگر آماده این تغییرات نباشیم، از بین خواهیم رفت. جوامع و سازمان‌هایی باقی خواهند ماند که خود را آماده پذیرش این تغییرات کرده باشند. وی ضمن تشریح فعالیت‌های انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران، افزود: فناوری و علم، باعث رقابت پذیری جوامع می‌شود، بنابراین باید ابزارهای هوش مصنوعی را شناخت و درک کرد

براساس این گزارش، در این مراسم دو تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات با انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران و نیز پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات به امضا رسید.

همچنین دانشجویان و غرفه های برتر رویداد “ای‌تک – پرو”، رویداد فناورانه هوش مصنوعی مسئله محور در واحد علوم و تحقیقات معرفی و تقدیر شدند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
خانه
فروشگاه